V šedesátých letech mělo Švédsko pověst země s permisivním postojem k sexu – a dnes…

Jaroslav Loudil
14. 7. 2018
Západní demokracie dnes pokračují  v postupném rozkladu. Například ve Švédsku nyní začal platit nový zákon ZDE (po velkém a dlouhém úsilí mnoha: právníků, politiků, lobbistů a veřejných aktivistů), který upravuje a  nařizuje, jak se mají lidé při sexu mezi sebou doma správně chovat. Osoba chystající se na sex s partnerem má nařízeno bedlivě pozorovat (přítelkyni či přítele), zda je po všech stránkách na sex připraven ,jeví dostatečné známky této – “připravenosti”  a ochoty.

Pokud se nejeví připravenost dostatečná, je nutné ji  oveřovat  formou vhodných dotazů  typu : “Takže, opravdu to chceš ? Tvé pohyby, postoje i výraz tváře mi zatím napovídají, že “vyladěnost” není zatím 100 %. Dle našich švédských zákonů nechci jít po  dnešní noci do věznice, jaký postoj  k  sexu  tedy vlastně právě zaujímáš ?  Je to postoj : 1. Ochotný, 2.Neutrální či 3.Odmítavý ?  Zákon mluví jasně ! Nic nebude, jsi – li  dnes naladěna na body označené č. 2 a 3. Můžeš mi prosím sdělit svá stanoviska, Jsou pro mne důležitá.

P.S. Zákon tak ve Švédsku zavedl nové přestupky : “Znásilnění a pohlavní zneužití  z nedbalosti”. Sazba jsou 4 roky. Pochybuji, že se Švédové ještě budou dále rozmnožovat. Každou noc se totiž budou švédští muži v posteli klepat strachy, aby nešli na 4 roky do basy , když je ráno práskne vlastní manželka !

https://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/sex-uz-jen-s-jasnym-ano-zakon-upravil-jak-soulozit_488615.html