“Odbornice na mimiku” posuzuje pana prezidenta a ostatní kandidáty, a Seznam.cz, který se chlubí svojí seriózností a bojuje proti “extrémistickým názorům”, šiří například tento návod pro idioty, jak hodnotit prezidentské kandidáty a jak tedy volit. To byste neuhodli, jak toto hodnocení dopadá…

https://www.stream.cz/fenomen/10020229-jen-do-nich-rypli-jsme-si-do-kandidatu-na-prezidenta

Ivan David 
9. 12. 2017
Najdete to na “Stream” plném nechutných videí. “Seznam.cz” má pro perverzity a blbosti, pochopení. Asi proto, že nejsou “proruské”. Po tom, kdy nám Seznam nabídl dámské vložky které zaručeně neprotékají, představuje po svém pana prezidenta a prezidentské kandidáty (někteří protékají). Uvádějí to tak, že si “rýpli do kandidátů”. Krom prezidenta rýpali hlavně “v dobrém”. Prezident je jen nemocný. Není překvapivé, že se propaganda zaměřuje na blbce přístupné nejprimitnivnější argumentaci.

Moderátorka Karolína Vrbasová demagogicky prohlásila, že “obličej je mapa osobnosti, fyziognomie využívají kriminalisté při identifikaci pachatelů”. “Nelze si nevšimnout, že prezident je chudák nažloutlý.” Údajná odbornice na mimiku Eliška Landovská nám oznámila, že “tam jsou problémy se srdcem a se žaludkem, protože pod očima jsou kruhy… mezi očima není zas až tak velký prostor, znamená to, že takový člověk se vždy zaměří na jednu věc…” Moderátorka doplňuje, že pan Zeman se zaměřuje “především na sebe”.

Odbornice na mimiku nás dále poučuje, že Jiří Drahoš má výrazné “nazobiální vrásky” (správně nasolabiální rýhy) a proto “takový člověk bude úspěšný a bohatý”. “Je to inteligentní člověk”, říká o Drahošovi: “Což doplňují ty vysoké uši…”. “Odbornice” sice není příliš inteligentní, což i neodborníci poznají z jejího výrazu tváře a řeči, za to je však nevzdělaná a nekritická k sobě.

Podle vrásky na čele Topolánka poznala, že má hodně oddaných příznivců a hodně nepřátel. Moderátorka dodává, že na ni působí “neomaleným dojmem”. Pan Horáček má “poměrně vyrovnaný obličej tvaru jupiteránského, což je obličej pro který svědčí o tom, že takoví lidé dosáhnou velkých úspěchů…” Fišer “má obočí velice daleko od sebe, takže to centrum kariéry je vysoké… což znamená, že tento člověk je schopen řídit se cizími názory…”.

Jiří Hynek má “rovnou vlasovou linku, což znamená, že takový člověk je velmi racionálně založen”. Nevím, zda ho rodiče zakládali na základě racionální úvahy. Odbornice to ví. “Marek Hilšer je rozhněvaný mladý muž, který jde nekompromisně za svým cílem.” Tentokrát nás odbornice ušetřila informace, zda to poznala z ucha nebo nosního otvoru.

Hannig má klenuté obočí “to je vždy známkou uměleckého talentu”, má ale “ďolíček na bradě, to je známkou lidí, kteří jsou jiní, než se předvádějí navenek”. Kulhánek má “velký a dobře utvářený nos, takový člověk je schopen jít kupředu…” Blbost opravdu není extrémistická, v Seznamu.cz je to standard.