Stručně o tom, proč jsem proti Grudininovi


Vitalij Čumakov 
16. 1. 2018     zdroj
Ruský prezidentský kandidát Pavel Grudinin rozepsal svých 20 kroků k vytvoření “světlé budoucnosti” pro každého Rusa. Těmito blahými úmysly nám chystá cestu do pekel. Kolektivní Západ se chopil Grudinina jako poslední možnosti pro svržení jím nenáviděného vůdce Ruska Vladimíra Putina. USA budou i pro ďábla, ne pouze pro bezpartijního komunistu s knírem, aby se konečně zbavily chronického bolehlavu v podobě “věčného” Putina. Je zřejmé, že ve Washingtonu věří, že Grudinin bude pro ně mnohem menší zlo, s nímž se snadno vypořádají. S Putinem se to nijak nedaří,…


Pro mě, ať je Grudinin prostě zlatý člověk a příjemný ve všech ohledech, ale už jen ta jediná věc, že Západ jej vnímá jako nástroj k oslabení moci a vlivu Putina na Rusko a svět, stačí, abych byl proti tomutou kandidátovi. Ale dejte mi takovou alternativu k Putinovi jako prezidentovi Ruska, aby Západ mohl říci, že za Putina to pro nás bylo přece jenom mnohem jednodušší …Když takového najdete, budu pro něj hlasovat. Ale reálně dnes člověka, schopného nahradit Putina, nemáme a neočekává se v nejbližších 10 letech.

Kolektivní Západ vyhlásil Rusku zničující válku. A zjuganovci navrhují nahradit úspěšně čelícího Západu, zkušeného a tvrdého k nepřátelům vlasti vrchního velitele za sladkého jahodového krále. Samozřejmě, ředitel sovchozu prohraje volby, ale úder proti Putinovi bude zasazen tím, že jej zbaví části hlasů, čehož využijí nepřátelé Ruska. A pokud se zeptáte těch, kteří nenávidí naši zemi, koho by chtěli vidět na postu vůdce Ruska, řeknou, že podpoří kohokoliv, jen aby to nebyl Putin. Tak proto jsem pro Putina!

Pro Novou republiku vybrala a přeložila PhDr. Vladimíra Grulichová