Jak Rusové vytáhli Trumpa z kaše, kterou navařil

Radim Valenčík
14. 4. 2018     RadimValenčíkPíše
Vlk se nažral a koza zůstala celá. Jsme svědky dvojnásobné blamáže. První a nebezpečná spojená s provokací, která mohla vést ke zničující globální válce. Druhá, úsměvná, ve které se Rusové snažili zachránit image amerického prezidenta, když se dostal do kaše, kterou si sám svou neuvážeností navařil.
Vymyslet zničující útok, který nenapáchá žádné škody, je zrovna tak těžké, jako rozbombardovat skladiště chcemických zbraní, aniž by byl kdokoli ohrožen.

 Také se stává čitelnější, kdo je kdo, např.:

“Předseda Pirátů Ivan Bartoš má za to, že vojenský zásah situaci v Sýrii nevyřeší”

“Kdyby mezinárodní společenství čekalo v Sýrii na mandát RB OSN, bylo by pasivním přihlížejícím až spolupachatelem chemických útoků, řekl ministr zahraničí v demisi Martin Stropnický.”

Dokonce i na Novinkách:

“Syrská protivzdušná obrana sestřelila 71 ze 103 raket s plochou dráhou letu, uvedl náčelník ruského generálního štábu Sergej Rudskoj.

Ruská protivzdušná obrana se nijak nepodílela na zastavení amerického raketového útoku proti Sýrii, uvedlo ruské ministerstvo obrany a vysvětlilo důvod: “Žádná z řízených střel vypálených Spojenými státy a jejich spojenci nevstoupila do zóny ruské letecké obrany v okolí Tartúsu a Hmímímu.””

K tomu jsem vybral nejlepší komentář:

Ladislav Žák:Při tom skóre se zdá, že americké rakety byly krásné a chytré asi jako Donald Trump a Theresa Mayová… 😄😀

Ovšem toto je ještě lepší:

“Britská mlha zřejmě spasila exagenta Sergeje Skripala a jeho dceru Juliju, kteří se letos v březnu v jihoanglickém Salisbury stali podle tamních úřadů terčem útoku nervově paralytickou látkou novičok.”

K tomu:

MLHA PŘEDE MNOU, MLHA ZA MNOU

Do Damašku dovezli anglickou mlhu, takže mohli bombardovat zásoby chemických zbraní bez obětí.


Zdroj: http://radimvalencik.pise.cz/5626-jak-rusove-vytahli-trumpa-z-kase-kterou-navaril.html