Kriminalizace Tomia Okamury přišla na objednávku, máme důkazy! Stopy vedou k americkému velvyslanectví a mohutné chobotnici vztahů mezi lidmi, kteří jezdí do USA k ideologickým školením v dikci amerického ministerstva zahraničí! Odhalujeme struktury a vazby největšího spiknutí ve službách cizí mocnosti na území ČR po roce 1989!

US ambasáda v Praze

– VK –
7. 2. 2018  AE News
Redakce AE News ve spolupráci se Svobodným vysílačem CS odhalila v rámci investigace největší spiknutí zahraniční moci v polistopadové éře Československa. Současná mediální a politická poprava Tomia Okamura totiž vede k lidem, které spojuje jeden společný jmenovatel a klíčový faktor, který dosud unikal pozornosti českých médií. Všichni jste si určitě všimli, že Pražská kavárna si líže hluboké rány po prohraných prezidentských volbách a veškerá pozornost médií se nyní upírá na SPD. 


Všechno to začalo ve chvíli, když Miloš Zeman přišel na tiskovou konferenci po vítězných volbách, když si s sebou přivedl své podporovatele a přímo za něj na pódium se posadil Tomio Okamura. Video najdete v článku zde. Signál byl vyslán a všichni pochopili, že mocenské uchopení tandemu Zeman – Babiš se bude opírat o podporu SPD a KSČM. Miloš Zeman ihned v projevu zaútočil na média Zdeňka Bakaly, a tím byla vyhlášena nová mediální válka. Ovšem pozor, tady je důležitý moment.

Tady to začalo. Signál vyslaný americké ambasádě, kdo je ve skutečnosti nejbližší spojenec Miloše Zemana. Ne Andrej Babiš, ale Tomio Okamura! A  útok na Tomia Okamuru přišel záhy, opět nastupuje kriminalizace, státní zástupci a snaha sestřelit Tomia Okamuru stejně jako Petra Nečase, Andreje Babiše. Kde se to zastaví?

Miloš Zeman totiž navázal blízké a kamarádské vztahy s Tomiem Okamurou a velmi dramatickým hlasem v projevu poté uvedl, že toto je jeho poslední politické vítězství, a že už nemůže zažít žádnou porážku. Tento výrok byl adresován lidem v okolí, kteří chystali v pozadí Jiřího Drahoše tzv. slovenskou cestu pro Pražský hrad, tedy “kiskizaci” českého prezidenta, který by láskou a dojetím padl okolo krku americkému velvyslanectví a zejména neoconům, kteří plánují na území ČR a Slovenska vybudovat operační zázemí pro americké kasárny, jejichž výstavba už byla zahájena v Polsku. Miloš Zeman svým znovuzvolením překazil plán na rychlý obrat české politiky směrem k USA v evropském pojetí. Jenže Miloš Zeman svoji moc nedokáže realizovat, pokud nebude ustavena vláda Andreje Babiše. Už před volbami jsme na Aeronetu informovali, že v zákulisí Hnutí ANO dochází k ideologickému odporu a štěpení, což před několika dny nakonec veřejně potvrdili i čelní představitelé Hnutí ANO. Hlavními odpůrci spolupráce s SPD jsou Robert PelikánMartin Stropnický. Odpor proti spolupráci s SPD vyjádřil i ministr dopravy Dan Ťok [1].

Mocenský tandem na ose Zeman – Babiš se neobejde bez třetího, Tomia Okamury!

Andrej Babiš nemá pod kontrolou celé své hnutí, protože navzdory dohodě s KSČM mu jeho vlastní poslanci potopili při hlasování komunistu Zdeňka Ondráčka jako kandidáta KSČM na předsedu kontrolního výboru GIBS [2]. Toto bylo napevno dohodnuté mezi Andrejem Babišem a Vojtěchem Filipem, že taková je dohoda a že Hnutí ANO podpoří Zdeňka Ondráčka z KSČM do pozice předsedy výboru. Jenže Babišovi se část poslanců za ANO vzbouřila a hlasovali proti. Prudká reakce KSČM přišla záhy a Babišovi reálně hrozí, že pokud Zdeněk Ondráček nebude na čtvrtý pokus [2] zvolen předsedou komise pro GIBS, může Babiš na vyslovení důvěry vládě od komunistů zapomenout. A proto začal překvapivě Andrej Babiš už připouštět i možnost předčasných voleb. Jenže mezitím se něco stalo, s čím se nepočítalo ani uvnitř Hnutí ANO.

Miloš Zeman v salónku během voleb, Tomia Okamura spolu s ním.

Miloš Zeman obhájil mandát a bude pět let nadále řídit Pražský hrad a ovládat procesy jmenování premiérů a vlád. Tato událost zcela mění situaci, protože Miloš Zeman je prudkým odpůrcem předčasných voleb a navíc Miloš Zeman chce do vlády s Babišem ČSSD po skončení sjezdu strany, a to podle toho, jaký předseda bude zvolen. Jestli zvítězí konzervativní křídlo okolo Milana Chovance, anebo reformní proud okolo Jiřího Zimoly.

Celá situace po říjnových volbách do sněmovny se totiž začíná krystalizovat do neuvěřitelného obrazu, do kolektivního boje médií, veškerého mainstreamu a v konečném důsledku i justiční mašinérie, proti třem osobám na české politické scéně: Proti Andreji Babišovi, proti Miloši Zemanovi a proti Tomiu Okamurovi. Prvních z nich má na krku zinscenované a na objednávku přichystané trestní stíhání. Vykonstruovaná kauza Čapí hnízdo má Andreje Babiše dostat do kriminálu. Na Miloše Zemana nemohou, protože ten je prezident a není stíhatelný (kromě velezrady), odstranit ho měli ve volbách, ale to nevyšlo. A nově došlo k zahájení kriminalizace Tomia Okamury kvůli pravdivým výrokům, že tábor v Letech na Písecku nebyl koncentrák, ale nápravné pracovní zařízení pod správou Protektorátu a českých četníků.

Česko uchvátila korupční chobotnice řízená z amerického velvyslanectví. Američané korumpují na školeních v USA české politiky, státní zástupce, novináře a česká kontrarozvědka se jenom dívá, jak v Brně si dávají dostaveníčko špičky prokuratury s americkým velvyslancem

A právě tady se nám podařilo objevit neuvěřitelnou mocenskou chobotnici, která dosud zůstávala skryta před očima veřejnosti. Všichni lidé, kteří jsou v těchto dnech namočeni v hysterické kampani proti Tomiu Okamurovi, na kterého podávají neziskovky trestní oznámení kvůli výrokům o táboru v Letech, mají společná napojení na americké ministerstvo zahraničí a ideologický školící program International Visitor Leadership Program (IVLP) [3], který představuje nebezpečnou a hrozivou mocenskou chobotnici, která doslova pohlcuje a svými chapadly ovládá česká ministerstva, média, policii, státní zastupitelství, soudy a neziskový sektor takovým způsobem, že z toho doslova přechází zrak. Lidé, kteří jsou napojeni na útoky a trestní oznámení proti Tomiu Okamurovi kvůli kauze Lety, prošli totiž všichni v USA ideologickým operativním programem IVLP. Objednávka k trestnímu stíhání Tomia Okamury tak vede k americké státní moci, která zasahuje do vnitřních záležitostí ČR. Chobotnice vztahů uvedená níže, je hrozivým obrazem celé kauzy.

Absolventi programu International Visitor Leadership Program v dikci amerického ministerstva zahraničí a jejich propletenec

Lenka Bradáčová – Vrchní státní zástupkyně z Prahy, ideologickým programem IVLP prošla v USA v roce 2008 [4].
Ivo Ištvan – Státní zástupce z Olomouce, proslavil se v kauze Čunek a především v roce 2013 při pádu vlády Petra Nečase. Program IVLP absolvoval v USA spolu s Lenkou Bradáčovou.
Marek Wollner – Redaktor ČT a šéf pořadu Reportéři. Andrej Babiš se stal terčem několika zmanipulovaných reportáží ČT, které podle jeho slov budou mít ještě dohru po jmenování vlády [5].
Nora Fridrichová – Redaktorka pořadu 168 Hodin na ČT, který se prezentuje svojí zaujatostí proti prezidentu Zemanovi a proti Tomiu Okamurovi [6].
Dalibor Balšínek – Šéfredaktor Echo24.cz a dříve šéfredaktor Lidových novin [7].
Ondřej Kundra – Redaktor časopisu Respekt, program IVLP absolvoval v roce 2017 v době, kdy se nejvíce angažoval v publikování článků o ruských serverech v ČR. Američané si ho všimli a vytáhli ho do USA do IVLP programu [8].
Lýdia Poláčková – Dříve vedoucí ostravské pobočky Poradny pro občanství, občanská a lidská práva, se účastnila amerického vládního programu International Visitor Leadership Program v roce 1999 [9]. Lýdia Poláčková se věnuje problematice romských menšin, předtím nastoupila na nově vzniklou pracovní pozici romský koordinátor při odboru sociálních věcí magistrátu města Ostravy, působila také jako členka rady vlády pro národnostní menšiny.

Tomio Okamura se stal terčem pro Pražskou kavárnu č. 1, protože na Miloše Zemana už nedosáhnou.

Další absolventkou amerického vládního programu International Visitor Leadership Program je Magdalena Karvayová, která působí v Open Society Fund Praha George Sorose [10] jako koordinátorka projektů romské iniciativy. Mezi dalšími absolventy tohoto amerického vládního programu najdeme osobu jménem Miroslav Klempár, který působí jako organizátor romských komunit. Ale co je zajímavé, absolventem programu International Visitor Leadership je Jarmila Balážová, která působila jako tisková mluvčí exministryně školství Kateřiny Valachové, a je zároveň členkou správní rady Romea o.p.s. [11].

Cenzor iDnesu, který sedí v dozorčích radách několika neziskovek, dostal školení v USA od amerického ministerstva zahraničí ve stejném rozsahu, jako dostali státní zástupci nebo novináři z ČR

Dalším absolventem programu IVLP je Patrik Banga, který sedí v dozorčí radě Romea o.p.s., zároveň působí v dozorčí radě neziskovky In Iustitia [12]. Už chápeme, proč je Radek Banga, bratr Patrika Bangy, tak urputně protěžován těmito kruhy? Už chápeme, proč náměstkyně pražské primátorky paní Krnáčové, Petra Kolínská, navrhla Radka Bangu na Cenu hlavního města Prahy? Už rozumíme, proč je členem sekretariátu náměstka Matěje Stropnického a primátorky Adriany Krnáčové Vít Masare, další absolvent International Visitor Leadership [13]? Už rozumíme tomu všemu, když víme, že Patrik Banga, člen dozorčí rady Romea o.p.s. a člen dozorčí rady neziskovky In Iustitia je absolventem International Visitor Leadership? Dále, pro server Romea.cz dlouhodobě psal David Beňák. Ten je dalším absolventem programu International Visitor Leadership od 14. ledna do 1.února 2013, stejně jako jeho kolega David Tišer, který s Davidem Beňákem a Patrikem Bangou absolvoval tento americký vládní program [14].

Patrik Banga

Romea o.p.s. samozřejmě čerpá dotace z norských fondů resp. EEA grants, např. Navázání spolupráce s norskými organizacemi za 70,000 Kč, nebo další projekt nesoucí název Pomoc Rómům s prací či Pomoc romským obětem nenávisti, Náprava mediálního zobrazování Rómů atd. ****Napravení mediálního obrazu stálo 2,000,000 Kč. Zda se podařilo mediální obraz Romů napravit, posuďte sami. Dále, George Soros také podporuje romské studenty v Česku, a to prostřednictvím Romského vzdělávacího fondu (Roma Education Fund), přičemž rozdělování stipendií koordinuje od roku 2010 právě občanské sdružení ROMEA o.p.s.

Červené karty proti Zemanovi, In Iustitia, Tomáš Přikryl, Karel Janeček a jeho Rekonstrukce státu

Zmínili jsme také, že Radek Banga je členem dozorčí rady neziskovky In Iustitia. Určitě si vzpomínáte na kauzu červených karet proti prezidentu Zemanovi ze 17. listopadu 2014, kdy na transportní krabici České Pošty byl uveden adresát, jednak americké velvyslanectví a jednak Šárka Kadlecová, bývalá aktivistka a zaměstnankyně amerického velvyslanectví. Šárka Kadlecová od roku 2010 pracuje v neziskovce In Iustitia, která je úzce spojená s akcí červené karty. In Iustitia, v jejíž dozorčí radě sedí znovu Patrik Banga, absolvent International Visitor Leadership. Tuto operaci s krycím názvem Red square – Rudé náměstí spolu s americkou ambasádou, a Šárkou Kadlecovou, spolupořádal i Tomáš Přikryl, aktivista z Prahy, který podepsal po prvním prezidentském kole v lednu 2018 výzvu “19 mantinelů” Rekonstrukce státu z pera Karla Janečka.

Také bychom neměli zapomenout na absolventku International Visitor Leadership Mgr. Katarínu Klamkovou, která byla zároveň ředitelkou brněnské neziskovky IQ Roma servis. Od 7. prosince 2017 se stala novou ředitelkou Mgr. Šárka Pólová. Tato neziskovka rovněž čerpá dotace a granty z norských fondů (EEA grants) např. Právo na rodinu – koordinovaná spolupráce za 1,856,322 Kč s popisem projektu “Pro lepší životní podmínky rómských rodin.”

Dalibor Balšínek, šéfredaktor Echo24, dříve Lidových novin.

Mimochodem, výše v seznamu zmínění Dalibor Balšínek i Ondřej Kundra, kteří jsou absolventi International Visitor Leadership programu, a také Lenka Bradáčová, rovněž absolventka tohoto programu v roce 2008, jsou zjevně nebezpečně blízko napojeni v kauze Beretta, tedy v rámci řízených úniků informací ze zdrojů vyšetřovaných kauz na stole elitních policejních útvarů, tedy přes Roberta Šlachtu, k Martinu Fendrychovi, k Ondřeji Kundrovi, Sabině Slonkové z Neovlivni, kteří všichni mají vazby na Lenku Bradáčovou a její mocenskou skupinu s napojením na Karla Janečka a od něho výše, na americké ministerstvo zahraničí skrze pražskou ambasádu USA a její IVLP program.

Na tento program vytahují z české politiky osobnosti, státní zástupce, redaktory, žurnalisty a nadějné kádry do USA k ideologickým školením a k získání pro “americkou věc” v ČR. Bradáčová absolvovala International Visitor Leadership s Ivo Ištvanem, a rovněž proběhla schůzka v brněnské restauraci Rialto ihned po nástupu Andrew Schapira do funkce US velvyslance v Praze. Schůzka Lenky Bradáčové, Roberta Šlachty, Iva Ištvana a Pavla Zemana s Andrew Schapirem těsně po jeho nástupu na ambasádu představovala bezpečnostní hrozbu takového rozsahu, že měla podle našeho názoru okamžitě zasáhnout přímo na místě kontrarozvědka. Nestalo se tak.

Americké vměšování se do vnitřních záležitostí ČR přesahuje veškeré myslitelné meze! Kontrarozvědka se na to jen dívá a nesmí zasahovat, americké tajné služby mají na území ČR doslova Klondike. To musí skončit!

Mluvčí a tiskovou tajemnicí v jedné osobě Pavla Zemana byla Helena Markusová, dříve zaměstnankyně politického odboru ambasády USA v Praze, náměstek Pavla Zemana JeIgor Stříž, také absolvent International visitor leadership. Americká agenda vrůstá do české legislativy jako rakovina, v podstatě to jsou operační spojky a urychlovači procesů z USA do ČR, jsou to všechny segmenty hospodářství, páteřní univerzity v ČR, další informace přinese redakce AE News ve spolupráci se Svobodným vysílačem CS v následujících dnech. Cikánské organizace, které v těchto dnech vyrazily po krku Tomiu Okamurovi, jsou tudíž přímo naváděny jako řízené hlavice skrze moc amerických neoconů v Praze proti SPD, jejichž cílem je oslabit vznik mocenského tandemu na ose Zeman – Babiš, protože v případě trestního stíhání Tomia Okamury vznikne v Hnutí ANO obrovský odpor proti jakékoliv spolupráci s SPD. Vznikne tím i tlak na Andreje Babiše, aby odešel z politiky a přenechal řízení Hnutí ANO někomu jinému. S tím Babiš logicky nesouhlasí, proto začíná uvažovat o předčasných volbách.

Mocenská spojka: Ivo Ištvan, Pavel Zeman, Lenka Bradáčová. Po sestřelení Petra Nečase bylo třeba ladit noty.

Ty jsou najednou opravdu velmi reálné, protože Andrej Babiš oznámil, že nemá v případě nezdařeného druhého pokusu o sestavení vlády se pokoušet o třetí pokus a rovnou by se měly vypsat nové volby [15]. Termín voleb v červnu by byl zcela reálný. Jenže kriminalizace Andreje Babiše a Tomia Okamury může zbavit Miloše Zemana dvou hlavních politických spojenců. Nikdo nebude s nimi chtít jít do vlády, protože oba dva jsou přece trestně stíhaní, bude se pořád opakovat. Nikoho nezajímá, že jde o trestní stíhání na objednávku v obou dvou případech, politická karta se najednou obrací do pozice, že uvnitř SPD možná začnou chápat, že Babiš asi nemluvil jen tak do větru, když už celý rok opakuje v médiích, že jeho trestní stíhání je politickou objednávkou. A kdo nyní hraje roli žalobce? Cikánské organizace, neziskovky a redaktoři médií, které všechny spojuje americké velvyslanectví, International Visitor Leadership Program a zahraniční pobyty a stáže těchto osob ve školících centrech pod záštitou amerického ministerstva zahraničí.

Sudeťácká fronta z KDU-ČSL a TOP09 vyzvala k odvolání Tomia Okamury z postu místopředsedy poslanecké sněmovny. Stopy vedou k Bělobrádkovi, který také odjel do USA na školení IVLP!

Vzpomínáte si na prosinec 2013? To bylo období těsně po parlamentních volbách a sotva začala trojčlenná jednání o sestavení vládní koalice mezi ČSSD, ANO a KDU-ČSL, tak jeden ze tří předsedů, Pavel Bělobrádek, na počátku těchto jednání odletěl na 14 dní do USA. Tehdejší předseda sněmovny Jan Hamáček (sám navštívil 22.9.2017 islámské kulturní centrum Al-Firdaus v Praze) vyloučil, že se jednalo o cestu, kterou by Pavlu Bělobrádkovi zaplatila či schválila sněmovna. Byla to Bělobrádkova soukromá cesta a jednalo se právě o výměnný pobyt v rámci programu International Visitor Leadership. Když v lednu 2013 přišla Pavlu Bělobrádkovi pozvánka do USA, nikdo tehdy netušil, že se budou na podzim 2013 konat předčasné volby, a že Pavel Bělobrádek dostane 4.742 preferenčních hlasů, a KDU-ČSL celkem 336.970 hlasů. A v daném termínu Pavel Bělobrádek tento program International Visitor Leadership nemohl už odvolat, i když vrcholila jednání o složení koalice. Takže je jasné, že cesta do USA měla vyšší prioritu, než jednání o koalici po volbách v ČR.

Pavel Bělobrádek

Pavel Bělobrádek se tu setkal s exkongresmanem Jimem Marshallem, po Capitolu ho zase provedli lidé dalšího kongresmana Gregoryho W. Meekse, setkal se s řadou vládních úředníků, se zástupci neziskových organizací, kulturních organizací atp., se kterými probral škálu různých témat, od jaderné energetiky, až po integraci Muslimů. Jaderná energetika byla pro pád Nečasovy vlády příznačná, tak asi Pavel Bělobrádek dostal doporučení, že jaderná energetika v případě Temelína rovná se jedině Westinghouse, a integraci muslimů, vzpomínáme si na jeho otřesné výroky, kdy např. prohlásil, že je mu jedno, jestli ve sněmovně sedí Muslimové, prohlásil to v parlamentu v úterý 15. září 2015.

Výzvy k usazení muslimů v ČR, aby oplodňovali české ženy, protože rodí málo dětí!

Také šéf lidovců upozornil na to, že Česko ohrožuje dlouhodobě nízká porodnost a pokud by se uprchlíci rozhodli zůstat, nebyl by prý proti. Prohlásil to na tiskové konferenci 7. července 2015. Vyzývá Bělobrádek české ženy nepřímo k pohlavnímu styku s uprchlíky, když klade rovnítko mezi nízkou porodností na jedné straně a dlouhodobou přítomností uprchlíků na straně druhé?

Další poslankyní v Parlamentu ČR je Helena Langšádlová za TOP09, která se rovněž v roce 2016 účastnila amerického vládního programu International Visitor Leadership. V poslanecké sněmovně se v roce 2015 konala konference think-tanku Evropské hodnoty a projektu Kremlin Watch o tom, jak se bránit údajné pro-ruské propagandě, která se šíří českým, resp.evropským internetem. Rusko prý věnuje úsilí pomocí médií rozložit „západní svět“ a jeho hodnoty a získat podporu pro své aktivity ve světě. Policie a výzvědné služby by se měly na weby šířící pro-kremelské postoje zaměřit, zjistit, kdo za nimi stojí, kdo je podporuje, jak jsou financované a začít jim „legálními nástroji“ znepříjemňovat život.

 
Ivan Gabal

Mimochodem, hlavní figury na této konferenci byli dle pozvánky poslanci Ivan Gabal (KDU-ČSL) a Helena Langšádlová (TOP09). Sekundovali jim Jakub Janda – Evropské hodnoty a Jakub Kalenský – Stratcom, což je instituce Evropského parlamentu zaměřená mj. na boj s tzv. ruskou propagandou. Tady vidíme přímý vliv americké propagandy do samého srdce české politiky. A právě Pavel Bělobrádek, Helena Langšádlová (TOP09) a Ivan Gabal (KDU-ČSL) jsou ti, kteří chtějí odvolat Tomia Okamuru z postu místopředsedy PS.

Proti Okamurovi stojí mohutná zahraniční státní moc a usiluje o jeho politickou likvidaci a kriminalizaci. Útok je koordinován z úseku tzv. “cílených operací” amerického ministerstva zahraničí skrze jednotlivé figury v českých politických neziskovkách, ale i v médiích a na úrovni státních zastupitelství. Chobotnice amerického vlivu a lidí, kteří prošli výcvikovým programem cizí moci v USA, nyní ovlivňuje výsledek parlamentních voleb v ČR, vede ke kriminalizaci vítěze voleb, Andreje Babiše, a nově i ke kriminalizaci Tomia Okamury. Nenechávejte si tyto informace pro sebe a sdílejte prosím tento článek na sociálních sítích a v emailech, hrajeme o záchranu Tomia Okamury! O této kauze budeme hovořit také v pátek v mém pravidelném pořadu na Svobodném vysílači CS.

-VK-
Šéfredaktor AE News