Čínská železnice

Jaroslav Loudil
29. 3. 2018
Čína uvádí do praxe takové metody práce, které svojí produktivitou doslova drtí  -“ospalou, krajně neefektivní produktivitu časů minulého století” –  dnes běžnou  v USA.  Například při výstavbě vysokorychlostní železnice postaví 10 čínských dělníků za pár hodin to, co bude 100 Američanů stavět  čtyři měsíce. Ano,  z Američanů se stává  -“zatuchlá, opožděná, nevýkonná” – ekonomika, která žije už jen ze své  minulé slávy.

Tyto věci ovšem z Číny nemůže nikdy hlásit nám všem dobře známá  manipulátorka  Barbora Šámalová  ,která dostala od ČT jasný pokyn : “Vyhledávej v Číně jenom problémy, hlaš do éteru samé potíže a pokud snad uvidíš, že se tam  něco daří, tak si rychle nasaď černý brejle a otoč se jinam.” No, toto je ona metoda práce České televize. Lhát obyvatelstvu ČR tak dlouho, jak to jen půjde. A ještě si za to od nich nechat zaplatit.

P.S. Jedna věc je ovšem krajně uklidňující.  Že čas pracuje pro nás  a tedy proti takovým figurkám historie, jako je generální ČT Dvořák , či najatá manipulátorka Šámalová. Kdo si dnes ještě vzpomene na dřívejší autory úvodníků Rudého Práva !!?? Nikdo. A  po nějaké době se stejnými – “nýmandy” – opět stanou dnešní Dvořákové i  Šámalové. Šéfové  i -“dělníci dnešní  manipulace” –  s realitou.  Skončí po zásluze jenom na smetišti. Kdo záměrně manipuluje s fakty si ani nic jiného nezaslouží. Naštěstí máme dnes internet, který je zatím !! ještě – “skoro svobodný”.  Tedy do doby, než ho obsadí naši cenzoři. Takže hleďme na pravdu na internetu, v ČT už ji nehledejte. Je zajímavé, jak hluboko někteří lidé dovedou klesnout, a to i na poměrně vysokých postech.

https://www.youtube.com/watch?v=zjBS7LflHSI

https://www.youtube.com/watch?v=iTI4pA21j6I

https://www.youtube.com/watch?v=Hr-8BOjukR8