Jiří Drahoš je marionetou Kroměřížské výzvy. Kalousek bude premiérem v případě Drahošova zvolení prezidentem, to je již dohodnuté!

18.1. 2018   Rukojmí
Jiří Drahoš podepsal kontroverzní Výzvu Vědců. Tato výzva je v podstatě psaná tak, že z osob, které upozorňují na rizika spojená s imigrací dělá hlupáky, nacisty a xenofoby. Tato výzva naprosto ignoruje problémy spojené s imigrací lidí z nekompatibilních kultur, jakých jsme svědky na západě. Neslučitelná kultura, paralelní společnost, kriminalita, no-go zóny, nasazení armády v ulicích měst, permanentní teroristické útoky.


Zjednodušeně řečeno, občanská válka je pravděpodobně v mnoha zemích Západní Evropy jen otázkou času. Zajímavý rozbor této výzvy hlupáků, prosťáčků a lidí bez schopnosti vidět realitu je například zde.

Drahoš by referendum o EU nepodpořil, 2600 uprchlíků pro něj není problém

Drahoš by nejmenoval vládu závislou na KSČM. 2600 migrantů není problém, řekl

Zaplatí Jiří Drahoš ubytování a stravu těchto lidí ze svého? Nebo bude v době, kdy nejsou peníze na důchody, na zdravotnictví a stát je hluboce zadlužen, požadovat, aby to zaplatili daňoví poplatníci?Zaručí se Jiří Drahoš, že tito lidé a jejich potomci (v Západní Evropě se často radikalizuje ažtřetí generace imigrantů) nespáchají žádný teroristický čin?

Co vyřeší přijetí 2600 lidí? Pak už skončí války a nebude potřeba přijímat imigranty? Bohužel toto je klasická ukázka salámové metody. Dnes přijmeme 2600 uprchlíků. Příští rok 5000, další´20000 atd…

Jiří Drahoš – STB a KSČ

V době, kdy komunisté nedovolili spoustě lidí vystudovat ani střední natož vysokou školu, byl soudruh Jiří Drahoš vyslán na do Západního Německa. V období 1985–1986 mu StB – Správa pasů a víz povolila studijní pobyt na Univerzitě Hannover. O jeho tvrzení, že nikdy nespolupracovat s STB a KSČ ať si tedy každý udělá svůj názor. Zdroj.

Jiří Drahoš – Sorosova univerzita:

Drahoš chce v ČR školu George Sorose. Tu, co Orbán vykázal z Maďarska.

Prezidentský kandidát Jiří Drahoš doporučuje přesunout soukromou Středoevropskou univerzitumiliardáře George Sorose. Maďarský premiér Viktor Orbán připravil zákon, jehož cílem je v podstatě vyhnat Sorosovu univerzitu ze země. Předseda vlády se netají tím, že Sorose považuje za jednoho z viníků uprchlické krize. Velice zajímavé komentáře o této univer zitě naleznete například zde: Jiří Drahoš Twitter – Sorosova univerzita

Jiří Drahoš – kontroverzní sponzoři:

Dalibor Dědek, 2 milióny. V roce 2015 řekl Děděk pro server Neovlivní, že „200 nebo 300 tisícuprchlíků by s Českem nezamávalo” a myslí si to pořád. Zdroj.

Luděk Sekyra, 1 milión. Kdopak nám to podporuje Jiřího Drahoše? Na účtu mu přistál milion od podnikatele s opravdu pestrou minulostí

Miláček byznysmenů? Jiřího Drahoše sponzoruje několik českých miliardářů

Jiří Drahoš – kontroverzní politici:

Jiří Drahoš a Miroslav Kalousek

Jiří Drahoš a Angela Merkelová
(Angela Merkelová je jedním z hlavních viníků migrační krize)

Jiří Drahoš – Bratři Mašínové

„Každý má právo na odpor totalitnímu režimu. Měli právo se postavit totalitnímu režimu,“ řekl Jiří Drahoš na adresu bratří …Zdroj.
Bratři Mašínové, mimo jiné zločiny, podřezali svázaného policistu. Takže podle této logiky JiříhoDrahoše, pokud nebudu spokojen se současnou zkorumpovanou/totalitní vládou/Evropskou Unií tak podříznu nějakého bezvýznamného policistu/pošťáka, nebo vystřelím nějakému dobrovolnému hasiči oko.

Jiří Drahoš – komunista tělem i duší

Dnes nám zakáže referendum – co kdyby se ti hlupáci občané špatně rozhodli, zítra nám zakáže volit nesprávné strany – co kdyby se ti hlupáci občané špatně rozhodli.¨a pozítří nám přikáže volit jen tu správnou jedinou Evropskou Neomarxistickou stranu.
Toto je chování demokrata? Toto je chování kovaného komunisty z padesátých let!

Jiří Drahoš – Želé 2

Našli jste na Stránkách Jiří Drahoše úplně opačné tvrzení? Například o tom, že je proti kvótám na uprchlíky atd. Nedivte se, Jiří Drahoš je pro svoje časté změny názorů (někdo by je snad mohl nazvat i lži) často označován jako Želé 2.