Drzost Merkelové nezná hranic. Náš národ se nemá Němcům zač omlouvat. Náš národ válku nevyvolal a nevraždil po celé Evropě. Náš národ nebyl původcem poválečného odsunu německého obyvatelstva!

Oldřich Rambousek
21.6.2018  Rukojmí
Poválečný odsun Němců z Československa je dle vládkyně porobeného Německa neospraveditelný. To už tu vážně dlouho nebylo. Asi se velká tlustá frau radila s Posseltem, Hermanem a Bělobrádkem, co dál s Čechy. Dost možná, že Německo hledá území, kde by bylo možno soustřeďovat migranty, se kterými si už samo neví rady. Docela by to odpovídalo, neb Bělobrádek s Hermanem a celá ta lidovecká pakáž jsou vítači a vlezdoprdelky Německu a neštítí si podávat ruce s potomky vrahů Českého národa – potomky nacistů.
Máme tu však jedno obrovské ale a to dokazuje jen toliko to, že dohody a smlouvy jsou od toho, aby se nedodržovaly, nebyly respektovány a dokonce se vypovídaly. Vždyť poválečný odsun Německého obyvatelstva z Československa byl navržen a schválen na základě závěrů Postupimské konference vítězných mocností. Pro neznalé připomenu, že vítězné mocnosti byly USA, SSSR a Velká Británie. Takzvané Benešovy dekrety byly zpracovány přesně v souladu s touto konferencí a nebyla to tedy v žádném případě libovůle Československa a jeho vlády.

Pakliže frau Merkel má tak hlubokou neznalost a dovolí si pomíjet jasná historická fakta, tak nemá ve svém úřadě co dělat, protože jen rozdmýchává mezinárodní napětí, jitří emoce a sype sůl do starých a stále nezhojených ran.
Chápu, že Německo má problém kam s migranty, ale udělalo si ho prostřednictvím své vládkyně samo. Tedy nechť si Německo vyřeší svůj problém samo nebo ať volá k odpovědnosti frau Merkel a její poskoky.

Vím, že to Německo nemá snadné a že je stále okupovanou zemí a to už od roku 1945. Do dnešního dne Americká armáda Německo neopustila. Sice se Německo v mezinárodním kontextu chová jako suverénní země, ale není tomu tak. Stále je jen ubohým poskokem a vykonavatelem vůle USA. Sami Němci by si toto měli uvědomit. Celá ta slavná migrace je řízený projekt, který je jedním ze stavebních kamenů přípravy nového Evropského bojiště a může se docela snadno stát, že na základě těchto procesů se Německo opět dostane do role agresora a to i přes to, že je tam uměle manévrováno. To totiž nikdo řešit nebude, že v pozadí všeho stojí zájmy USA a Německý národ byl zneužit zájmem cizím. Základ tkví v tom zbavit se Merkelové a získat zpět pro Německo jeho vlastní suverenitu, která je dnes jen a jen na papíře. To však nevyřeší Češi a je zcela mimo mísu od frau Merkel náš maličký národ atakovat skrze záležitosti, na které měl pramalý vliv.

Náš národ se nemá Němcům zač omlouvat. Náš národ válku nevyvolal a nevraždil po celé Evropě. Náš národ nebyl původcem poválečného odsunu německého obyvatelstva a kdo tvrdí opak je vůl a neznalý troll.

Zachytil jsem taktéž informaci, že i pan Babiš s frau Merkel v tomto souhlasí. Jestli je toto pravda a není to blábol nějakého vymaštěného novináře nosícího červené trenky, tak potěš koště. Jako by nám nestačili zrádci typu Hermana a Bělobrádka a lidovečtí genossen. Jak to tak vypadá, tak v České republice jdeme do stavu, co politik – to kolaborant, co politik – to vychcánek, co politik – to lhář!!!