Zapomenutí zabití při plnění hospodářských úkolů spojenecké armády

Jaroslav Loudil
9. 10. 2017
Je smutnou skutečností, že náš současný režim dokáže některé oběti minulých totalit doslova “prohlásit za svaté” a na jiné pro jistotu zase úplně zapomene. Například osoba Milady Horákové. Nikdo soudný asi nebude zpochybňovat její utrpení a oběť, ovšem aby po ní bylo pojmenováno obří množství : škol, ulic, náměstí, parků, parčíků, pavilonů, učilišť a snad už brzy i nádraží, nemocnic, dálnic, mostů, letišť , kosmodromů či významných kráterů na Měsíci a nově objevených planetek v pásmu mezi Jupiterem a Saturnem, to už je tedy i pro našince opravdu – “silná káva” !!!

 A to jsme jako věční servilní podržtaškové supervelmocí zvyklí opravdu na všelicos ! Nyní lezeme “do zadku” USA a pliveme na jejich pokyn na Rusko. Ještě před 30 roky to bylo přitom obráceně. Na koho budeme plivat za týden nevíme, možná na pokyn z Pekingu zase na USA. Ovšem to už je náš český “úděl”. Tak to chtějí naši politici. 
Ale k oněm obětem . Na konferenci vítězných velmocí na Jaltě bylo rozhodnuto o zařazení ČSR do budoucí “zóny vlivu SSSR”. USA podle toho začaly jednat. Rozhodly se “pod pláštíkem boje proti Hitlerovi” zničit do konce války významný český průmysl, který po válce spadne do zóny vlivu SSSR. Zavraždění čeští občané ,kteří zemřeli při náletech USAF v dubnu 1945, například na plzeňskou Škodovku /18 a 25.dubna 1945/ tak již nebyli obětmi Druhé války nýbrž obětmi Studené války USA proti SSSR. Hitler spáchal sebevraždu 30. dubna 1945 a ve stejný den sovětští vojáci provedli závěrečnou zteč Reichstagu v centru Berlína. Bylo možné v plzeňské Škodovce těchto několik dní před smrtí Hitlera vyrobit významné množství zbraní a dopravit je na frontu vojákům Wehrmachtu ??? Nikoli ! Nebylo ! Jedná se tak jenom o sprostou vraždu českých občanů letectvem USA v samém konci války.

P.S. Památník americkým obětem z plzeňských Slovan viz foto v odkazu. Nezpomínáme ! (pozn. red.: pachatel zřejmě neznámý…)

http://valka.stoplusjednicka.cz/boj-o-rissky-snem-1945-2
http://www.rozhlas.cz/plzen/zpravodajstvi/_zprava/v-plznislovanech-vznikl-pamatnik-obetem-valecneho-bombardovani-v-dubnu-1945–1340597