Štětina? Horší nacista než Heydrich. Srovnejte

Radim Valenčík
31.1.2018 blog autora
“Ruské prezidentské volby dopadnou podobně, zvítězí Putin, Zemanův favorit. Genofond ruského národa je poškozen silněji než genofond národa českého.”
Toto napsal na svém FB profilu europoslanec zvolený za TOP Jaromír Štětina.
(viz ZDE)

Věci (i lidé) se poznávají ve srovnáních. Tak pro srovnání uvedu ty nejvíce genocidní rasistické výroky zastupujícího říšského protektora Reinharda HEydricha:

“Chtěl bych zdůraznit, že poněmčení zamýšlíme, ale pouze těch, kteří jsou skutečně k poněmčení způsobilí. Počítám zhruba se 40 až 60 procenty… Těm, kteří jsou způsobilí poněmčení, by se později pokud možno zprostředkovala práce v říši, aby se sem vůbec nevrátili. Ti, kteří poněmčení způsobilí nejsou, se odešlou po otevření osídlovacího prostoru kolem Ledového moře, v němž umístíme v budoucnu koncentrační tábory pro 11 miliónů židů z Evropy. Tam bychom pak mohli usadit Čechy, kteří nejsou způsobilí poněmčení. Jejich úkol by byl pozitivní, udělali bychom z nich dozorce, předáky, měli by možnost přivést si sem rodiny…

“Bude nutno rozeznávat tři velké skupiny. Především země s germánským obyvatelstvem. To jsou lidé, mající naši krev a tím i naši povahu. Je jasné, že s těmito lidmi musíme jednat jinak, než s příslušníky jiné rasy, národy slovanskými. Druhá skupina jsou východní prostory, osídlené částečně Slovany. Tam je třeba vědět, že dobrota bude chápána jen jako slabost; sám Slovan vůbec nechce, aby se s ním zacházelo jako s člověkem rovnoprávným, a je zvyklý, že si pán s ním nezadává. Jsou to prostory, jejichž obyvatelé, mám-li to říci docela drasticky, nám musí sloužit jako otroci… Základní linie musí platit: tento prostor se jednou musí stát německým a Čech tady už nemá koneckonců co pohledávat!”

“Nordického, germánského člověka přesvědčíte nebo zlomíte. Čecha, slovanského člověka, lze jen těžko přesvědčit, vždy se ohne, nikdy ho nezlomíte. A když ho přestanete ohýbat a pustíte jej, tu se zase vzpřímí, zase tu stojí a znovu je vám protivníkem. Z toho plyne závěr, že ho musíte pořád přitlačovat, aby musel být stále ohnut, aby poslouchal a tahal.”

“Od vypuknutí německo-ruské války zesílila ilegální komunistická strana v protektorátě podstatně svou činnost. Jen v Čechách bylo od počátku ruské války zatčeno 1275 osob, převážně funkcionářů, pro činnost v ilegální KSČ. Jen v září a říjnu bylo v Čechách odhaleno 18 komunistických závodních buněk, převážně ve zbrojních podnicích.”

Viz: https://citaty.net/autori/reinhard-heydrich/


Jen si to dobře přečtěte a porovnejte. Tak daleko jako Štětina nezašel ani Heyndrich! Europoslanec. Za TOP. Nepovšiml jsem si, že by na toto někdo z TOP zareagoval. Nepovšiml jsem si, že by se tím zabývali v Bruselu.

Cituji z trestního zákoníku:

§ 356 Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod

(1) Kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému národu, rase, etnické skupině, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

(2) Stejně bude potrestán, kdo se spolčí nebo srotí k spáchání činu uvedeného v odstavci 1.
(3) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem, nebo

b) účastní-li se aktivně takovým činem činnosti skupiny, organizace nebo sdružení, které hlásá diskriminaci, násilí nebo rasovou, etnickou, třídní, náboženskou nebo jinou nenávist.

– – –

   
Zdroj: http://radimvalencik.pise.cz/5415-stetina-horsi-nacista-nez-heydrich-srovnejte.html