Český slavík 2017 a Pražská kavárna

26. 11. 2017      RadimValenčíkPíše
Já v tom vidím spíše vzdor a poselství. Byl nastartován proces, kdy velká většina veřejnosti pochopila, že se s lidmi hraje nepoctivá hra. Normální lidi však především pochopili, že ne třeba v “nadřízeném” Německu Frau Merkel, v “podřízeném” Česku stále ještě pár dní přítel Sobotka, jsou ti, kteří chápou, o co jde. Ale naopak. Normální lidé pochopili, že tito a další slouhové současné moci ztratili soudnost a jejich poskokové že hloupnou.

Tohle to ještě více utvrdí tzv. Pražskou kavárnu v tom, že “lidi jsou blbí”:

Výsledky Českého slavíka 2017:
Celková vítězka: Lucie Bílá
Zpěváci: 1. Karel Gott, 2. Michal David, 3. Tomáš Ortel
Zpěvačky: 1. Lucie Bílá, 2. Ewa Farna, 3. Lucie Vondráčková
Skupina: 1. Kabát, 2. Ortel, 3. Chinaski
Objev roku: Mirai
Nejstreamovanější skladba: Když nemůžeš, tak přidej (Mirai)
Skladba Rádia Impuls: Když nemůžeš, tak přidej (Mirai)
Slavíci bez hranic: No Name
V logice věci, kdo začne používat dvojí metr jako nástroj moci a ukázňování, ten přestává být schopen sebereflexe a neodvratně se zapouzdřuje do názorů odtržených od reality
Jakmile lidé pochopí, že tzv. “elity” selhaly, že od těchto “elit” nelze očekávat ani zastání ani nápravu, začínají projevovat vzdor při nejrůznějších příležitostech a  hledají cestu k nápravě.
A nepomůže ani stále průhlednější manipulace veřejným míněním ze strany slouhovského mainstreamu. Zvlášť, když je tak trapná, jaká byla například i při vyhlašování letošního Českého slavíka.
Nyní jde především o to, aby si normální lidé uvědomili, jakou obrovskou odpovědnost tím, že začali přemýšlet a dávat své názory při různých příležitostech najevo, na sebe vzali. Jednoduchá řešení neexistují a cokoli, co je cestou k lepší budoucnosti, musí projít složitým procesem slaďování názorů a konsensuálním přijetím. V tomto procesu se budou rodit skutečné osobnosti, které budou nositeli změny k lepšímu.