Proč nas ma reprezentovat uřezana hlava kury s hermelinem v hubě?

Ladislav Větvička 

Ladislav Větvička 

28.6.2018  blog autora
Šefove hokeja si mysli, že zme uplni idyjoti. Bo jinak by nemohli použivat argumenty typu „novy dyzajn pusobi dynamičtěji“; „nabizi novy marketyngovy potencial“; „možeme lepe dohližat na vyrobu padělku“.

A největši cypovina je „zmizi hyzdici loga sponzoru“. To všecko pry řek šef hokeja. Tuž jestli mame takeho šefa hokeja, nemožem se divit, že tak blbě hrajem.

Hyzdici loga sponzoru može šef hokeja vypustit aji tak. Na padělky dohližat určitě nebude a dynamiku by měl hokejista předvaďat jinde a ne na dresu.

To už su ve vedeni fakt taci pitomci, že nechaju schvalit dres, za kery by se styděla aji posledni děvucha klubu ženskeho hokeja Vaginka Studenka?

Jedine, co mi to připomina, je uřiznuta hlava kury s hermelinem v hubě. Jako reklama Sedlčan dobre, jako narodni reprezentačni dres odporne.

Može mě kdosik řict, čemu ti mamlasi nezrobi tři varianty a nenechaju třeba hlasovat lidi? Lid by se nažral, koza by zustala cela, chleb a hry by byly a všeci by měli pocit, že se na tym podilaju. Ja jako synek moravskeho taty a slezske mamy nepotřebuju vidět na dresu moravsku a slezsku orlicu, česky lev je jako maly česky znak dost dobry. Ale rozhodně na reprezentačnim dresu nechcu vidět scyplu kuru s hermelinem.

No ja, jenže když by se nechali hlasovat lidi, pak je tu nebezpeči, že by mohl vyhrat dres s opravdovym malym statnim znakem Česke republiky. Je čest reprezentovat se statnim znakem na břuchu.

Ale to je asi pravě to, co někdo nechce…

PS: malý státní znak České republiky, český královský dvouocasý lev je používán od dob krále českého a markraběte moravského Přemysla Otakara I.



Větva