Bezpečná zóna pro ženy u Braniborské brány? Jedině za plotem

– rp –
30.12.2017 DieFreieWelt,  česky PrvníZprávy


Berlín se připravuje na největší silvestrovský večírek v zemi. Přitom Merkelové a spol. se ještě nepodařilo zajistit základní bezpečnost pro ženskou populaci před sexuálním napadením. Jde o ochranu před migranty a dalšími novými obyvateli Německa.
 


Bezpečnost lidí v Německu mizí od té doby co Merkelová ztratila kontrolu a došlo ke zrušení kontrol totožnosti na německých hranicích. Zejména ženy všech věkových kategorií, jakož i dívky a chlapci v dětském věku byli a jsou oběťmi sexuálního napadení a znásilnění, kterých se dopouštějí migranti, žadatelé o azyl, osoby hledající ochranu, uprchlíci a azylanti.

Je zde irelevantní používat tento výraz pro ty, kteří přišli od září roku 2015, pro velký počet nekontrolovatelných a do země stále přicházejících. Od tohoto dne se počet sexuálních přestupků v Německu dramaticky zvýšil. Popisy pachatelů jsou si velmi podobné. Přestože takzvaná mainstreamová média se vždy snaží, zjevně politicky instruována, aby tyto činy skončily pod stolem. Ale sociální sítě již slouží jako alternativní zdroje informací a přitom nejsou financovány na rozdíl od veřejnoprávních médií povinnými poplatky.

Vzhledem k tomu, že ani Merkelové vláda, ani spolkové vlády nejsou schopny ochránit lidská práva svými politickými rozhodnutími, tak německá metropole vyzvala organizátory Silvestra k tomu, aby vytvořili pro ženy zvláštní druh venkovního ohrazení. V Berlíně u Braniborské brány se tato vnější část nazývá “Bezpečnostní oblast žen”. Tvůrci tuto oblast pojmenovali jako „Drah“, německý termín nebyl pro ně dost módní.

Ale nezáleží na tom, jak pojmenovat tuto oblast: Je to úplné selhání Merkelové, jejích ministrů na spolkové úrovni a příslušných zemských vlád, včetně politicky dosazených policejních šéfů. „Staré strany“ nejsou schopny zajistit bezpečnost a pořádek v celé zemi. Místo toho, ti, kteří zde již žijí musí strpět chování „nových občanů“, kterým při pohledu na ženy, jejich mozek sklouzne těsně pod pupek a vyvolá slintání.

Související článek:
Silvestrovská výzva: Nechceme obětovat sebe ani naše dcery!