Ministr zahraničí na cestě za evropskými hodnotami

Miroslav Polreich
11. 10. 2017
Mě samozřejmě zajímá víc prohlášení Zaorálka, že politiku řídí on. Ne nějaký lidem zvolený prezident Zeman. Kdo Zaorálka poslal se Štětinou na Majdan v době puče. Ptal jsem se, nikdo mě neodpověděl! Vláda? A producíroval se pod fašistickými černo rudými vlajkami. Ty modro žluté se nevyskytovaly. 

A nebo to byli naše profašistické (nazývejme to pravými jmény) bojůvky a experti z CEVRO, které pro něj vypracovali politickou linii a Zaorálek ji pokryl autoritou ministerstva a jistě i zaplatil, (Policy paper) , kde je možno se dočíst, že pokud Američané se budou snažit hledat cestu dohody, tak půjdeme do antiamerického tábora (jmenovitě).. Pro mne jako přece jenom trochu znalce americké země, která bojuje o své vlastní směřování to má jediný směr –fašizaci, spolu s MV (To již má tak nakročilo a společně s  “Evropskými hodnotami” tak pracuje). MZV se připojuje.
To je předvolební prohlášení Zaorálka daleko silnější než celé lithium. Hlavně, že Krym nedávno darovala Ukrajině Komunistická strana Sovětského svazu a to je asi jediná autorita, kterou Zaorálek uznává.