Nová šéfka CIA se učila od Gestapa

Jaroslav Loudil
13. 3. 2018
nová šéfka americké CIA paní Haspelová navržená do funkce prezidentem Trumpem, řídila v Thajsku tajnou mučírnu podezřelých lidí, kde se používaly metody výslechu běžné na GESTAPU, u sovětské KGB a naší STB v padesátých letech. Dále se účastnila takových bestialit, jako je tzv.: “Norimberský trychtýř”, kdy je spoutanému vězni násilím vpravována voda v neomezeném množství do těla trubkou, mučení lidí elektrickým proudem ,simulované ukládání do rakví apod.


P.S. Zdá se, že v USA budou mít novým šéfem CIA osobu, která si v ničem nezadá s dozorci SS z  nechvalně proslulých lágrů, jako byla Osvětim, Buchenwald či Treblinka. Tam se vězni také mučili přímo na – “běžícím pásu”. V tom se paní Haspelová nepochybně výborně vyzná! Jistě tedy také prokáže schopnost: “Nakopnout liberální demokracii 21 století k novým požehnaným metám”. Tajné mučírny fašisty Augusta Pinocheta 1973-90, kterými prošlo přes 30 000 Chilanů = nikdy nekončící vzrušující inspirace budoucí šéfky CIA. Prezident G.W. Bush tuto – “Novodobou Gestapačku” – vyznamenal “Medailí za vynikající práci”. Mně osobně se ovšem z takovéto “práce” pořádně zvedá žaludek.

Mučení lidí jako dobře placené povolání ve státní službě, myslel jsem si, že to skončilo středověkem. A nyní teprve vidím, středověk pokračuje v USA! No, nic divného! Otrokářského systému se také zbavili až nějakých 800 let po nás !

https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/466082-nova-sefka-cia-ma-pestrou-spionazni-minulost-neni-ji-cizi-ani-muceni-zajatcu.html?sznhp%3Drss