… i za cenu rozpoutání 3. světové války aneb Trump přemlouvá Saudskou Arábii k dalšímu zločinu proti míru ve smyslu Norimberského tribunálu s nacistickými válečnými zločinci

Michal Brand
18. 4. 2018
Jako by všech těch lží a nesmyslů ze strany Mayové, Trump a Macrona nebylo dost! Každý den dokáže někdo z této nesvaté trojice přinést další a další absurdní obvinění nebo přímo zločinný plán. Jediné, co je přeruší čas od času, jsou Merkelová, Schultz, Junckers, Tusk, Mohengrini a další a další se svými vlastními hloupými a vpravdě zločinnými plány. U nás Kalousek, kníža Schwarzenberg, Fiala, Langšádlová, Gazdík, Stropnický, Zdechovský, Bělobrádek a další a další.

Trump nechce stáhnout americké vojáky ze Sýrie a nechat tuto zemi syrskému lidu, jak zněla presstitutská verze informace. Trump chce, aby Sýrii ilegálně okupoval a islámské teroristy nadále přímo vojensky podporoval ještě někdo jiný, než režim USA.
Trump vyzval Saudskou Arábii, notorického sponzora islámských teroristů, aby vojensky okupovala Sýrii a přímou vojenskou akcí tak podpořila islámské teroristy. Koneckonců, stejně už Saudská Arábie roky finančně i dodávkami zbraní podporuje Al Kajdu a Islámský stát, tak si teď alespoň „ohlídá svoje investice“ do teroristických organizací, ne? Saudská Arábie je prý připravena nelegálně, v tom nejhrubším porušení základních principů mezinárodního práva, okupovat Sýrii – a společně s islámskými teroristy tam opět vraždit a terorizovat obyvatele Sýrie. Samozřejmě, jak se praví v klasické české pohádce „v zájmu civilizace“ – tentokrát s upgradem na „v zájmu svobody, demokracie a lidských práv“.
Saudská Arábie, režim, který je oslavován za to, že ženy již mohou začít řídit auto, je opravdu ten nejvhodnější na šíření „demokracie, svobody a lidských práv“. Ale co – když může režim, kde ženy donedávna neměly absolutně žádná práva a zahraniční pracovníci a pracovnice nemají absolutně žádná práva dodnes, když takový režim může předsedat výboru OSN pro lidská práva, tak proč by nemohl vraždit a terorizovat Syřany? Jak jsme již řekli – samozřejmě v zájmu „demokracie, svobody a lidských práv“.
A že je Saudská Arábie vhodný kandidát na převzetí štafetového kolíku válečných zločinů v Sýrii od USA! Saudská Arábie již několik let vyvražďuje tisíce a tisíce Jemenců za tichého souhlasu „demokratického, na lidská práva zaměřeného Západu“. Další válečný zločin a zločin proti lidskosti již Saudské Arábii jistě nepřijde jako nějaká zátěž svědomí. Řekl jsem „svědomí“? Pardon, asi slovo použité zcela omylem.
USA nyní nelegálně okupují značnou část území Sýrie – zejména strategické oblasti. Jak jinak – kde se nachází ropa. „Demokracie“ se zdá být pojem Newspeaku pro „ropa“.
Jakou změnu přinesl Trump do americké politiky? Žádnou. Pod trapnými záminkami (Skripal, neexistující útok chemickými zbraněmi v Douma i neexistující útok chemickými zbraněmi v Sýrii před rokem) eskaluje napětí až na samou hranu jaderné války.
Změna, kterou sliboval, změna, jejíž naléhavost pro Ameriku si plně uvědomoval, změna, pro kterou byl zvolen Američany, tato změna nepřišla, nepřichází a nepřijde. Od něj ne. Kdo v to ještě doufá, odmítá si přiznat zklamání z Trumpova naprostého selhání. (Mimochodem, původní link na Trumpův projev s českými titulky na youtube, link, který ještě minulý týden fungoval, už byl – samozřejmě demokraticky, lidsko-právně a svobodně – smazán. Tak zatím snad tento nový link chvíli vydrží – uložte si ten projev, stáhněte si to video. Ať nezmizí, jak za Hitlera zakázané knihy.) Donald Trump je smutným důkazem, že ke změně nevede sama o sobě ani chyba v Matrixu, k pozitivní změně nevede ani tak drtivé vítězství ne-nomenklaturního kandidáta, že se výsledky nedají zfalšovat.
Donald Trump a „jeho“ prezidentství jsou smutným důkazem, že USA mají „vládu jedné strany dvou názvů“. Tímto morem stranické diktatury, nebo diktatury nomenklaturních aparátčiků, nazvěme to jakkoli, je Západní Evropa očividně zasažena také – v míře, která může být smrtelná. Bez přehánění. Projděte si za poslední dva roky (nebo klidně i delší období) zprávy – a uvidíte události, které jasně identifikují naprostou stupiditu (kolektivní stupiditu, dále zdea zde) západních politických „elit“.
Začít lze u negramotných polo-kriminálních elementů neschopných práce ani u sebe doma na poli – vítaných jako „univerzitně vzdělaní inženýři, lékaři a doktoři věd, kteří nastartují ekonomický růst a přinesou z Čadu, Afghánistánu a Bangladéše technologický pokrok do technologicky zaostalé Evropy“. Pokračovat lze na Západě módními a dominujícími teoriemi (široce aplikovanými) o tom, že pohlaví člověka neexistuje a je to jen „sociální konstrukt“ – a v „tvrdém jádru“ čehosi (v tvrdém jádru hroutící se západní civilizace?) si můžete „svobodně“ vybrat asi tak z 60 „pohlaví“.  Děti jsou v západní Evropě i v USA a v Kanadě – promiňte mi ten výraz – debilizovány vymýváním mozku, že nejsou ani chlapci ani děvčata ale nějaké „to“. Cílem „elit“ jsou uměle vytvoření psychicky labilní jedinci, zoufalí, bez kořenů, bez jakékoli vnitřní hodnoty nebo orientace – snadno ovladatelní, duševně nemocní lidé. V budoucnu halasní žadatelé „práv“, tedy privilegií pro jakoukoli destrukci základních principů fungování společnosti.
Úroveň vzdělání je v sestupné spirále, s různými multikulti experimenty, inkluzemi a výchovou k lásce k islámu se blíží volnému pádu. Máme 30% vysokoškoláků, zatímco před lety jsme jich měli okolo 10%. Ale inteligence lidí se nezvýšila tak dramaticky – to nároky pro získání vysokoškolského titulu šly tak dramaticky dolů. Dnes můžete být „vysokoškolsky vzdělaný“, když prolezete a prožvaníte se pomocí prázdných blábolů nějakým oborem „genderových studií“ a sesmolíte „diplomovou práci“ o kulturním konstruktu menstruace. To jsou ti vysokoškolsky vzdělaní, mladí, flexibilní lidé, kteří volí Drahoše a TOPku. Vzdělání na úrovni učňovského oboru s maturitou – jen nejsou tak manuálně šikovní a bylo by katastrofou postavit je kamkoli v praxi (kamkoli mimo žvanění v neziskovkách nebo ve státních úřadech, nejlépe v „evropských úřadech“, protože nic českého není pro tuto „intelektuální elitu“ dost dobré, jak to není z brusele, je to pro ně z ……. )
Nero prý nechal zapálit Řím, aby měl kulisu pro svoji (prý úděsnou) hru na loutnu. Politická „elita“ „Západu“ obrazně řečeno upaluje celé generace lidí, svých vlastních národů, zapaluje celou Evropu jako kulisu pro svoji „hru na loutnu“ – pro svoji politickou moc. S důsledky úděsnými mimo jakoukoli pochybnost.
Německá multikulturní fronta napíše a vydá návod „jak poznat fašistu“ (v časopise „pro rodiny“) – a víte, jak poznáte typického fašistu/nacistu nebo typickou fašistku/nacistku? Mají rodinu, mají děti, mají se rádi a mají mezi sebou dobré vztahy, jsou „nenápadní, blonďatí, milí, starostliví“.Také tedy prý podle multkulturalistů poznáte typickou fašistku/nacistku nebo fašistu/nacistu podle toho, že mají i modré oči a blond vlasy – aby byli multikulturalisté navíc ještě rasisté, když už jsou prokazatelně oni sami skutečnými fašisty.
Politická „elita“ „Západu“ se věnuje tak „důležitým“ věcem, jako je zavedení společných záchodů. Zajímavé bude, jak to přijmou „inženýři a lékaři“ importovaní masově z muslimských a navíc výrazně intolerantních zemí. Ale spíše bychom mohli politickým „elitám“ říci, ať si udělají společné záchody všichni pro sebe a jdou se už konečně …………. – no, však Vás to taky napadlo, že?
Theresa Novitchok Mayová nejen ztrapnila celou Británii vylhanou kauzou Skripal (a také svým lokajským kapitulantstvím při vyjednávání s EU o Brexitu), ale již před lety veřejně prohlásila, že pedofilové a sexuální násilníci musí mít právo adoptovat cizí děti – protože jinak by bylo porušeno „lidské právo“ pedofilů, sexuálních násilníků a dalších úchylů. Chápete to? Chápete, že je vůbec možné, aby nadále běhala po světě a nebyla na izolovaném oddělení psychiatrie? Já ne.
V Kanadě dojde dvaapadesátiletý otec sedmi dětí k „názoru“, že je vlastně šestiletou holčičkou. Odejde od vlastní rodiny a jiná kanadská rodina se dvěma malými dětmi ho ADOPTUJEa on si teď společně s jejich malými dětmi hraje jako šestiletá holčička. Chápete, jak je vůbec možné, že nejsou na uzavřeném oddělení psychiatrie všichni zúčastnění? Všichni zúčastnění – on, rodiče dvou dětí, kteří ho „adoptovali“, a všichni pracovníci sociálky, místní správy, policie i soudu, kteří této kauze pro psychiatry přihlíželi, nezasáhli a nebo toto šílenství přímo podporovali, chápete, jak se mohli vyhnout hospitalizaci? Já to nechápu, já ne.
Naše republika, stejně jako ostatní postkomunistické země mají jednu obrovskou výhodu – před třiceti lety došlo v těchto zemích k očistné kůře revolucí, kdy totalitní moc tuposti a ignorance uvnitř byrokratických politických struktur byla na nějakou dobu eliminovánadoposud nestihla paralyzovat funkčnost politiky a společnosti v plné míře, tak jako „na Západě“. My jsme vyčistili byrokratické struktury tupé a ignorantské moci jako Herkules (Héráklés) Augiášův chlév. A máme plné právo být hrdí na zdravý rozum, který jsme si ponechali. (I když „magistři přes menzes“ Čechy a jejich zdravým rozumem opovrhují – brání jim totiž v jejich snaze o parazitování na ostatních v „zaměstnáních“ nevyžadujících nic složitějšího než prázdné blábolení multikulti žvástů – a hlavně „Nemyslet!“, příkaz doby.)
Trump je odstrašujícím příkladem, že ani chyba v Matrixu nestačí. Nezvládl to, vzdal to – lekl se nepřítele, kterého předem správně identifikoval, ale pak se bál s ním bojovat. Snaží se o kompromis s deep state, s nomenklaturním aparátem. Snaží se o kompromis s tím, s kým žádný kompromis není možný. Bude se jen více a více snažit zavděčit totalitním strukturám skryté politické moci. A časem možná udělá nějaké opravdu velké sv…tvo, ke kterému ho zmanipulují anebo dotlačí. Možná rozpoutá jadernou válku v Koreji, i když tam mu to zatím kazí Severní i Jižní Korea a jejich společná snaha o dialog, usmíření a uzavření míru. (Konečně! 60 let po konci války někdo konečně začíná se Severní Koreou jednat o něčem jiném než o sankcích – konkrétně právě o tolik potřebném uzavření míru.) A možná Trump rozpoutá jadernou válku v Evropě pomocí rozbušky „Sýrie“. Snaží se o to očividně, seč jen může.
Ale ani to ho nezachrání. Skryté totalitní struktury moci v USA mu stejně nikdy neodpustí – neodpustí mu, že ukázal, že je možné porazit totalitní moc. Že je možné vyhrát nad mediální propagandou 24/7, nad manipulacemi, nad volebními podvody. Že to prostě jde. Trumpovo vítězství ve volbách je důkazem, že to jde. Jeho následná kapitulace a prohra na tom nic nezmění.
Proto Trumpa nejprve znemožní a donutí ho k opravdu zlým věcem. Pak ho stejně impýčnou. A ještě nám pak vítězoslavně oznámí, že to máme za to, že jsme nechtěli Hitlary Clintonovou.
Námitka, že ani mocenská „elita“ není šílená, je neplatná. Jednak pro mocenskou elitu, izolovanou ve svých slonovinových věžích, platí, že po jisté době každá uzavřená skupina bez nemilosrdné zpětné vazby ztratí schopnost racionálně reagovat na podněty zvenčí (kolektivní stupidita). Jako příklad této neschopnosti jakkoli racionálně reagovat na vnější podněty snad stačí výzvy „musíme se semknout¨ jako „reakce“ na teroristické útoky, případně „reakce“ na masovou nespokojenost Evropanů s politikou a směřováním EU, reakce, která by se dala vyjádřit slovy „více toho, co se vám nelíbí“ („Více Evropy“). A jednak pro mocenskou elitu platí to, co jsem již jednou napsal – z dostatečně velké kanceláře vypadá i válka jako obyčejná, zábavná počítačová střílečka. Jakákoli válka.
Ponaučení z toho všeho je prosté.
Bez široce založené aktivizace občanské společnosti, bez široké a horizontálně rozprostřené aktivity občanů, bez revoluce slušných lidí nebo bez revoluce střední třídy není žádná pozitivní změna možná.
Špinavá válka USA a jejích vazalů z NATO za pomoci Al kajdy a Islámského státu proti Sýrii není válkou pro nic jiného, než pro získání další země k vydrancování. Válka za ovládnutí nalezišť ropy. Válka za ovládnutí tras pro plánované plynovody.
V této špinavé válce se mocenská elita neštítí ničeho – lhaní, vraždění, vyzbrojování a financování islámských teroristů, pošlapávaní těch nejzákladnějších principů mezinárodního práva a dokonce i těch NEJZÁKLADNĚJŠÍCH PRINCIPŮ LIDSKÉ MORÁLKY.
Jsou schopni čehokoli – i rozpoutat třetí světovou válku, jaderný konflikt, který ukončí existenci lidstva. Existenci Vaši, moji, Vašich dětí i všech ostatních lidí, které máte rádi.
Prosím.