Poslanec Zdeněk Ondráček odstoupil z funkce šéfa komise pro GIBS. Co to ukazuje a co je za tím???

Oldřich Rambousek
6.3. 2018   Rukojmí

Tedy vážení-jestli tyto události občan nepochopí, tak jsme na tom už hodně špatně. To, že v naší zemi demokracie neexistuje je veřejné tajemství. To, že na tom nejsme vůbec lépe než Slovensko s propojením politické sféry se sférou zločineckou a kriminální je taktéž jasné a je to v první řadě na pravé straně politického spektra. Vrchol všeho a popření elementární slušnosti je však přístup pravice ke zcela legitimní a demokratické volbě poslance Ondráčka do čela komise pro kontrolu GIBS a její nerespektování.
Pravice v čele se špínou jakou je ODS, TOP, Starosty a ulhanými lidovci spustili doslova mediální lynč poslance Ondráčka, který vyústil téměř ve skutečný lynč, protože poslanci Ondráčkovi bylo vyhrožováno i způsobem, že pana poslance vynesou zadním východem ze sněmovny. Ano tak to je. Musím smutně konstatovat, že pravice se bojí a její strach je takový, že je ochotna se snížit ke všemu.

Dost možná i k vraždě člověka jako se tomu stalo na Slovensku. Pravice se jala dokonce organizovat veřejné protesty proti panu Ondráčkovi, který se však nedopustil ničeho protizákonného na rozdíl od politických es naší vznešené pravice. Ta národ okrádá a veřejně mu lže. viz: církevní restituce, pachtování se se sudetoněmeckým landsmanšaftem a panem Posseltem-tedy pohrobky nacistů, privatizace atd. Ony nestačí kauzy Nečas, Bakala, Kožený a další???? To stálo občany stovky miliard z jejich peněz.

To, co se stalo je ostudou naší země, ostudou nás všech!!! Právě nyní by se měl Český národ vzepřít a říci DOST!!!! Právě nyní je správný čas vyjít do ulic a začít bojovat za pravdu a také za sebe a naši budoucnost.

Tento text, který jsem napsal není v žádném případě podporou KSČM!!!! Je to text, který má podpořit pro mě slušného kluka kterého znám již několik let a vážím si ho. Kluka, který v životě neudělal nic špatného a vždy pracoval pro republiku a to prosím bez toho, aby převlékal kabáty jako např Kalousek, Štětina, Schwarzenberg, Pospíšil a další. Vždy zůstal věren tomu svému a ze své cesty neuhnul. To vše říkám i přes to, že ne vždy mohu souhlasit ve věcech politických s jeho otcem a bratrem.

Pravice má nyní plnou hubu demokracie, ale z jejich úst nepadá nic jiného, než smrdutá lejna. Je špiněním demokracie, když si o ní dovolí hovořit lidé jako Stanjura, Kalousek, Bělobrádek, Fiala, Udženija, Gazdík a jiní vyčůránci, kteří ani nevědí, co demokracie obnáší. A jestli je ukázkou pravicové demokracie to, že je poslanci vyhrožováno veřejným lynčem, organizováním protestů proti jeho osobě, vyhrožováním jeho rodině a dětem-to hovoří samo za sebe.

Závěrem ještě tolik. Je vidět, že pan Babiš chce hodně vládnout a o nic jiného mu nejde. Pro svůj byznys obětuje kohokoliv a je mu lhostejné i to, že člověk prošel zcela legitimním způsobem zvolení. Pane Babiši-projevil jste se jako zbabělec a prospěchář-ubohý kupčík.

Tak, co-vyjdem do ulic??? V pátek na 14 hodinu v Praze a zablokovat všechny páteřní tahy i se železnicí? Ať pomatení Pražáci pocítí, že s venkovem se orat nebude. Už máme dost té Pražské špíny.