Otevřený dopis autoru otevřeného dopisu

Stanislav A. Hošek
Mladý pane Máco.
Upřímně Vám děkuji za otevřený dopis adresovaný poslanci za Váš volební okrsek a publikovaný na webu http://forum24.cz/roman-maca . Mé poděkování má nejméně dva důvody. Za prvé jsem konečně poznal, čím se ve skutečnosti zabývá instituce, kterou ministr vnitra, člen a přední funkcionář ČSSD, angažoval od začátku letošního roku do státních služeb coby pečovatele o jeden sektor bezpečnosti naší vlasti. Za druhé jsem z Vašeho textu pochopil, jaké jsou v praxi skutečné hodnoty současné Evropské společnosti.


Jako člověk, který už něco pamatuje, a který měl mimo jiné i možnost nahlédnout do svých materiálů, které na něj kdysi shromažďovala StB, čtěte služebna totalitní nadvlády KSČ, musím vysoce ocenit kvalitu Vaši práci. Váš text je doslova učebnicovým příkladem důkladnosti, komplexnosti a kompilace širokých souvislostí při sběru informací o osobách nekonformních s dnešním režimem, čili bezpečnostních rizik pro naši zem. V mých očích jste tedy pracovníkem jakési StB 2, čtěte sluha současné politické moci, která je bohužel pouhým snaživým poskokem nejmocnějších nadnárodních korporací usilujících o globální nadvládu nad celým glóbem. Z našich daní se tak platí i špiclování každého, kdo se, třeba i jenom subjektivně, nějak znelíbí současným vlivným, mocným a jim aktivně přisluhujícím.

S pochopením

Stanislav A. Hošek

PS.
Oznamuji Vám takto, že jsem rusofil a již dlouhý čas píši blog a kdysi web N,NNNN, který jsem se svým, už nežijícím kolegou, publikoval jako samizdat, samozřejmě v papírové formě, již za vlády KSČ. To Vám udávám sám na sebe, abyste získal další body pro eventuální odměňování za každou sledovanou osobu, jako tomu bylo u pracovníků StB.

Sdělení posílá poslanec posledního Federálního shromáždění ČSFR.