Důkazy na objednávku: To jsou aktivity Bílých přileb v Sýrii (VIDEO)

– rp –
13. 4. 2018 zdrojzdroj
Syrský prezident Asad je opět považován za monstrum, USA, Izrael a Velká Británie chrastí zbraněmi, konfrontace s Ruskem vede svět do války – a vše je založeno na informacích propagandistické organizace „první pomoci“ nazvané “Bílé přilby”.

Použil bomby proti svým vlastním lidem, masivně je masakroval, bombardoval nemocnice a školy a nyní už potřetí použil jedovatý plyn. Obvinění proti demokraticky zvolenému prezidentu Sýrie Bašáru Asadovi znějí ze Spojených států, Velké Británie, Izraele a jejich vazalských států a propagace médií jsou tak neuvěřitelné, že žádní čestní Evropané tomu nemohou věřit, píše v článku na německém webu jouwatch Hagen Grell.

Trump tweetoval o Asadovi jako o zvířeti, a  jak bychom si potom mohli myslet, že média, politici a aparátčíci nám lžou.

Žádná ze zemí obviňující Asada zatím nepředložila důkazy, které by nebyly založeny na snadno konfigurovatelných, ale vysoce emocionálních snímcích. Nejenže nebyla provedena nezávislá vyšetřování, ale protiasadovská koalice, vedená USA, odmítla dokonce zvážit vyšetřování ze strany ruských spojenců Sýrie.

Asad je stejně špatný darebák jako Putin, samozřejmě, všechny rozmanité zájmy Izraele v regionu, přístup ke zdrojům pro Británii a geopolitické cíle USA jsou ale bezvýznamné a samozřejmě, že nezahájily tyto státy „změny režimu“, v roce 1953 v Íránu, 2003 v Iráku, v roce 2011 v Libyi a v roce 2014 na Ukrajině. Ne, tak to určitě není, napíší nám systémová média.

Proč zavíráte oči k mnoha stopám, že samotní rebelové ISIS zabíjeli jedovatým plynem? A proč „Bílé přilby“, což je organizace, která byla založena ve Velké Británii, ukazuje otevřeně sympatie k ISIS džihádistů a byla přichycena při masivním padělání obrazového materiálu?

Pro ty, kdo si ještě nevšimli téměř modloslužebné a nekritické lásky systémových mediálních elit k “Bílým přilbám”, jsou nyní uvedeny některé příklady.

Hollywood udělil za dokument o Bílých přilbách Oscara. Moralizování byla na jevišti typická pro elitní pop a showbiz.

Wikipedia popisuje Bílé přilby jako “soukromou organizaci civilní obrany” a uvádí: “Jejich role v propagandě islámských skupin v syrské válce je kontroverzní”

Naopak britské noviny The Guardian se odvážně pustily do kritiků “Bílých přileb”.

A tady se podívejte jak se vyrábí zpráva na zakázku:

James Le Mesurier, bývalý britský žoldnéř, založil bílé přilby v roce 2013. Skupina byla oceněna za své “humanitární” úsilí v Sýrii, ale ve skutečnosti fungovaly spíše jako logistická a propagandistická rada syrské pobočky al-Kajdy, s kompletním tréninkem od Le Mesuriera.

Proč USA již zaplatily “Bílým přilbám” 23 milionů dolarů? Proč Británie financovala “Bílé přilby” 32 miliony liber?

Proč vůdce „Bílých přileb,“ Raed Saleh, známý terorista, získal vízum pro vstup do Spojených států, aby mohl převzít Oscara za dokument o Bílých přilbách?

Proč o syrské civilní obraně, existující od roku 1953, dlouho před “Bílými přilbami”, se nikdy systémová média nezmínila? Civilní obrana je složená ze skutečných dobrovolníků, kteří jsou na rozdíl od Bílých přileb členem Mezinárodní první pomoci a dokonce mají v Sýrii oficiální telefonní číslo 113.

Jak to, že existuje nesčetné množství nahrávek, kde „Bílé přilby“ na svých vlastních sociálních profilech na Facebooku nesou vlajku ISIS, fotí se s teroristy, videa, ve kterých křičí Allahu Akbar a v některých případech dokonce jsou účastníky izraelských poprav vojáků syrské armády?

A jak je možné, že „Bílé přilby“ jako údajnou autentickou charitu zveřejnily video, ve kterém není vidět poškozená osoba nebo zachráněná, ale jenom křik a sténání, a režisér v pozadí vyzývá k natáčení?

Podle mého osobního názoru jsou Bílé přilby klasickou, zcela propagandistickou organizací koalice USA-VB-Izrael v Sýrii. Proud nehorázných obvinění konečně dá koalici US-VB-Izrael důvod, pro který mohou srazit Sýrii a zničit Asada, vytvářet chaos, přivést celou oblast pod jejich kontrolu a nakonec vtáhnout Rusko do velké války.

To by mohlo znít hystericky, i kdybychom uvažovali o změnách režimů v Íránu v roce 1953, v Iráku v roce 2003 a v roce 2011 v Libyi. Avšak důkazy předložené v tomto článku nejsou pro nás jenom výzvou k nedůvěře k mainstreamovým médiím a koalici US-VB-Izrael, ale neměli bychom poslouchat, jak nás ženou do další války. Neměli bychom být chytřejší?

Související článek: