Drahoš má strach, že mu prezidenství ukradnou ruští špióni

Lubomír Man
2. 11. 2017
A proto přispěchal za dosluhujícím premiérem Sobotkou, aby ten s tím propánakrále něco udělal, dokud je čas, jinak mu ta kandidatura, už k dobrému konci našlápnutá, shoří doslova před očima. Vždyť ti Rusáci jsou dneska všude, v Americe, v Anglii, v Německu, a ježíšmárija, to dá rozum, bodejť by nebyli taky u nás. A všude si dělají prezidenty a premiéry jenom ze svých jo řadně prověřených lidí. To musíte ovládnout azbuku, zatančit kozáčka, odzpívat rusáckou hymnu, vypít na jeden zátah litr vodky a zůstat nehybný jak socha, a na závěr odhrkat životopis Putina. Jinak jste vyřízený a namísto úřadu vás kopnou do zadku a letíte odkud jste se narodili. To znamená, že já poletím přes celou republiku nadél až do Jablunkova, no nic, aspoň poznám líp republiku.


Ale vážně, neberte to na lehkou váhu, všude je těch Rusáků plno, vždyť to musíte vidět, na ulicích dělají, že jsou to Češi, ale doma mají ikony a staroslovansky se k nim modlí ostošest, prolezli kam mohli, do vlády, na ministerstva, všechny úřady od nich praskají ve švech, a nejvíc je jich u bezpečnostních složek, tam se to od nich doslova nadýmá, jako když zraje těsto, no jedna hrůza. Vždyť zrovna teď, jak šel za Sobotkou, za ním šlapalo pět chlapů, a podle toho, že dělali jako by nic, je jasné, že to byli Rusáci z těch jejích tajných služeb. Samozřejmě kryti, jako by byli od BISu, jenže jemu hejly na nos věšet nebudou.

Jdou po něm, to je jasné, a taky vědí proč. Protože on by jim jako prezident jo zvedl perka, všechny by je z republiky hnal sviňským krokem, a kdyby na to snad naši lidi nestačili, zavolal by si do Bruselu o pár desítek tisíc emigrantů navíc, a ti naši skřehotavci z webů by hned viděli, že se pro islamisty u nás uplatnění najde.

Jo a řeknu vám jedno. On ten strážmistr v Putimi, co vyslýchal Švejka, protože hned poznal, že má před sebou ruského špióna, nebyl žádnej blbec, jak to psal Hašek. Protože on ten Švejk ruskej špión skutečně byl, to se přece poznalo v Bugulmě, kde dělal toho rudého komisaře, ne?

Jo a myslíte, pane premiére, že jsem udělal dobře, že jsem za váma zašel? Že jsem si to prezidenství tím přece jenom najisto pozichroval?