Máme to ale kliku, že „pražskou kavárnu“ ovládají „hysterky“!

Adam Mikulášek
6.3. 2018   Rukojmí
A chytří eurohujeři, uvědomující si, že pokrytectvím a „divadelními fraškami“ naše občany neoblbnou, třeba Drahošův sponzor, podnikatel Václav Dejčmar…, jsou drženi v pozadí.
Dejčmarové jsou si plně vědomi toho, co já už opakuji minimálně dva a půl roku – bez sebereflexe to, děvčata a chlapci z „kavárny“, nevyhrajete. Uvědomují si, že problém není v symbolech, jako je hysterčení kolem volby pana Ondráčka nebo kolem vyjadřování ohledně tábora v Letech u Písku. Dobře vědí, že skutečný problém je v prohnilosti upadajícího, tzv. „liberálně demokratického“, establishmentu.
Miliardář, který podpořil Drahoše, odsoudil včerejší demonstrace: Toto v kavárně způsobí rozkol

A já k tomu dodám toto:

Možná pan Ondráček těžce pochybil v roce 1989, když mu bylo 19 let. Ovšem pak to bohatě napravil svou prací v protikorupčním útvaru a jeho veřejným odhalením špinavých policejních praktik po jeho odchodu od policie v roce 2010.

Ale podstatné je něco jiného: „demokrati“ kritizují Ondráčka za jeho mladické pochybení, ale už nekritizují sami sebe za neschopnost zatočit se zlořády v policii a s justiční mafií, nemluvě o neschopnosti vypracovat a uvést do praxe justiční reformu, jež by urychlila naše soudnictví, jedno z nejpomalejších v Evropské unii, kterou se tak zaklínají! Hysterčí kvůli výrokům některých politiků ohledně romského tábora v Letech, ale nebyli schopni se až dosud plně vypořádat s exekuční mafií, jen přihlížejí, jak čím dál víc našich občanů upadá do chudoby a dluhové pasti, leč důležitější je pro ně utrpení těch, kteří již nežijí, a nelze jim tudíž pomoci ani shromážděním všeho bohatství této planety, než utrpení živých, jimž by skutečně mohli účinně pomoci, kdyby jim opravdu šlo o lidi, nikoli o koryta, politikaření a intriky!

Vyčítají Ondráčkovi a mnoha Komunistům, že se dostatečně neomluvili za zločiny minulého režimu (1948-1989), ale copak se někdo z politiků polistopadových dokázal omluvit za zlořády režimu současného??? Omluvil se snad někdo za „divokou“ privatizaci? Za „zhasnutí světel“? Za neschopnost vyjednat pro nás důstojné podmínky ohledně členství v Evropské unii, aby nemuselo být zničeno naše cukrovarnictví či většina chovů prasat? Abychom si udrželi potravinovou soběstačnost? Omluvil se snad někdo za politiku naší konkurenceschopnosti, založené jen a pouze na levné, až otrocky levné pracovní síle, přičemž investice do vědy a výzkumu či podpora rozvoje možností práce s tzv. vyšší přidanou hodnotou Byly zanedbány ve prospěch montoven???

Omluvil se snad někdo za tunely všeho druhu, od Blanky přes OKD až po předražené dálnice či různá ta letadýlka či transportéry??? Omluvil se snad někdo za zaplevelování naší legislativy spoustou výjimek, buzerací, zákazů a dalších nesmyslů, jež činí naše zákony pro mnoho lidí nepřehlednými? Jež nahrávají těm velkým, majícím peníze na zaplacení různých poradců na všechno možné, od daňové po dotační džungli…, na úkor malých živnostníků, kteří tolika financemi nedisponují?

Ani omylem, nikdo z tzv. „tradičních“ politiků se lidu této země neomluvil! Tito lidé umějí jen házet vinu na druhé, za vše můžou Putin, Babiš, Okamura, Ondráček…, už jen čekám, kdy přijdou s tím, že za všechny ty zlořády současnosti může třeba létající špagetové monstrum nebo mimozemšťani…, ale oni sami nikdy nemohou za nic, vždy všechno mysleli dobře, jen holt měli smůlu…, zkrátka… oni nic, oni muzikanti!

Ale, když se to vezme kolem a kolem, je to paradoxně jen dobře. Protože právě jejich uražená ješitnost, pýcha, povýšenost, nabubřelost, komediantská teatrálnost a neschopnost se občanům této země za cokoli omluvit, tak právě tyto negativa zajistí, že tihle lidé jsou již pro většinu našeho národa definitivně odepsaní a že nebudou moci již dlouho ve svých podrazech, lžích a zlodějnách pokračovat.

Kdyby se eurohujerské agendy naopak ujali lidé inteligentní jako pan Dejčmar, tedy nikoli moudří, ale mnohem chytřejší…, kteří by pochopili, že divadelními fraškami typu antibabiš nebo Týden neklidu lidi neoblbnou, že by se napřed museli omluvit, značnou část „profláklých“ politiků obětovat, a pak teprve by se jim snad mohlo podařit někoho přesvědčit, že právě oni jsou „lepší“ než ti „totalitáři“ a „Putinovi agenti“, kteří mají v současné sněmovně většinu…, tedy kdyby se těmto inteligentnějším manipulátorům povedlo ovládnout „pražskou kavárnu“, mohl by se jim ten návrat Česka do „bruselskoněmecké náruče“ skutečně podařit.

Takže…, jen více Kalousků, Štěpánových, Vášáryových a spol., a naopak méně Václavů Dejčmarů a dalších, kteří jsou schopni nás do toho „tvrdého jádra“ přivést na základě skutečně inteligentní a profesionální demagogie, jež by mohla značnou část lidí opravdu zmást a třeba i přesvědčit, že právě ono přimknutí se k „tvrdému jádru EU“ je pro naši zemi onou jedinou a nejlepší cestou, jež „nemá alternativu“.


Též doporučuji něco pro odlehčení…

Slabikář do postmoderní doby – určeno jen pro silné nátury!

A teď něco skutečně vážného!!!

Eurokomise žádá do hodiny mazat nepohodlné příspěvky z Facebooku a dalších sociálních sítí, píší na Idnesu!