ParlamentníListy.cz na žádném seznamu dezinformačních webů nejsou, potvrdilo Ministerstvo vnitra

Tomáš A. Nový
5. 1. 2018 Outsidermedia, ParlamentníListy
V posledních týdnech se pravidelně skloňuje téma takzvaných dezinformačních webů. Ať už jde o prezidentské kandidáty Horáčka či Drahoše, nebo o komentáře či zpravodajské materiály. Velmi často se v těchto článcích objevují také ParlamentníListy.cz. 

Právě server ParlamentníListy.cz, který v uplynulém roce zaznamenal svou doposud nejvyšší návštěvnost (více jak 82 milionů návštěv za rok), se s dotazem obrátil na resort vnitra. Ten se pravidelně objevuje v souvislosti s takzvanými dezinformačními weby jako „nástroj“, který má údajně vytvářet jejich seznamy a analyzovat jejich činnost. Tak to však není. Jak ParlamentnímListům.cz sdělila Hana Malá z odboru PR: „Ministerstvo vnitra neposuzuje konkrétní weby, ale konkrétní informace. Žádné seznamy tedy resort vnitra nevytváří,“ řekla naší redakci…

Celý článek najdete na Parlamentních listech
Více k tématu najdete na webu Eurozprávy.cz

Stanův komentář: Myslíte si, že s tím teď Drahoš, Horáček, zaměstnanci Bakalovy společnosti Economia a další snaživí sestavovatelé seznamů a šiřitelé nesmyslů o „dezinformačních“ webech, které ovlivňují volby ve prospěch Ruska, Číny a dalších „nepřátel svobody a demokracie“, přestanou? A možná je dobře, že nepřestanou, protože tím ukazují jen svoji malost a nedostatek pozitivních argumentů.