Založme Visegrádskou konfederaci a žijme své vlastní životy!!!

Ladislav Kašuka
27.6. 2018(posláno redakci NR autorem)
Totální „odevropštění“ a naprostá demoralizace a destrukce tradičních hodnot, na kterých naše civilizace po celá staletí stála, v zemích EU neustále pokračuje a nabírá na vyšších a vyšších obrátkách. Řečičky „neziskovkami“ dotovaných ekonomů, že musíme v EU zůstat, jinak bude ještě hůř, jsou obyčejné lži. Bez evropských zákazů, kvót a nesmyslných sankcí můžeme obchodovat s kýmkoli s čímkoli, co dokážeme vyrobit, nebo vytěžit a nebudeme se muset nikomu zodpovídat za to, s kterou zemí obchodujeme!
Visegrádská konfederace by měla mít svou vlastní měnu (třeba Visegradský zlatý), svůj volný trh a kromě vlastních zemských armád, také společnou Visegrádskou legii, která by byla preventivně stále nasazena na ochranu vnější hranice před nežádoucími elementy.

V rámci tohoto uskupení, by měla proběhnout opravdová demokratizace vnitřní politiky a měli by se odstranit veškeré politické a ekonomické neduhy, které k nám byly záměrně zataženy zvenčí. Je potřeba zlikvidovat exekuční mafii schopnou z člověka vydřít klidně i dvacetinásobek jeho původního dluhu a uvrhnout ho tak do celoživotního finančního otroctví a strachu vůbec něco vlastnit. Je třeba skončit s cíleně podhodnocenou cenou lidské práce a finálních výrobků jen proto, aby je někdo jiný, kdo se vydává za našeho partnera a přítele, mohl koupit za pakatel a mnohonásobně na tom vydělat!!! Je nutné dělat svou vlastní sebevědomou politiku založenou na tom, že svět neřídí jedna korporace (i když se o to někteří moc a moc snaží), nýbrž že je rozdělen do několika ekonomicky a politicky odlišných částí, takže je vždy s kým obchodovat (pokud Vám to někdo cíleně nezakazuje jako je tomu dnes).

V rámci budoucí prosperity takového nového uskupení, by také bylo třeba investovat mnoho úsilí do podpory mladých rodin a pomáhat jim různými státem hrazenými bonusy za každé druhé, třetí a čtvrté dítě, aby to lidi motivovalo k tomu, znovu se vrátit k tradičním rodinným hodnotám a plodit generaci za generací mladé perspektivní lidi, kteří budou hrdí na to, že žijí v zemi svých předků a na odkaz, který jim jejich otcové a dědové zanechali. Jedině uskupení založené na principu rovnosti a solidarity, ve kterém nebudou žádné dnešní supervelmoci, které si vždy činí ambice vše ovládat a řídit, nám může dát šanci žít opravdu svobodným a hlavně svým vlastním životem.

Již kníže Svatopluk věděl, že jeden prut zlomíš snadno, ale tři již zlomit nedokážeš. Visegrádské země jsou zatím čtyři a myslím, že třeba Rakousko, nebo jiné další státy, by mohli následovat tuto myšlenku a postupně se přidat, aby z malých a odstrkovaných nakonec vzniklo silné uskupení, s kterým svět bude muset počítat!!!

Ladislav Kašuka.