Kandidáte Horáčku, jsem racionální volič Zemana

Radim Valenčík
25.12.2017 blog autora
 

MICHAL HORÁČEK (kandidát na prezidenta):

Volič Miloše Zemana neexistuje. Striktně existuje pouze člověk, který v minulé volbě dal svůj hlas panu Zemanovi, ale jak to bude v nadcházející volbě, to musíme nechat na těch lidech. Oni mi často říkají: “Já jsem volil pana prezidenta Zemana, protože jsem nemohl volit pana Schwarzenberga.” A vysvětlují mi proč. Často mi říkají: “Ale pan Zeman mě zklamal, protože není důstojným reprezentantem naše státu.” A já si myslím, že těch deset procent to bude nejméně.”

Viz: https://www.novinky.cz/domaci/458725-horacek-volic-milose-zemana-neexistuje-a-drahos-me-kopiruje.html

K tomu:

1. Miloš Zeman je jeden z velmi mála politiků, který ustál lynč ze strany mediálního mainstreamu, Michal Horáček jen papouškuje to, co po něm chtějí slyšet ti, kterým mediální mainstream slouží.

2. Budu volit Miloše Zemana, protože je jediný z kandidátů, který dává určitou záruku, že v těžké době, do které jdeme, nebude posluhovat těm, kteří vyvolali současnou situaci ve světě.

3. Asi chodím mezi jiné lidi, ale velká většina z těch, se kterými se setkávám, a to i na akademické půdě, uvažuje obdobným způsobem jako já.

4. Jediné, s čím s Michalem Horáčkem souhlasím, že Jiří Drahoš je spíše plagiátor, než akademik, viz:
http://radimvalencik.pise.cz/5290-drahos-dvojnasobny-plagiator.html

5. Moje volba Miloše Zemana (přes všechny jeho nedostatky a problémy) je dána racionálním pochopením toho, o co v současném světě jde, viz:
http://radimvalencik.pise.cz/4432-pred-jihlavou-o-degeneraci-soucasne-moci.html

Na toto téma jsem ochoten s kýmkoli diskutovat, a to z mé strany se vší odbornou důsledností. V případě, že bych se mýlil, přiznám se k tomu veřejně. Rovněž tak souhlasím se zveřejněním mých odpovědí na dotazy, které mně budou v této souvislosti položeny.

– – –

  

Zdroj: http://radimvalencik.pise.cz/5294-kandidate-horacku-jsem-racionalni-volic-zemana.html