Jeden za všechny, všichni za Zemana!!!!!


Ladislav Kašuka

19.1. 2018   posláno redakci NR
Nadešel okamžik, kdy je třeba zapomenout na všechny výhrady vůči panu prezidentovi Zemanovi (sám jich několik mám) a podpořit ho v boji o hrad!!! Všichni, lidé, vlastenci, ateisté, křesťani a prostě každý, kdo si přeje, aby naše krásná země zůstala taková jaká je (nebo lepší), pro naše děti, přátele a všechny blízké, se musí spojit a nedopustit zvolení pana Drahoše za prezidenta!!!

Důvodů, proč volit Zemana a nikoli Drahoše je mnoho… Od islámských migrantů, o kterých pan Zeman ví, že by mohli v naší zemi rozpoutat teror jako v Západní Evropě a proto je tu, oproti panu Drahošovi nechce, až po odpor pana Drahoše k lidovým referendům, které naopak pan Zeman dnes již podporuje. Pan Zeman je rozhodně nejlepším a nejvlastenečtějším polistopadovým prezidentem a přes některé jeho nedostatky je rozhodně lepší volbou pro naší zemi, než člen Římského klubu pan Drahoš, který sní o jakési „větší, propojenější a mocnější EU“ sílící na úkor národních států.

Když se navíc podíváme na lidi a strany, které pana Drahoše podporují, mělo by to být dostatečným varováním pro Ty, kteří si přejí silnou a suverénní Českou republiku. Pan Kalousek, ODS, Topka, Piráti, nebo pražští kavárníci, jsou ukázkou toho, jací lidé tohoto člověka podporují a čeho, se v případě jeho zvolení asi tak dočkáme. Pana Zemana naproti tomu podporuje většina slušných a poctivých, tvrdě pracujících lidí z vesnice a menších měst, kteří jsou na rozdíl od výše jmenovaných tou opravdovou, příslovečnou „solí země“, tedy lidé, bez nichž by se zastavila kola továren, nefungovala by infrastruktura, a nebylo by co jíst.

Ačkoli „Drahošova armáda vyvolených“ voliči Zemana pohrdá a mluví o plebsu, který podle nich neví co dělá a rozhodně, by neměl mít právo volit v referendu a podle některých z nich, ani právo volit prezidenta, pravdou je, že mi „obyčejní lidé“ se bez „Drahošovců“ obejdeme, ale oni bez nás, by brzy chcipli zimou a hlady!!!! Proto prosím všechny slušné lidi, kterým záleží na tom, aby Česká republika zůstala česká, moravská a slezská a nestala se rejdištěm teroristů a zemí spousty nových mešit a zbořených kostelů, aby svůj hlas v prezidentské volbě 2018 dali panu Miloši Zemanovi…