Dublin IV aneb Co vidíme jen zakrývá, co vidět nemáme

Marie Trojanová

17.6.2018 CzechFreePress

Co vidíme jen zakrývá, co vidět nemáme
Tak jsem viděla tu hradní “zahradní slavnost” , prý na zesměšnění novinářů, neuvěřila jsem tomu.
Nějak se mi to nechce zdát jako nejdůležitější smysl a záměr celé této akce. Protože ony prezidentem zmiňované nelze zesměšnit již nijak více.


Co když celá ta akce pálení trenek byla spíše jen kouřovou clonou k jiné akci a měla spíše odvést pozornost občanů do konce června a to právě nasměrováním médií pryč od akce jiné. Tedy pryč od EU a od jednání v EU o uprchlících……….

CO to tedy ten ministr Metnar, nesmiřitelný bojovník ANO proti mrtvým automatickým přerozdělovacím kvótám, odhlasoval v tom Lucembursku toho 5.6/2018 tím, že nebyl proti Dublinu IV!?
Ono se to dalo jednoznačně čekat už po té Márákéšské deklaraci a jeho podpisu na ní.

Takže kvóty nebudou, to prodá ANO občanům jako vítězství boje proti imigraci, ale že bude předána kompetence mimo ČR, mimo vliv občanů ČR o tom, kdo bude moci žít v ČR, včetně imigrantů, to už ANO nevadí.

Jasně alespoň pak budou moci říkat, to ne my, to EU to ONI! A tom tom je DUBLIN IV. A nebo si fakt snad někdo v ANO myslí, že bude brán ohled na názor občanů ČR či jejich, tak hloupí politici nejsou!

Kopíruji z odkazu níže:

Proti Dublinu IV totiž hlasovalo 7 evropských zemí, ale Česká republika mezi nimi nebyla. Proti dalšímu projednáváni Dublinu IV v současné šílené myšlenkové podobě se postavilo jen 7 zemí, a pro jistotu si je zopakujme, abychom se ujistili, že nás nešálí zrak a opravdu mezi nimi chybí Česká republika:

Slovensko
Maďarsko
Slovinsko
Itálie
Španělsko
Rakousko
Rumunsko

Zdroj.

Kdo by ještě stále neměl tušení, tady je něco málo k pochopení, a co na to náš parlament, co prezident a co politické strany, co voliči ANO, instituce, elity a jiní páni vzdělanci, kde je veřejná diskuse, co ochránci naší státnosti …………..mlčí, mlčí a pálí trenky, a tím nasměrují média k mlácení prázdné slámy…

http://www.nastvanematky.cz/kdyz-obcan-vysvetluje-poslanci-o-co-jde-v-dublinu-iv-istanbulske-umluve