Zázračně uzdravený Zeman a šest statečných

Radim Valenčík  
17. 1. 2018  RadimValenčíPíše

Pět z devíti kandidátů, konkrétně Pavel Fischer, Michal Horáček, Marek Hilšer, Mirek, Topolánek, Vratislav Kulhánek podpořilo ve druhém dole Jiřího Drahoše. Asi se v jejích očích Miloš Zeman nějak rychle a zázračně uzdravil. Do té doby projevovali obavy, aby neumřel ještě před skončením voleb. Logické by spíš bylo, kdyby volili kandidáta, který jim dává naději, že si budou své tažení na Hrad moci zopakovat v blízké době.

Nebo je celá šestka s Jiřím Drahošem pod jedním velením? To by pak vysvětlovalo jejich statečnost, se kterou vyzývali Zemana k souboji šest proti jednomu, ovšem s podmínkou, že by tento souboj pískal Moravec jako sudí Collina fotbalové zápasy s Českem. Mimo jiné, tentokrát jde taky o Česko.

Teď, když je to skutečný souboj dvou mužů, se najednou vše změnilo v poměru 4:2. Zeman chce čtyři televizní souboje, Drahoš maximálně dva a to ještě různé omezené (např. po 22.00 hodině večer v naději, že v jeho prospěch vstoupí do hry Zemanova životospráva a také že bude méně diváků, protože někteří musí druhý den pracovat). Velmi dobře to popsal Pavel Makovec na svém blogu:
https://makovecpavel.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644057