Velká iluze Německa o deportacích imigrantů a mapa reality jejich kriminality

Patrik Juda

28.10. 2017 Rukojmí

Policie v Německu a celé Evropě pátrá po odmítnutém žadateli o azyl z Pakistánu. Dvouleté dceři podřízl krk a zmizel. V Maďarsku naopak zadržen “řezník z Pakistánu” do Německa mířící. Důchodkyně zadušena Syřanem a co v Bundestagu? V Bundestagu se mezitím ” všichni ti demokraté” z ostatních stran sešikovali proti Alternativě pro Německo, protože to je teď pro ně asi ten hlavní úkol, který musí pro občany udělat. Ignorovat velkou část voličů a jet si dál tu svou “mírumilovnou”, islámskou a integrační lež.
Hlavní je umlčet, separovat a dehonestovat tyto odvážné, rozumné lidi a vlastence, které podporoval i pan Václav Klaus.Umlčet občany a politiky, kteří nemají nasazeny růžové brýle, uvědomují si nebezpečí islámské ideologie, chtějí hájit zájmy Němců a které volilo téměř 13% voličů, když ještě v roce 2013 to bylo necelých 5%. Říkat pravdu a vidět realitu v Německu, ale není politicky korektní. Politicky korektní je tu samodestrukci Německa nevidět, což již myslím není možné, ale hlavně o ní nemluvit, nebo psát.
V německém Bundestagu se již narychlo mění pravidla, jen aby byla AfD vyloučena z činnosti parlamentu a je to prý pouhý začátek, konstatuje jejich poslanec Hansjoerd Mueller, který je znechucen chováním všech ostatních stran, které se nazývají demokratické. Kandidát AfD na místopředsedu parlamentu Albrecht Glaser byl ostatními stranami odmítnut, protože prý “neodráží hodnoty německé politiky”. A jaké jsou ty hodnoty německé politiky?
Tak jako první se v Bundestagu měnila pravidla, protože do teď byl čestnou osobností parlamentu jeho nejstarší člen, kterým je však po letošních volbách jeden z poslanců AfD, neboli již touto čestnou osobou nebude ten nejstarší, ale ten služebně nejstarší, který již pochopitelně není z AfD. Ale to jsou jen relativně “malé” schválnosti v té německé demokracii pro “vyvolené”. Obyčejní Němci jsou na tom nepochybně hůře nežli pleticháři z Bundestagu, ač právě díky nim.
Již před dvěma lety a rok předtím než spáchal bývalý poradce Angely Merkel, Peter Sieferle sebevraždu, tak prohlásil….”Společnost, která již nedokáže rozlišit sebe a síly, které ji rozkládají, se morálně nachází za možnostmi svého zachování”. V roce 2015, když do Německa proudili statisíce lidí, které nikdo neznal, ale někdo je pozval, jej lidé, se kterými do té doby spolupracoval okamžitě zavrhli, napadali a on popsal samozničení Německa i v několika článcích a až po jeho smrti byly zveřejněny jeho poznámky nazvané “Konec Německa” (Finis Germaniae).
Možná jsou slova bývalého poradce paní Merkel o konci Německa trefná zcela. Za mě to již jinak ani skončit nemůže. V Německu je odhadem až čtvrt milionu lidí, kteří tam žijí nelegálně a německé deportační centrum jich deportovalo za rok pouhých a neuvěřitelných 86!
Dokonce i podle koaličního partnera Angely Merkel, Horsta Seehofera z CSU je otázka deportací odmítnutých žadatelů z Německa jen velkou iluzí a je prý téměř nemožné poslat migranty z Německa jakmile už tam jsou. Zveřejněná statistika deportačního centra v Hamburku, které je umístěné přímo na letišti tomu odpovídá. Co však žádnou iluzí není je zločinnost migrantů, vznik dalších no-go zón, města, kde se Němci stávají menšinou a další azylové domy stávající se semeništěm znásilněních a fyzického násilí.
Příběh migranta Sohaila A.(33) z Pakistánu, kterého hledá německá policie pro bestiální vraždu, a který přišel do Německa v roce 2011 je jen další smutný příklad nevyhostitelnosti odmítnutého azylanta. Již v roce 2012 byla jeho žádost zamítnuta a měl být deportován. Ale on se rozhodl, stejně jako ti “naši” anarchisté z Kliniky, ta zlatá mládež vysmívající se všem pracujícím lidem a zákony dodržujícím občanům, že pro něj prostě a jednoduše zákony neplatí a zůstal. Nejenom, že zůstal, ale našel si dívku a narodila se jim dcera.
Letos v dubnu, ač v zemi již pěl let neměl být, tak si u soudu v Hamburku opět požádal, aby směl zůstat v zemi. Soud jej deportovat nenechal. Když šla jeho žena navštívit toto pondělí policii pro časté násilí na ni páchané z jeho strany, tak ji policie poskytla doprovod až domů. Naštěstí. Skončila na psychiatrii. V postýlce našli dvouletou dceru Ishu s podříznutým krkem a ilegální azylant a vrah dětí, který v zemi již pět let neměl být zmizel. Kde je teď nikdo neví, třeba i u nás.
Tento týden zadržela maďarská policie jiného Pakistánce mezi “uprchlíky” a ty uvozovky píši i kdyby tam měli být pouze kvůli němu. Tento “zbídačený” uprchlík byl pákistánský sériový vrah, který má na svědomí až sedmdesát vražd a je přezdíván jako “řezník z Pákistánu”. Měl namířeno do Rakouska, či Německa a úspěšný zásah ocenil i rakouský ministr vnitra Wolfgang Sobotka. Mezi migranty totiž nepřicházejí pouze uprchlíci před válkou, ale také teroristé, sériový vrazi a uprchlíci před zákonem a jejich budoucí oběti jsou bohužel často právě původní Evropané.
Stejně tak tomu bylo i v případě udušené německé babičky Gerdy K.(82), kterou našel bratr udušenou v jejím bytě s přetaženou taškou přes hlavu, když nepřišla na oslavu s blízkými. Už nepřijde a děti ani vnuci ji již neuvidí. Syřan byl již dopaden a neveřejné soudní přelíčení začalo v pondělí. Syřan byl v době činu nezletilý a pro mladistvého azylantského vraha bude trest mírnější. Ale i kdyby dostal doživotí, tak Gerdě K. to život již nevrátí.
Časopis Reflex zveřejnil mapu zločinnosti migrantů zachycující různé jejich delikty v Německu. Na mapě mi přijde jako by Německo napadl nějaký rychle se šířící virus kriminality. Mapa Německa plná takzvaných ojedinělých případů, kterých jsou však stovky. Reflex mapu analyzoval tak, že s příchodem imigrační vlny přišla i vlna zločinů imigrantů a bezpečnost občanů v Německu se snížila. Nelze než souhlasit. Jiří X. Doležal uzavírá svůj článek za mě moudrými slovy, že pro bezpečí a komfort nás samotných v naší zemi nesmíme přijímat žádné kvóty, nesmíme uprchlíkům otevírat náruč, ale naopak se musíme snažit, aby jich u nás přibývalo co nejméně.
V Německu se zkřížil labrador s vlkem. Narodilo se šest mláďat. Úřady uvažují o tom, že je utratí. Prý představují hrozbu pro genetickou budoucnost křehké populace vlků. Je to celé jenom vtip? Není. Německo se zbláznilo.
I u nás je již odvoleno a voliči svobodně rozdali karty. Žádné panice o konci republiky, nebo o konci demokracie u nás nepropadám, narozdíl od některých význačných novinářů, kteří za mě trochu hystericky volili takto silná slova téměř ihned po sečtení hlasů. Predikovat budoucí vládu si netroufnu, ač vyjádření politiků sleduji. Čert, aby se v tom vyznal. Všechna esa drží myslím pan Babiš a pan prezident Zeman také svou roli ještě nedohrál, ale to mi jako jeho zastánci nevadí. Už teď se směji a show must go on. Těším se, co tento za mě geniální stratég a šachysta, který má promyšleno až šest tahů dopředu ještě vymyslí.
Snad jediné, co bych si naprosto nepřál, by bylo to, kdyby vládla zase ta stará parta. To bych bral jako urážku voličů, kteří karty rozdali jinak.
Tak snad bude naše budoucí vláda otevírat náruč uprchlíkům co nejméně, ať už je jakákoliv.

Zdroje: Pravý prostor ( Středoevropan, Bild )..Migrant podřízl krk své dvouleté dcery…První zprávy: Syrský uprchlík udusil německou důchodkyni..PL: Doma se z něj stal boháč, protože vraždil lidi…Seznamte se s “chudákem” pákistánským migrantem…Reflex: Jak vypadá nekorektní mapa zločinnosti imigranrů v Německu?..Protiproud: Německo je nemocné: Dědictví sebenenávisti a moralizující realita..Středoevropan: Poslanci “demokratických” stran dělají v Bundestagu obstrukce…Deportační centrum v Německu za 2 miliony eur zpracovalo jen 86 migrantů za rok..