Jaderné hlavice proti Rusku, Mayová jako Porošeno: Toto podpořila EU i Babiš? Hajlující angličtí fotbalisté

Radim Valenčík
23. 3. 2018 blog autora
Theresa May prepared to use nuclear weapons against Russia – (Theresa May připravila k odpálení jaderné zbraně proti Rusku).
Pozor! Toto není z nějakého proruského webu.
Toto je z Daily Star, (viz zde)**) A autorem výroku není zprofanovaný Porošenko, který pokazil vše, co se dalo, ale na jeho úroveň klesla “pokračovatelka” Thatcherové! Dostatečně šílené, ne?


Tak jsem hledal, čemu z jejího šílenství dali za účasti Babiše podporu europapaláši. Nenašel jsem to. Nejpodrobnější informace jsem našel ZDE.

Toto jsem z celé zprávy vypreparoval:

“Prezidenti a premiéři ostatních zemí Evropské unie souhlasí s názorem britské vlády, že za útok nervovou látkou v jihobritském Salisbury je velmi pravděpodobně odpovědné Rusko. Uvedl to na twitteru předseda unijních schůzek Donald Tusk s tím, že podle summitu EU není jiné věrohodné vysvětlení. Šéfové států a vlád evropského bloku už při příchodu na dnešní bruselské jednání v mnoha případech zdůrazňovali jednotu evropského postoje ke kauze… Summit tedy večer zřejmě poněkud posílil vyznění diplomaty předem připravených závěrů schůzky, které uváděly, že lídři berou britská obvinění “mimořádně vážně”. Před půlnocí byly publikovány závěry, které summit k útoku v Salisbury přijal. Šéfové států a vlád bloku v nich zdůraznili svou solidaritu se Spojeným královstvím tváří v tvář závažné výzvě evropské společné bezpečnosti. Zdůraznili, že použití jedovatých chemikálií jako zbraně je za jakýchkoli okolností zcela nepřijatelné a musí být trvale a jednoznačně odmítáno, neboť představuje ‘bezpečnostní hrozbu pro všechny’.”

Toť vše. Trochu divné. Taková kombinace toho, co říká Tusk, toho, co se událo, ale nikde, co se vlastně přijalo. Přitom všude zdůrazňovaná a mediálně nafouknutá “jednota před půlnocí”.

Tak jsem se nejdříve přes FB obrátil s dotazem na přátele:

Tady je poměrně podrobná zpráva, ale přesné znění toho, na čem se dohodli, jsem nenašel. Neporadíte někdo?

Nic. Žádná odpověď. Po několik hodin.

Tak jsem šel konkrétně s dotazem na Terezu Spencrovou, která vždy ví všechno. Odpověděla: “zatím to vypadá na “velký tajemství”… neumím to najít…”.

Vypadá to spíš na mediální bublinu těžkého kalibru. Tak aspoň toto, Angličtí fotbalisté na Hitlerově olympiádě v roce 1936, kterou měl drzost připomenout současný britský ministr zahraničí Johnson:

Angličtí fotbalisté hajlují na Hitlerově Olympiádě v Berlíně 1936

Jak se tomu říká? Chucpe?

Nebo to, co na FB připomněl Peter Markup:

“Spojené království a jeho politici lhali o Iráku a jeho údajných zbraních hromadného ničení. Lhali o skutečných příčinách pádu letounu PanAm 103 nad skotským Lockerbie. Lhali a lžou o situaci v Libyi i v Sýrii, kde dodnes podporují teroristy.

Hodláme podpořit mnohonásobné usvědčené lháře, kteří svojí agresivní politikou ohrožují celý svět a zhoršovat proto dále svoje vztahy s Ruskem? TOTO by mělo být v zájmu naší země a jejích daňových poplatníků?”

**)  Po několika týdnech od svého nástupu do funkce premiérky v roce 2016 řekla Theresa May v Dolní sněmovně, že nemá žádné zábrany zahájit jaderný útok. Dokonce i kdyby zabil “sto tisíc nevinných mužů, žen a dětí”. Paní Mayová byla pevná ve svém postoji a řekla, že nemá smysl mít jaderné zbraně, pokud by Spojené království nebylo připraveno používat je ve válce. Řekla: “Naši nepřátelé potřebují vědět, že budeme připraveni je použít..Na rozdíl od některých návrhů, které by mohly mít odstrašující účinek, ale ve skutečnosti bychom nebyli ochotni jej použít.”
Británie má “nepřetržitý” odstrašující prostředek na moři s nejméně jednou ponorkou třídy Vanguard neustále na hlídce – s nákladem až 120 použitelných hlavic. (doplněno redakcí NR)
Jestliže 100 000 mužů, žen a dětí je pro Theresu May přijatelná oběť, jistě nemůže mít zábrany obětovat jednoho dávno vytěženého dále již nepoužitelného agenta a jeho dceru.

Zdroj: http://radimvalencik.pise.cz/5569-mayova-jako-poroseno-toto-podporila-eu-i-bab