Aktivistku Femen do volební místnosti přivedli “novináři”. Drahoš by referendum odmítl vyhlásit.

18. 1. 2018     AENews  (kráceno)
Přímo z volební místnosti nás z mobilu kontaktovala do naší redakce (AENews) jedna z členek volební komise, která je shodou okolností naše čtenářka. Informovala nás, že ukrajinská občanka Angelina Diash, která je členkou mezinárodního feministického hnutí Femen, byla do volební místnosti provedena pod novinářským krytím přibližně pětice novinářů, kteří se při vstupní kontrole před příjezdem prezidenta republiky prokázali novinářskými akreditacemi. 


Žena podle těchto informací přišla v hloučku novinářů České televize, Seznamu.cz a Hospodářských novin, kteří ji provedli bezpečnostním ověřením do prostoru určeném pro akreditované novináře, konkrétně do tzv. DMZ (demilitarizované zóny), kde se smí nacházet jen prověřené osoby, obvykle z řad médii anebo rodinných příslušníků prezidenta. Útok na Miloše Zemana byl načasovaný způsobem, kdy celá jeho pravá strana po příchodu do místnosti nebyla chráněna ochrankou.

Ukrajinskou aktivistku propašovali do zabezpečené zóny čeští novináři pod nosem prezidentovy ochranky!

Toto navozuje podezření, že útok mohl být dopředu domluvený mezi novináři a někým z ochranné služby prezidenta, protože celá pravá strana prezidentovy skupiny po vstupu do volební místnosti byla nekrytá. Ochranka nedržela formaci a nevytvořila okolo prezidenta tzv. diamant, který má ochranka za povinnost zformovat při vstupu do předem neprozkoumané a neprověřené místnosti. Jenže tato informace podle našich údajů není správná. Ochranka nedržela prezidenta v ochranném uskupení, protože vstup do volební místnosti byl prověřován venku, asi 15 minut před příjezdem prezidenta, kdy volební místnost na pokyn ochranné služby byla izolována od veřejnosti, aby prezident mohl odvolit sám. To je standardní postup. To znamená, že ochranná služba považovala místnost za bezpečnou a předem prověřenou.

Ochranka prezidenta odvádí ukrajinskou aktivistku z volební místnosti.

Z toho evidentně vyplývá, že ochranka prezidenta pochybila v prověření místnosti před příjezdem prezidenta a neprověřila všechny osoby přítomné ve volební místnosti. Pokud by zkontrolovala novináře a jejich novinářské průkazy, Angelina Diash, jejíž otec pochází z Angoly a matka je Ukrajinka, by byla okamžitě odhalena, že není novinářka a nemá v místnosti co pohledávat. Novináři, kteří tuto ukrajinskou občanku provedli pod novinářským krytím do DMZ prostoru volební místnosti, by měli být stíháni za přímé ohrožení bezpečnosti prezidenta republiky a státní zastupitelství by mělo prověřit, jestli tento skutek nelze kvalifikovat jako podporu terorismu. Nepřekvapuje nás, že zrovna novináři a pracovníci ČT provedli tuto ženu pod novinářským krytím do volební místnosti, ale děsivá je spolupráce dalších novinářů, kteří se k tomu připojili, protože přítomnost ženy kryla celá skupina novinářů a kameramanů.

Osoby ve volební místnosti nebyly důkladně prověřeny, zda-li jde opravdu o novináře a členy volební komise

Ukrajinská aktivistka Angelina Diash křičela heslo: “Zeman Putin’s Slut”, což znamená v překladu “Zeman je Putinova děvka” a toto heslo měla divadelní bílou tělkou napsané i na své hrudi a přes prsa. Skupina Femen se pochlubila tímto útokem i na svém webu [1], který dokumentuje podobné útoky na vybrané osobnosti ve světě. Tyto protesty nejsou nebezpečné svým charakterem ve smyslu performance, ale představují obrovské bezpečnostní riziko a ohrožení v případě, když tyto útoky proběhnou ve spolupráci s třetími osobami, které provedou a propašují členku hnutí Femen do blízkosti státníka a chráněné osoby. To potom totiž představuje bezpečnostní hrozbu, že takto může být do blízkosti prezidenta provedena i osoba, která místo zvednutí rukou nad hlavu vytáhne místo toho z kapsy nůž nebo dokonce pistoli a politika na místě zastřelí, stejně jako se to stalo v prosinci 2016 v Turecku, kde byl přímo na tiskové konferenci zastřelen ruský ambasador Andrej Karlov. Vraždu provedl policista, který zrovna nebyl ve službě, ale měl z pozice své funkce přístup do DMZ prostor a do blízkosti diplomatů a státníků. Útok byl pomstou za ruské operace a pomoc Bašáru Asadovi v boji proti teroristům v Aleppu v Sýrii.

Všichni jsou na mainstreamu proti Miloši Zemanovi a média se budou usilovně snažit vyvolat ve voličích Miloše Zemana beznaděj, protože to média umí a to je jejich cílem. Média říkají: “My určujeme, co si máte myslet, my rozhodujeme o tom, kdo bude zvolen, my rozhodneme, jestli máte chtít uprchlíky nebo přijetí Eura. My tvoříme vaše veřejné mínění.” Přesně takto uvažuje mainstream o své vlastní roli. Na tuto hru nesmíte přistoupit. To, co se děje, je válka mainstreamu proti Miloši Zemanovi, ale co je horší, proti obyčejnému lidu České republiky, proti národu a naší vlastní kultuře a svobodě. Když národ nechce migraci a chce referendum o vystoupení z EU, Jiří Drahoš je připraven referendum zablokovat, protože podle chystaného zákona, i když bude obecné referendum přijato v parlamentu, referendum bude muset vyhlásit prezident, který určí datum referenda. Pokud referendum odmítne vyhlásit, jak Jiří Drahoš oznámil v případě referenda o EU, potom se žádné referendum neuskuteční.