Pohádka o multikulturním ráji (aneb jak vzniká občanská válka)

Lea Vojteková
4.2. 2018   Rukojmí
Milé děti. Byl jednou jeden imigrant z Nigérie, který se rozhodl, že se vydá hledat své štěstí do Evropy. Své štěstí našel v Itálii díky prodeji drog. Taky se seznámil s jistou Pamelou M., která mu zřejmě chtěla jeho štěstí zničit. Proto ji zavraždil, následně její tělo rozřezal na kousky a vecpal do 2 kufrů.

O této zprávě nás, milé děti, mainstream raději moc neinformoval. Stejně jako nás neinformuje o řadě kriminálních činů imigrantů (vraždy, znásilnění, přepadení, atd.). Jenže co se nestalo? Jistý člověk ze stejného města si pár dní po této brutální vraždě sedl do auta a začal střílet po imigrantech.

A naše „objektivní“ média opět nezklamala. Článek je ihned v popředí zájmu. Takže brutální vražda Italky nestojí za zmínku, ale zranění imigrantů ano? Víte, milé děti, jak vznikají občanské války? Vhodnou situaci pro vznik občanské války představuje slabá centrální vláda při výrazném náboženském, sociálním či národnostním pnutí, nebo existence zřetelného útlaku určité části obyvatelstva.

Co myslíte, milé děti, že teď udělá EU? Začne s ochranou hranic? Řekne STOP dalšímu přijímaní nelegálních imigrantů? Řekne STOP povinným kvótám? Nebo bude nadále cenzurovat, ostrakizovat a kriminalizovat lidi, kterým se tento stav nelíbí? Chce EU vyvolat občanskou válku?

Odpověď si, milé děti, dejte samy…