Tak nám zase zaperlili vzbouření redaktoři Radiožurnálu proti Zemanovi

– red –
10. 2. 2018 SkrytáPravda


Prý už znají výsledky dezinformační kampaně, zaznělo dnes (9.2.2018) před jedenáctou hodinou na Radiožurnálu a povolali experta výpočetního politologa z Palackého univerzity. Prý mají přesná čísla (záhada, jak je spočítali) a je to poměr 30:1 v neprospěch Drahoše. A prý otěže převzali důchodci a ti si dezinformační zprávy posílali v mailech. (I to je zajímavé, když obsah pošty ani Chovanec z ČSSD, dokonce prý nikdo nekontroloval a nikdo ze zákona nesmí).


Experti se vydali po stopě a důkazem je prý jakýsi doktor v důchodu, který “houxoval a fouxoval” dezinformační zprávu, že islamizmus či islám je nejnebezpečnější ideologie a máme se prý bát.

Střih, následovaly zprávy a tam první zpráva byla, jak koalice bombarduje islamisty a pokračovala zpráva, jak Damašek zabil civilisty při bombardování opozice a zbytků islámského státu.

Střih, následovalo počasí, kde jsme se dozvěděli, že je velice kouřmo a bude to až do odpoledne…

Zda to kouřmo z prezidentských voleb rozptýlí změna, kdy budou další dezinformační zprávy z KLDR a Olympijských her už řečeno nebylo. Uznejte ale, nejsou ti vzbouření redaktoři Janka Kroupy vůči ředitelovi úžasní a milí?

To by chytrej nevymyslel…