Koho volit aneb Názor čtenáře CFP na druhé kolo prezidentských voleb

Václav Kytička
17. 1. 2018
 

Vážená redakce, z obavy o osud naší země jsem se pokusil napsat vcelku krátký a výstižný článek. Motivován jsem zejména obrovskou obavou, že řada voličů kandidátů, kteří neuspěli v 1. kole, zcela bezmyšlenkovitě zvolí na truc současnému prezidentovi kandidáta Jiřího Drahoše. 

Z toho mám ale osobně obrovský strach, neboť jej považuji za pózéra a slabocha, který sám bez názoru, bude dělat pouze to, co mu bude porazeno ze strany takových kapacit jako je Jakub Janda, kterého financuje kdoví kdo. Nakonec jak Drahoš tak i Janda váš web vedou jako proruský a desinformační. Další z čeho mám strach je, že Jiří Drahoš korektně ustoupí každému nátlaku, který na něj bude z jakékoliv strany kdykoli vytvořen. Jediné co u něj vidím, je snaha se zalíbit – hezky pózovat. Ne, mít vlastní ideu a tu se snažit prosazovat. V dnešní době toto považuji za krajně nebezpečné a tím pádem i pana Drahoše “slušného” za vrcholně nepřijatelného ve funkci prezidenta. Bohužel to vypadá tak, že většina těch, kteří volili některého z jiných protikandidátů prezidenta Zemana se chystají v druhém kole volit právě Drahoše.

Prosím zvažte jeho zveřejnění

Václav Kytička

 
——— začátek článku ———

Volil jsem Horáčka, neprošel. Nesnáším Zemana, nyní volím Drahoše. Co se ale stane pak?

V prvním kole jsem Drahoše nevolil. Líbil se mi pan Horáček. Jak mluvil o tom koho si váží. Například o tom pánovi, jak se odstěhoval do té vylidněné vesničky, tam vytvořil komunitu a opravili kostel. Vesnička se stala poutním místem a zase začala žít. Nebo o té slečně, co přišla o nohy. Jak ji podporoval a ona se odvděčila tím, že přivezla medaili z paraolympiády. Také je vtipný a ani tím prozemanovským Soukupem na TV Barrandov se nechal zmanipulovat k těm jeho hrám.
https://www.barrandov.tv/video/114730-arena-jaromira-soukupa-12-12-2017

Myslím že by to byl dobrý prezident, s vlastním názorem a hlavně nezávislý. Bohužel se do druhého kola nedostal.

Taky nesnáším Zemana. Tak musím volit aspoň toho Drahoše. Kloudné myšlenky jsem od něj sice neslyšel, ale hlavně ať tam již není ten buran. Prostě budu volit kohokoli, jen ať na hradě již nezaclání ten sprosťák Zeman, co málem pozvracel naše korunovační klenoty. Také podporuje Babiše. Toho též nemám rád.

Otázka: Budu volit presidenta, kterého jsem si vybral, nebo kohokoli, kdo není Zeman? Kdo je ten kdokoli?

Prý není žádný vítač. Opravdu? Třicet vteřin, kde se přímo na kameru vyjádřil naprosto jednoznačně.
https://vimeo.com/251319473

Prý je nezávislý. Tak nad tímto článkem bych se měl asi opravdu zamyslet.

“Kdo volí Jiřího Drahoše, volí ve skutečnosti Miroslava Kalouska a jeho poradce, pornoherce Jandu”
http://www.novarepublika.cz/2018/01/odhaleni-natvrdo-kdo-voli-jiriho.html

No ale stejně, reprezentovat nás ten kultivovaný pan Drahoš bude důstojně a prezident přeci u nás v ČR stejně nemá žádnou reálnou moc. Opravdu?

Tak koukejte:

1. Vítěz parlamentních voleb Babiš bude jako “drzý podezřelý” v kauze Čapí hnízdo novým prezidentem Drahošem odstřelen ze sestavování vlády. (A to je navíc skvělá zpráva!)

Co se stane ale na místo toho. Asi tak 100x horší zlo.

2. Sestavením vlády bude pověřen Fiala z ODS (Jinak svým charismatem – Lysohlav II.). Ten ji sestaví ze svého tzv. “demokratického bloku” ODS + TOP-09 + STAN + KDU-ČSL. Tedy těch, co se do parlamentu dostali jen s odřenými zády. (Ty jsem přece ale nevolil!). A je vymalováno. Faktický předseda vlády bude Kalousek (Ale toho také nemám rád!).

A kdo je Kalousek? Voliči zapomínají. Poslechněme:
https://www.youtube.com/watch?v=kv_CjgLQUeU

nebo čtěme:
http://www.ozbrojeneslozky.cz/clanek/kalouskova-zlata-devadesata-na-ministerstvu-obrany

Pak už stačí, aby reprezentativní pan prezident Drahoš, někde na půdě EU, za bouřlivého potlesku všech zahraničních hostů, kultivovaně prohlásil, jak ČR chápe své závazky k těm pravým evropským hodnotám a těch necelých 3000 uprchlíků zde máme nato tata. (Plus přirozeně každý 6 manželek, to máme celkem 18.000 kousků.) Za 10 let je tu ke 100.000 obohacovačů naší kultury.

No a co se bude dít pak (Kromě rozkrádání státu nesourodým vládním slepencem.)? Koukněte jak se mají fajn ve Švédsku.

Zde je ve skutečnosti již více než 55 no-go zón. Švédsko nyní, mimo jiné, čelí epidemii útoků ručními granáty. Statistika:

2002 – 2012: 6 útoků.
2013: 2 útoky.
2014: 8 útoků.
2015: 45 útoků (počátek migrační krize).
2016: 55 útoků.
2017: 39 útoků (do 2. prosince 2017)

A jaké řešení má švédský, jistě kultivovaný a velice korektní, ministr spravedlnosti? Chce „granátovou amnestii“, kdy mohou zločinci dobrovolně odevzdat granáty policii a nebudou potrestáni. Ne nedělám si srandu. Vážně! To, co Švédsko potřebuje, je poslat do no-go zón armádu a vyčistit ji od zločineckých gangů. Toto je jediné řešení, pro tenhle problém. Ale bohužel je to něco, co je příliš politicky nekorektní. A tak se prozatím bude Švédsko dále propadat do propasti. Zdroj:
http://pravyprostor.cz/svedsko-nyni-celi-smrtici-epidemii-utoku-rucnimi-granaty/

Tak nevím. Asi nemám na výběr a hodím to zase tomu Zemanovi. Nebo k volbám raději vůbec nepůjdu. Zemana tam nechci, ale Drahoš, to by byla katastrofa. Nakonec mám holčičku a s manželkou čekáme další.

Václav Kytička