Ramzan Kadyrov: Západ a USA se nevzdaly svých pokusů podlomit ekonomiku, vojenskou sílu, politickou stabilitu Ruska!

8. 10. 2017     zdroj
“Náš národní vůdce Vladimír Putin dává jasně najevo, že tyto sny prokletých přátel se nikdy nesplní! Rusko je, bylo a bude velkou zemí a silnou mocností, ať se to komu líbí nebo ne! Dnes slaví ruský prezident Vladimír Putin své výročí! Chci dnes proto připomenout, v jaké situaci byla země, když se do jejího čela dostal! Těžké důsledky rozpadu SSSR, zničené a rozkradené hospodářství, zesláblá armáda, hladovějící národ, prázdné regály, běsnící zločinnost, hordy mezinárodních teroristů.


Země byla ponížena a uražena. Nepřátelé Ruska se rozhodli se nezastavovat na zničení SSSR, ale rozdělit naši vlast na kousky, změnit velkou mocnost na surovinový přívěsek Západu. Největší nebezpečí spočívalo v tom, že ruští představitelé se v podstatě smířili s tímto procesem a soudili, že je nemožné je zastavit. Nicméně se síly našly! Poté, co se stal prezidentem Ruska, Vladimír Putin vrátil společnosti pocit lásky a úcty ke své vlasti, pocit víry ve vlast a víru ve vlastní síly. Vyhlásil válku mezinárodnímu terorismu, který zaplavil jih země a Čečensko zejména. 

Putin dal jasně najevo, že plně podporuje v tomto boji prvního prezidenta Čečenské republiky, Hrdinu Ruska Achmata-Hadži Kadyrova. A vždy zůstal věrný svému přátelství s Achmatem-Hadži, založeném na shodě názorů a přístupů k hodnocení událostí v Čečensku, způsobech a metodách jejich řešení. Když rádoby politici ve dne v noci doporučovali jmenovat v Čečensku hned jednoho, hned druhého, prezident sám učinil svou volbu a nechyboval. Čečensko je jediným územím na světě, kde je zcela poražen a vymýcen terorismus. Optimisté dávali Čečensku 50 let na obnovu. S pevnou podporou Vladimíra Vladimíroviče bylo Čečensko nejen obnoveno, ale proměněno ve vzkvétající a nádherný kout Země. V současné době náš prezident bojuje proti terorismu na vzdálených přístupech, aby ruce “iblisů” a “šajtanů” nedosáhly do Ruska. Západ a USA se nevzdaly svých pokusů podlomit ekonomiku, vojenskou sílu, politickou stabilitu Ruska! Náš národní vůdce Vladimír Putin dává jasně najevo, že tyto sny prokletých přátel se nikdy nesplní! Rusko je, bylo a bude velkou zemí a silnou mocností, ať se to komu líbí nebo ne! Blahopřeji vám, Vladimíre Vladimíroviči! Přál bych si, aby Vás vždy doprovázelo pevné zdraví, úspěch a štěstí!”
 

Pro Novou republiku vybrala a přeložila PhDr. Vladimíra Grulichová