Jaké usnesení k lumpárně zvané LITHIUM přijmout?

Radim Valenčík
10. 10. 2017       RadimValenčíkPíše
Jedním z příznaků krize (degenerace a následného rozkladu) jádra globální moci je výrazné zpožďování reakcí mediálního mainstreamu (ČT a spol.) za vývojem událostí. Zjevné u katalánské krize, nyní víc než dva kroky pozadu u kauzy LITHIUM. Už neví, co je správné, a jsou ve vleku událostí.


Mj. velmi užitečné. Tříbí se charaktery. Někteří komentátoři mainstreamových medií se opravdu chtějí dobrat toho, o co jde. Mj. tak tomu bylo i v 68 (jsem pamětník). Z věřících se stali pochybující, z pochybujících vzpurní, ze vzpurných poražení a trestaní, ze vzpurných a trestaných osobnosti s nadhledem, kteří už při hrátkách s novou mocí byli hodně opatrní. Zaslouží si úctu. (Za všechny – Petránek.)

Tak si všimněte. Už dávno bylo potřeba medializovat otázku, jak bude znít usnesení Sněmovny či Senátu k lithiu. A mainstream se zde hodně opozdil. Bude to těžko dohánět.

To ti “obyčejní Čapkoví lidé či lidičky” už jsou mnohem dál. To je syndrom doby, kdy dochází k převratu. U nás velmi poklidnému a vyjádřenému hlasováním.

Předpokládám, že tak ve čtvrtek to teprve mainstreamu dojde a začne se mluvit o tom, jaké usnesení bude přijato. Přitom v tu dobu bude i laická veřejnost o dva kroky vpřed. Bude vědět, jaké usnesení by mělo být přijato.

Tak a teď se braň občánku! Ukaž, co umíš: Kunštekova analýzy kauzy Lithium:
http://radimvalencik.pise.cz/5063-kunstekova-analyza-kauzy-lithium-nejlepsi.html


Zdroj: http://radimvalencik.pise.cz/5064-jake-usneseni-k-lumparne-zvane-lithium-prijmout.html