Lidovým domem otřásá skandál místopředsedy Jaroslava Foldyny, který si dovolil uctít památku Rudé armády spolu s Nočními vlky, aktivistu Peszynského překřtil na Pičinského, dobytkům se prý omlouvat nebude a vyzval k navrácení Kosova Srbsku! Uvnitř ČSSD to vře, Foldyna prý svými výroky přiklání stranu k Zemanovi a SPD. Předseda Hamáček je slabý, Foldyna ho do roka může nahradit v pozici předsedy strany!

J. Foldyna a Martin Uhlíř s americkou vlajkou okolo krku.

12.5.2018     AE News
Lidovým domem otřásá skandál místopředsedy Jaroslava Foldyny, který si dovolil uctít památku Rudé armády spolu s Nočními vlky, aktivistu Peszynského překřtil na Pičinského, dobytkům se prý omlouvat nebude a vyzval k navrácení Kosova Srbsku! Uvnitř ČSSD to vře, Foldyna prý svými výroky přiklání stranu k Zemanovi a SPD. Předseda Hamáček je slabý, Foldyna ho do roka může nahradit v pozici předsedy strany!

V pondělí 7. května v Praze v Průhonicích a později na Olšanských hřbitovech došlo k neuvěřitelnému incidentu, který s odstupem několika dnů nabírá na síle. Místopředseda ČSSD Jaroslav Foldyna se totiž v kožené motorkářské bundě zúčastnil setkání s ruskými Nočními vlky, motorkářskou skupinou z Ruska, která každoročně v květnových dnech projíždí Evropu místy, kde probíhaly boje Rudé armády a kde stojí památníky sovětských vojáků. Na tom by nebylo nic zvláštního, protože Jaroslav Foldyna se těchto setkání účastní již několik let po sobě. Jenže v pondělí to bylo všechno jinak.

Na setkání s vlky totiž vyrazila i skupina provokatérů, jejichž cílem bylo pietní akt narušit a vyvolat konflikt. Mezi organizátory této provokace byl např. šéfredaktor serveru Manipulatori.cz Jan Cemper, jehož server spolupracuje s CTHH a lidmi, kteří udávají administrátorům Facebook tzv. závadové příspěvky českých uživatelů Facebooku. Pokud vám v poslední době někdo smazal příspěvek z profilu FB, anebo jste dokonce byli na několik dnů zablokováni, je to obvykle práce právě lidí, jako je např. Jan Cemper a jeho projekt Manipulatori.cz.

Dalším organizátorem protestu proti příjezdu Nočních vlků byl nechvalně známý Tomasz Peszynski, což je aktivista známý především svojí umanutou nenávistí vůči Miloši Zemanovi a jako velký podporovatel odkazu Václava Havla. A právě tito organizátoři přivedli do Průhonic skupinku mladých lidí, kteří začali okolo Nočních vlků pochodovat s americkými a britskými vlajkami a začali vykřikovat hesla o tom, že Boris Němcov byl zavražděn na příkaz Putina, že Rusové anektovali Krym atd. Celá provokace přitom byla natáčena zpoza křoví Českou televizí, přičemž její štáb čekal na konflikt, rvačku a krev. Tato provokace byla vedena s jediným cílem, označit Noční vlky za iniciátory rvačky a na to margo jim udělit na několik let zákaz vstupu na území České republiky. Jenže, protože o těchto provokatérech platí Pjakinovo univerzální rčení “éto děbily”, tak nakonec to dopadlo tak, že policie zadržela právě jednoho útočníků z řad Peszynského haveljugend, kteří jako hysterky křičeli úplně nejvíce proti Putinovi.

Provokace pražské havlérky měla vyvolat konflikt, nakonec to skončilo fiaskem

Martina Uhlíře, protiruského aktivistu, totiž odvezl policejní anton poté, co Uhlíř ztropil na Olšanech ostudu a poprask, když narušil pietní akt a začal vykřikovat hesla proti Rusku, proti Putinovi, a to se nelíbilo Jaroslavu Foldynovi, který se s ním dal do ostré řeči a vznikla strkanice. Výsledkem bylo, že na agresivního Uhlíře zpacifikoval antikonfliktní tým policie, který Uhlíře odvedl a naložil do antonu [1]. Celými Olšany byl slyšet křik zadrženého a slova o Putinovi se rozléhala celým hřbitovním areálem. Jenže největší skandál měl teprve přijít. Předseda ČSSD Jan Hamáček totiž vyzval Jaroslava Foldynu, aby se omluvil. Foldyna prý strkal Uhlířovi blízko svoji hlavu před nos, místopředseda ČSSD však neví, za co by se měl omluvit, když on nebyl zatčen, na rozdíl od Martina Uhlíře. Jaroslav Foldyna neví, jestli se má omluvit za to, že se bránil útokům hulváta, anebo za to, že si dovolil zúčastnit se piety spolu s Nočními vlky. Předseda ČSSD si to dnes chce vyříkat na jednání předsednictva strany přímo s Foldynou.

[VIDEO] Jan Cemper ze serveru Manipulatori.cz s LGBT transparentem Vladimira Putina

Zatímco média si všímají konfliktu jen povrchově, mně zaráží především organizace této provokační akce pražské havlérky. Dav na Olšanech nesouhlasně skandoval “Pičinský je kokot! Pičinský je kokot!” a většina přítomných se přišla ze zvědavosti podívat na motorky a také na samotný pietní akt. Hysterická scéna Martina Uhlíře připomínala divadelní inscenaci, kterou zdůrazňovalo šedé tričko s nápisem “Nechci zpátky na východ!”, což je heslo, které už před časem vymyslel Miroslav Kalousek z TOP 09.

Nejvíce povyku na Olšanech obstaral právě Uhlíř, ale když si zapnete česká média, obraz dostanete diametrálně odlišný, protože místo Uhlíře je Česká televize, Echo24, Forum24 a Bakalova média zaplněna obrázky Jaroslava Foldyny, že prý provedl něco strašného. A on provedl jen to, že pěkně od plic řekl provokatérovi Uhlířovi, že je dobytek. Zatímco o Uhlířovi se mlčí a je ticho po pěšině, v ČSSD začaly probíhat procesy, které vypadají skoro na odvolání Jaroslava Foldyny z funkce místopředsedy. Právě Foldyna totiž představuje v ČSSD hlavní křídlo nespokojenců s tím, kam směřuje osud ČSSD.

Jaroslav Foldyna je mužem, který v budoucnu převezme vedení ČSSD. Než se tak stane, strana si musí sáhnout na úplné dno?

Když si pustíte v úvodním videu výroky Jaroslava Foldyny, mluví jako volič SPD a jako volič Miloše Zemana. V podstatě od něj neuslyšíte žádné neomarxistické a neoliberální bezpohlavní názory, které se v posledních letech staly poznávacím znamením politiky ČSSD. Pokud někdo může ČSSD vytáhnout z politického hrobu, je to právě Jaroslav Foldyna. Návrat sociální demokracie k pronárodní politice sociálního směru by dokázal straně navrátit důvěru, kterou zoufale potřebuje a kterou ve vládě s Andrejem Babišem jednoznačně ztratí ještě více. Celou Evropou se šíří obrovská vlna antirusismu a kromě Jaroslava Foldyna na to před několika dny upozornil i předseda slovenské sociální demokracie SMER Robert Fico, který prohlásil, že Slovensko se nebude podílet na vlně protiruských hysterií, které v poslední době zachvacují Evropu [2]. Znovu se ukazuje, že po nezdařeném pokusu o státní převrat na Slovensku si Robert Fico moc dobře uvědomil, že američtí partneři by ho klidně potopili bez mrknutí oka.

Donald Trump podepsal dekret o odstoupení USA od smlouvy s Íránem.

Jenže ne všichni politici nosí na krku hlavu jako Robert Fico, kteří to pochopí, když začne jít do tuhého. Jsou totiž politici, kterým na krku sedí něco úplně jiného, protože když slyšíte některé české politiky říkat, že raději se budou mýlit s USA, než aby měli pravdu s Ruskem, tak to potom opravdu jde do tuhého, protože s takovou politickou reprezentací nemůže země dopadnout dobře.

Právě v těchto hodinách plánuje Izrael spolu s americkým Pentagonem letecké údery proti Íránu, které mohou rozpoutat s velkou pravděpodobností největší válečný konflikt v dějinách Blízkého východu. A mnoho labilních politiků v Evropě bude postaveno, podobně jako v seriálu Hra o trůny, k výběru své strany a konečné finální pozici. Kdo půjde s Američany proti Íránu, o to se teď hraje. Protože kdo nepůjde s Američany proti Íránu, půjde automaticky proti USA. Nic mezi tím. A procesy uvnitř ČSSD jsou pouze lokálním odrazem toho, co se děje ve světě.

Celý svět bude brzy nenávidět USA a čím více půjde Donald Trump pronárodní cestou doma, tím více se bude hroutit americká moc Pax Americana ve světě.

Politici se probouzejí, tedy pouze ti, kteří nosí na krku hlavu. Ti ostatní, kterým tam sedí kýbl, ve kterém mají “naděláno”, nepochopí naprosto nic ani v této chvíli a spolu s nimi ani prestituti mainstreamových médií. Stejně jak už napsala Pozorovatelka v posledním článku [3], svět bude už brzy Ameriku nenávidět, globalisté rozpoutají obrovskou vlnu antiamerikanismu, úplně stejně, jako američtí neoconi před lety rozpoutali vlnu antirusismu. Mluvil jsem o tom minulý týden na SVCS [4]. Součástí odboje proti americké moci v Evropě bude alternativa, která v jednom šiku spolu s globalisty bude likvidovat poslední pilíře amerického postavení v Evropě.

Jednotlivé signály už můžete vidět okolo sebe, začal to Miloš Zeman, potom přišla SPD a její předseda Tomio Okamura, teď nově Jaroslav Foldyna, nově Robert Fico na Slovensku, všude najednou vyrůstají politici, kteří se obracejí proti vlně protiruských nálad, a protože tyto nálady organizují americké elity, tak to znamená, že se staví proti americké moci v Evropě. Dříve by si to mnozí z nich nedovolili, dnes je ale jiná situace. USA míří do obrovské mezinárodní izolace, která bude zakončena vyobcováním na okraj světového společenství.

Princ William s princeznou Kate a 3. dítě, Louis of Cambridge. Budoucnost islamizované Británie spočine na svazku krále s muslimskou ženou.

Jenže Američané nepadnou sami, stáhnou s sebou své vazaly, své věrné. Zemí, která padne společně s USA, bude Velká Británie. Globalistům nestačí, že skončí vliv Londýna na chod Nové Evropy řízené Berlínem, globalisté se pokusí rozbít i samotnou Británii, schyluje se k referendu o odtržení Skotska. V Londýně chtějí arabské komunity už dokonce samosprávní autonomii pro své záležitosti. Britská královna bude jednoho dne z Londýna vyhnána do exilu a spolu s ní utečou ze země neislamizovaní Britové, kteří nebudou chtít konvertovat k islámu.

I když se uvažuje, že by mohlo nastat jiné řešení, že by si budoucí dědic koruny vzal za manželku muslimku. Tzn. některé z dětí Prince Williama a vévodkyně Kate by mohlo uzavřít křesťansko-muslimský svazek v ne tak vzdálené budoucnosti. Američané dosud v Evropě spoléhali na peníze pumpované do obrany Evropy a evropské země musely na oplátku poslouchat na slovo, co americký páníček řekl. Jenže když se ukazuje, že největší hrozbou nejsou zbraně, ale vagíny žen muslimských migrantů, které rodí miliony nových arabských Evropanů, tak politikům začíná docházet, že americké zbraně Evropu neochrání.

Raději se jako národ utopíme s Amerikou, než abychom se zachránili s Ruskem?

Donald Trump přivede Evropu tam, kde ji chtějí mít globalisté. USA si pojedou vlastní pronárodní politiku, která ale bude zasazena do rámce izolace a omezené spolupráce s vazalskými zeměmi, které budou roztroušeny po celém světě. A je mnoho těch, kteří si představují ČR jako “americký ostrůvek” v rybníčku trosek kdysi slavné americké moci, než jako součást obrovské lodě v oceánu globalizace. Jenže my musíme mít na paměti, že pro národní zájmy není místa ani na ostrůvku s Američany, ani na lodi s globalisty. Třetí cestou jde Rusko a má to těžké, bojuje proti neoconům, i proti globalistům. A to je Rusko jadernou velmocí. Jak těžké to budou mít země jako Česká republika, to si snad každý dokáže představit. Takových politiků jako je Miloš Zeman, Tomio Okamura nebo Jaroslav Foldyna není mnoho. Ale dokáží definovat symbol, který může přitáhnout následovatele. A jestli někdo dokáže pomoci národu, jsou to lidé, kteří se nebojí na mainstreamových médiích mluvit tak, jak my píšeme na alternativě.

Šéfredaktor AE News