Rusové se bránili, bylo to prý nemravné

Jaroslav Loudil
 7. 10. 2017
Komentátor Milan Šíma se v pořadu Svět bez obalu opět pokouší kydat další hnůj na Rusko. Rusko totiž postavilo sochu vynikajícímu konstruktérovi zbraně Kalašnikov, který nedávno zemřel ve věku 94 let. V  pořadu se s jakýmsi “rádoby analytikem” pokouší vypočítat, kolik vlastně tato zbraň dokázala ve světě dosud zabít lidí a že je to vlastně příšerné co Rusko zase dělá. Hnůj, hnůj, hnůj…. Pan Šíma se propůjčil do role norského kolaboranta Widkuna Quislinga,  servilného poskoka německých nacistů. 


Chěl bych připomenout panu Šímovi, to, že tu dnes může kecat své nesmysly bylo vybojováno v letech 1941-45 díky jiným ruským zbraním , třeba tanku T-34, letounům Lavočkin, raketometům Kaťuša či samopalům zvaným podle zásobníku  “talířák”. Nebýt obrovského hrdinství lidí obsluhujích tyto zbraně , tak by pan Šíma měl dnes jiné starosti, pokud by vůbec žil. Patrně někde za polárním kruhem jako vysídlenec  z Čech , kde už by dnes bylo dávno říšské Německo.

P.S. V Vídni stojí mnoho soch Franci Josefu I, člověku který zahájil 1.sv. válku . Zavinil tak smrt asi 20 milionů lidí (včetně obětí “španělské chřipky” zavlečené do Evropy vojáky USA). Tento císař je skutečný masový vrah  a ejhle má také sochy ! A mnoho !  Na rozdíl od Kalašnikova, on masové vraždění sám nařídil. Kalašnikov nikoli. V New Yorku stojí Socha svobody, je to výsměch právu, pravdě  a všemu lidskému !! Byla totiž postavena v době, kdy bylo na území USA stále pokračováno ve vyvražďování místních obyvatel Indiánů s pomocí Armády USA. Bylo jich zavražděno na 7 milionů. Je to stejné jako postavit Sochu svobody  V  Berlíně roku 1943, kdy v Německu naplno běžel Holocaust. Důstojník zbraní SS a člen NSDAP  Dr. Wernher Won Braun byl vyznamenán osobně Adolfem Hitlerem za jeho přínos zbrojnímu průmyslu Třetí říše. Vyvinul totiž střely V-1 a V-2, kteými byly zabity tisíce obyvatel Londýna  a  dalších evropských měst. Poté tohoto důstojníka  zbraní SS vyznamenaného Hitlerem zaměstnaly USA ve svém civilním raketovém průmyslu a díky němu přistály roku 1969 s raketou Saturn-5 jako první na Měsíci. Dostal královský plat v Dolarech  a Američané tohoto bývalého skalního nacistu a  SSmanna nosili na ramenou s výkřiky: “Bravo německým rakeťákům”.

Propagandistické a prolhané pořady, třeba jako ten pana Šímy, mne nechávají zcela chladným. Zbytečné pořady, které tvoří zcela zbyteční lidé. Kdyby zametali odpadky na ulici, byli by pro spočenost užitečnější.

Dnešní Česko se bohužel začíná  blížit v  “průmyslu lhaní svým občanům”  časům Josefa Goebbelse v Německu 1933-45. Rozdíl je už jenom opravdu minimální. Řekl bych skoro, že už jenom v tom, že tehdá dostávali režimní poskoci plat v RM, dnes v Kč.

https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/rusove-stale-oslavuji-michaila-kalasnikova-vynalezce-automaticke-pusky-ktera-zabila-miliony-lidi-38073?dop-ab-variant=&seq-no=2&source=hp