Hašek: Viděl jsem státníka a bohužel i okopávače kotníků

– rp –

26.1. 2018 PrvníZprávy
Michal Hašek, exhejtman Jihomoravského kraje se zúčastnil poslední debaty mezi kandidáty na post prezidenta republiky Jiřího Drahoše a Miloše Zemana.

“Bylo mi velkou ctí být mezi 30 podporovateli pana prezidenta v závěrečném duelu České televize společně s řadou osobností, mezi jinými – válečnými veterány-piloty RAF, umělci a dalšími zajímavými lidmi. Stálo za to dnes prezidentskou debatu zažít “live” .

Každý si obrázek o kandidátech udělal sám. Viděl jsem dnes státníka a bohužel, okopávače kotníků. Volím státníka Miloše Zemana, prezidenta dolních 10 milionů občanů.

Velký kompliment ČT a především moderátorce Světlaně Witovské, dnes její životní výkon, těším se už na nedělní Otázky Světlany Witovské,” napsal na facebooku Michal Hašek.

“Právě jsem se dokoukal na poslední duel kandidátů. Drahoš ve svém posledním slově jen dokázal, jakým je šmejdem a křivákem. Nerad používám takové výrazy, ale k němu jsem se musel hodně krotit, abych nepoužil podstatně tvrdší výrazy. Nejhorší je že tou svou křivou hubou ukázal, jak křivý má i charakter, má li nějaký. Lidé, nedopusťme aby takový křivák opět zneuctil sídlo českých králů. To už se jednou, jak víme, stalo!,” píše senátor Jaroslav Doubrava.

“no… kupodivu vyrovnaný duel. Až na poslední minutu Drahoše. Útok na Miloše Zemana byl hodně nefér,” napsal Štěpán Kotrba.

(rp,prvnizpravy.cz,foto:arch.)