Nevolíme Zemana nebo Drahoše, ale volíme mezi Zemanem a NeZemanem

Má Babiš jasno? Babiš má jasno …

– ps –
25.1. 2018 PrvníZprávy
“To není volba mezi Zemanem a Drahošem, ale mezi Zemanem a NeZemanem,” prohlásil o několik minut po první televizní debatě na Primě v pořadu TV Barrandov Andrej Babiš. “Místo Drahoše by tam mohl být klidně Mickey Mouse a vyšlo by to nastejno,” dodal 



Zemanova soupeře, který by klidně zastoupil Jiřího Drahoše našel mezi pohádkovými postavami v podobě Mickey Mouse nejenom premiér v demisi Andrej Babiš, ale předtím rovněž v televizním pořadu TV Barrandov Václav Klaus mladší.

“Tady nejde o Drahoše, ale o někoho, kdo by měl porazit prezidenta Zemana. Tam může být klidně i Rumburak, čaroděj druhé kategorie,” prohlásil zase o několik dnů předtím poslanec ODS Václav Klaus mladší.

Druhá televizní debata obou rivalů bude pokračovat ve čtvrtek 25. ledna 2018, kde by Drahoš mohl mít na své straně i moderátorku, neboť debatu s kandidáty na programech ČT1 a ČT24 povede z televize známá občas na hosty ječící blondýnka.

Miloš Zeman to může mít možná jen trochu těžší než na Primě, která z volební debaty v definitivní podobě vyrobila Televariete. Příznivé klima pro zemanova soupeře potvrdila manželka Jiřího Drahoše Eva, která se v rozhovoru pro některé médium nechala slyšet, že Česká televize jejímu muži fandí.

Posluchači budou moci posoudit, zda médium, na které každá rodina přispívá 135 korunami měsíčně, bude některému z kandidátů více fandit?

– – –