Máme kvalitního kandidáta na hrad?? Skutečně máme?? Mohu ho prosím vidět??

Oldřich Rambousek
7.11. 2017   Rukojmí
Skutečně takový počet kandidátů na post prezidenta naší banánové republiky tu již dlouho nebyl. Ani ve světě takový počet jako u nás není obvyklý. Otázkou však je, zda-li naši kandidáti na prezidenta jsou kvalitní!!! Nikdo to zatím moc neřeší, ale jak vidno, tak kandidovat může kdejaký Lojza či pipka. Zase je tu tedy o důvod víc, aby se nám ve světě smáli.

Je zřetelně vidět, že naši občané mají tak nějak krátkou paměť a kandidáti hroší kůži. Sebereflexe, či stud je pro některé lidi neznámý pojem. Jedno však mají ti naši slavní kandidáti společné. Všichni se s radostí strefují do Miloše Zemana. Ne snad, že by to Miloš občas nepotřeboval, ale mnohé z invektiv na jeho osobu postrádají věcnost, slušnost a opodstatnění. Nutno tu však na tomto místě říci, že buržoasie ovládající parlament a senát, chce nyní ovládnout i post hlavy státu.

To je zřejmé. Konečně, potvrdil to i svým zájmem o post prezidenta bývalý zkrachovalý premiér Topolánek, o kterém se proslýchá, že patří spolu s bývalým premiérem Paroubkem mezi solární barony a tudíž i příslušníky buržoasie. Zde se nachází ten zásadní rozdíl od Miloše Zemana. Ač není svatý, tak je pravdou, že on je prezidentem deseti milionů. On není příslušník buržoasie ani dělnické třídy. Miloš Zeman je pracující inteligence a díky tomuto má blíže k obyčejným lidem než kdokoliv jiný. Je prezidentem všech!!!

Bylo by značně pošetilé myslet si, že takový Topolánek, Horáček, Drahoš, Fischer a další kandidují pro blaho lidu. Bylo by to zcela proti jejích zájmům a zájmům jejich mecenášů. Úplně to stejné by například platilo, kdyby kandidoval na post prezidenta rádoby komunista Filip, který taktéž patří k buržoasii, ale svou skutečnou tvář šikovně skrývá za KSČM a mnozí mu to žerou. Pro KSČM je to ostuda a zcela zásadní ideologický rozpor. Takové lidi by volil jen blbec. Nebo si snad myslíte, že takový Horáček ojebávající každý systém by šel na ruku lidem? Ale ne – ojebal by i ty lidi. Topolánek je něco podobného a ještě k tomu exhibicionista, jehož fotky s bimbajícím se dindonem na veget párty ve Francii obletěly svět. Skutečně kvalita – to by byl prezident a i s gulama.

Je samozřejmě výsostným právem každého, komu dá svůj hlas v prezidentských volbách. Chtělo by to však trochu rozumu, aby výsledek nebyl takový jako ve volbách parlamentních, kde se ukázalo, že blbý Čech na koblihu slyší.

Možná by ani nebylo od věci vyloučit z voleb pomatené pražáky, protože jsou to právě oni, kdož zcela proti logice tlačí do popředí největší lidský odpad. Viz parlamentní volby a výsledky TOP 09 a STAN. Ti pražští hňupi jsou schopni volit za prezidenta klidně Somálce nebo kačera Donalda!!

Chápu, že mnohé opět rozzlobím, ale proti Miloši Zemanovi nestojí jediný schopný a kvalitní protikandidát. Není alternativa hodná zřetele. Jo – kdyby tak žil Karel Kryl – hned by měl můj hlas.