Vnitro opět rozdávalo nálepky, ve čtvrtletní zprávě o extrémismu účinkuje Human Ex Machina z Aeronetu, Adam B. Bartoš, Klára Samková, Martin Konvička a dokonce i vepřová hlava! SPD byla ze zprávy nakonec vypuštěna, ale nadále zůstává záhadou, kdo na vnitru rozhoduje o tom, co je a co není extrémismus? Pro nás je extrémismem nová reklama Rakouských drah!

– VK –
17.8.2018 AENews
Ministerstvo vnitra ČR v pondělí publikovalo svoji další čtvrtletní zprávu o stavu extrémismu v ČR za II. čtvrtletí tohoto roku [1] a jak už se dalo očekávat, opět se v ní dočteme informace, které jsou doslova jako z jiného světa. Došlo ovšem k zásadní věci, kterou si musíme rozebrat. Ministerstvo vnitra změnilo newspeak a již neoznačuje ve zprávě pronárodní zpravodajské servery za alternativu, ale za “kvazi-mediální projekty”.

Tohle je zásadní posun, protože to znamená, že vnitro posunulo hodnocení serverů alternativy blíže k  regulérním médiím, i když s předponou “kvazi”, tzn. “rádoby”. Na jedné straně jde samozřejmě o nálepku na 3. stupni Odporového gradientu (diskreditace), jenže ve zprávě už se nikde neobjevují slova jako “proruské médium”, “proruský narativ”, “ruský vliv” apod. Vnitro tak jednoznačně začalo couvat ze svého narativu, který od roku 2014 nálepkoval českou alternativu jako “proruskou”.

Dogs of Berlin: Syrský migrant rovná do latě německého policistu. Programovací seriál na Netflixu pro německé obyvatelstvo, aby pochopilo, na co se má připravit a kdo bude už brzy vládnout v Německu nejen v  ulicích. Německo je už úplně ztraceno. Česko má ještě šanci se islamizaci postavit.
Stejně tak vnitro zcela vypustilo označení “konspirační servery”, protože takový narativ již nebyl únosný, protože alternativa informuje o tom, co se děje ve světě doopravdy a  díky internetu si lidé mohou ověřit, že nejde o konspirace, ale zkrátka o  tvrdou pravdu. Vnitro ponechalo ve zprávě pouze “konspirační teorie” per causa. Proto ani ve čtvrtletní zprávě nenajdeme zmínky o  konspiračních serverech a nově se tedy setkáváme s newspeakem “kvazi-mediální projekty”.
Není nám jasné, kdo na vnitru rozhoduje o  tom, co to je mediální projekt a naopak, co to je kvazi-mediální projekt. Slovo “médium” znamená “prostředník”, resp. zprostředkovatel. Mediální projekt zprostředkovává informace. Vnitro zřejmě škatulkuje podle vlastnických struktur. Servery tuneláře Zdeňka Bakaly jsou tedy mediální projekty, zatímco servery financované z kapes občanů a z dobrovolných příspěvků jsou zřejmě ta kvazi-média. Posun ve výrazu však ukazuje, že ani vnitro už nemůže alternativě odepírat mediální status.

Vnitro opět rozdávalo ocenění, první na přetřesu Národní demokracie, Adam B. Bartoš a knížka šéfredaktora Aeronetu

Hned v úvodu zprávy o tzv. pravicovém extrémismu se dozvíme o Adamu B. Bartošovi a jeho Národní demokracii, že se v dubnu účastnil Mezinárodního ekonomického fóra na Jaltě. Stejně tak si vnitro všimlo, že podpořil Mezinárodní kongres mírových sil, který proběhl pod záštitou Vladimira Žirinovského. Co je však naprosto zarážející a byli jsme na to do redakce upozorněni, to je zmínka ve zprávě o tom, že Adam B. Bartoš mi vydal v jeho nakladatelství / vydavatelství moji knihu Human Ex Machina. Vnitro to ve zprávě cituje slovy: “(Adam B. Bartoš) ve svém knižním vydavatelství vydal novou knihu šéfredaktorovi dezinformace šířícího webu Aeronet, který publikuje pod pseudonymem Vedoucí kolotoče.” Znovu se důrazně ohrazuji proti těmto nálepkám, které vnitro neustále nalepuje na náš server. Jaké dezinformace? Nepohodlné informace nejsou dezinformace, nepohodlné informace jsou pravda.
Naprosto netuším, co je tak zvláštního na knize, která se zabývá 4. průmyslovou revolucí, umělou inteligenci, světovou globalizací a digitální ekonomikou. To jako má být extrémismus?
Nevšiml jsem si, že by za dezinformační médium byla označena třeba Česká televize, která šíří dezinformace jako na běžícím pásu, vrcholem čehož byla reportáž, kdy ČT vydávala obrazové záběry dělostřelecky ostřelovaného Luhansku na východní Ukrajině za unikátní záběry z Damašku, na který dopadají americké rakety s plochou dráhou letu. Video o tomto skandálu ČT jsme přinesli zde. Řádění Porošenkovy kyjevské junty u města Luhansk, kde ukrajinská armáda dělostřelecky útočila na místní bytovky a rezidenční čtvrť, se tak stalo dezinformačním obrazovým materiálem České televize, za peníze koncesionářů.
Nevšiml jsem si, že by vnitro zařadilo ČT do čtvrtletní zprávy, je to mj. i podnět pro bezpečnostní výbor sněmovny, aby se tímto také zabýval. Stejně tak je podivné, že se ve zprávě neobjevuje nový a aktuální druh extrémismu v ČR, zlovolné zahazování emailů občanů ČR na freemailových serverech Centrum.cz, Atlas.cz a Volny.cz, pokud obsahují vybraná klíčová slova, textové řetězce, které odkazují na servery alternativy, na servery zabývající se homeopatikou, léčitelstvím apod. Články jsme přinesli zde. Možná je načase, aby poctivé a pravdivé výroční zprávy o extrémismu začal vydávat náš server, protože vnitro na to evidentně kapacitně ani profesně už nestačí. Budeme nad tím uvažovat.

Profesor Konvička na seznamu i přesto, že byl zproštěn obvinění u soudu a do zprávy se dostala i vepřová hlava

Do zprávy se dále dostala i advokátka Klára Samková, která dostala od Advokátní komory ČR pokutu 25,000 Kč za to, že v roce 2016 proklela tureckého velvyslance poté, co se ohradil proti jejímu výroku o islámu, že je to totalitní režim. Když se na to díváme z jiného pohledu, začínáme mít pocit, že tyto zprávy o  extrémismu vůbec žádný extrémismus neobsahují, protože popisují obyčejné lidi, kteří mají obyčejný jiný názor na společenské procesy, které probíhají v ČR v mnoha ohledech bez možnosti státu je jakkoliv ovlivňovat.
Stejně tak je ve zprávě uvedeno, že soud v Českých Budějovicích zastavil trestní stíhání Martina Konvičky za nenávistné výroky na internetu, a to prý kvůli tomu, že nešlo prokázat, že to byly jeho výroky a ne někoho jiného. V tom případě mi ale uniká, proč Ministerstvo vnitra zařazuje profesora Konvičku na seznam, když ho soud zprostil obvinění? V textu je manipulativní zdůvodnění, že Konvička sice byl zproštěn obvinění, ale nikoliv kvůli tomu, že by byl shledán nevinným, ale kvůli neschopnosti soudu prokázat mu autorství nenávistných komentářů na internetu.
Vepřová hlava. Podobná (ale bez brýlí) byla nalezena v prasečáku Lety.
Obviněný byl zproštěn, ale víme, že je extrémista tak jako tak, a proto ho dáme na seznam, řekli si na vnitru. Ve zprávě je i Tomáš Vandas z DSSS, kde je informace o tom, že Národní demokracie a Dělnická strana sociální spravedlnosti vytvořily v Plzni koalici do podzimních voleb. A naprostou perlou celé zprávy je informace o tom, že policie obvinila jistého mladíka, který do vepřína v  Letech u Písku umístil vepřovou hlavu na protest proti tomu, že vepřín skončil a lidé tam přišli o práci.
Podle informací naší redakce jde o syna maminky, která v prasečáku společnosti AGPI pracovala a po odkoupení prasečáku státem za skoro půl miliardy korun z kapes českých daňových poplatníků měla přijít o práci. Na místě prasečáku má vyrůst Romský památník holokaustu, konkrétně romského holokaustu, na což stát uvolní podle ministerstva kultury další peníze, opět z kapes daňových poplatníků. Článek najdete zde. Mladík tak chtěl podle všeho protestovat proti tomu, že byl prasečák zlikvidován a lidé přišli o práci.

Ztráta práce kvůli etnickému holokaustu, který nemá oporu u historiků na II. sv. válku a na straně druhé marné volání Čechů po památníku obětí Totaleinsatz

Firma AGPI podle našich informací nabídla zaměstnancům práci v jiném provozu, ale to nemohli mnozí místní přijmout kvůli dalekému dojíždění za prací. Tohle je potom důsledek. Nenoste prasečí hlavy do prasečáku, dočkáte se obvinění od policie z  pohrdání romským holokaustem, který nikde ve světě není oficiálně uznán, ale Česko bude výjimkou. Česko je asi ropný tygr, má peněz na rozhazování, takže může stavět památníky furt pryč. Je přitom zajímavé, že dodnes nikde nestojí památník do Německa zavlečených českých občanů, kteří zahynuli v Německu během Totaleinsatz. Podněty pro výstavbu památníků a monumentu vyznívají do ztracena.
Totální nasazení byl program zavedený v  Protektorátu Čechy a Morava, který dosáhl svého vrcholu po porážce Wehrmachtu u Stalingradu. Stovky tisíc českých občanů byly zavlečeny do Německa a tisíce jich zahynuli během náletů spojeneckých bombardérů v Porýní, kde byla koncentrována německá zbrojní výroba a drtivá většina totálně nasazených z Protektorátu. V Německu pracovalo pro Říši na nucených pracích na téměř půl milionů českých občanů. Dodnes jsou počty zahynulých Čechů v rámci programu Totaleinsatz utajované. Informace o  tom nepřináší nikdo, pouze my, alternativa. A někdo má tu drzost na nás plivat a označovat nás za dezinformační server.
Předvolání na Úřád práce v Protektorátu kvůli Totálnímu nasazení. Předvolánky úmyslně neuváděly, za jakým účelem je předvolání vystaveno. Příkaz k  Totálnímu nasazení byl totiž předáván osobně do ruky.

Extrémismem je, když českého bílého mladíka na bazénu v Dubí zmlátí 7 etnických spoluobčanů, kteří za skoro 30 let a desítky miliard korun pro romské neziskovky měli být už dávno převychováni, integrováni a inkludováni do české majoritní obce, ale dosud to tak není a lidé se jich bojí. V Dubí se zamykají dveře i přes den, boty se schovávají dovnitř, auta se zamykají do garáží, kdo nemá garáž, tak si domů na spaní bere z auta stěrače, protože kdyby je nechal na autě, ráno je tam už nemá. Situace je extrémní, lidé se bojí a  volají o pomoc, ale ve výroční zprávě vnitra nikde nevidím o extrémismu těch, kteří napadají příslušníky majoritní obce v České republice, ani slovo. Protože ty problémy v Dubí nejsou nového data, které by se do čtvrtletní zprávy nestihlo, to je problém, který není řešen celé dekády.
A je skandální, že do zprávy o  extrémismu se zahrne knížka, která pojednává o umělé inteligenci a 4. průmyslové revoluci, nebo že se tam najde místo pro člověka, kterého soud zprostil obvinění, nebo dokonce kauza vepřové hlavy. Ty skutečné a pravdivé extrémistické události si totiž do zprávy opět a znovu cestu nenašly. Ze zprávy nakonec byla vypuštěna SPD, ale to nic nemění na tom, že tyto čtvrtletní zprávy jsou plácáním vody v kbelíku, zatímco vedle o kousek dál zuří povodeň migrace, islamizace, násilí proti majoritní české veřejnosti ze strany menšin, pozitivní diskriminace, propagace deviací a  především extrémismus v oblasti cenzury informací, emailů a svobody slova.

Rakouské dráhy spustily novou reklamu na Rodinnou slevovou kartu, v hlavní roli dva gayové, jeden je Arab a oba se starají o bílé dítě

Závěrem si dovolím ukázat příklad extrémismu z Rakouska. Jeden z našich čtenářů nám z dovolené poslal fotografii z rakouského nádraží. Rakouské federální dráhy ÖBB se dočista zbláznily, protože na nádražích vylepily nové velkoplošné reklamy na tzv. Rodinnou kartu výhod. Je to slevová a odměnová karta za pravidelné používání služeb ÖBB. Takže co, čekali byste reklamu na rodinu na plakátu, když jde o Rodinnou kartu výhod, že? Jenže vedení ÖBB si rodinu představuje tak, jak je vidět dole na fotografii od našeho čtenáře.
Dva chlapi, běloch a tmavý migrant, podle vzhledu Arab, a oba dva drží malé bílé mimino. Multikulti rodinka, ale navíc homosexuální, dva chlapi s dítětem. Pánové z  vnitra, tohle chcete i v ČR? Rozvrat tradiční rodiny jede v Rakousku na plné pecky a státní rakouské dráhy cílí svoji reklamu s rodinnou kartou na homosexuální mužský pár s adoptovaným dítětem, přičemž jeden z mužů je migrant, Arab. Tomuto chceme jako alternativa v ČR zabránit, těmto geneticky reprogramovacím procesům, které jsou součásti Kalergiho doktríny islamizace a multigenderizace Evropy.
Reklama Rakouských drah na Rodinnou kartu výhod.
Extrémismem jsou devianti s holými zadky, kteří minulý víkend kráčeli a producírovali se po Praze v rámci Prague Pride 2018 průvodu. Musely se na to dívat i děti, malé děti, které si teprve ukotvují vzory a modely svého chování v rámci svého vývoje. Dítě, které vidí nemocnou a sexuální deviací zasaženou osobu, začne její model chování přebírat a považovat za přirozenou, sobě vlastní. Tyto průvody zvrácenosti musí přestat!
Proč rakouské státní dráhy na rodinnou kartu výhod připraví reklamu s dvěma muži, bělochem a mužem arabského původu, jak drží malé bílé dítě? Co to má sakra společného s rodinou? Kde tam vidíte rodinu? Já ji nikde nevidím. Žena prostě zmizela, není. Místo ní je tam Arab. Co to znamená? No, asi to, že na plakátu vidíme scénu, kdy bílý Rakušan se rozešel s manželkou, vzal s sebou dítě a šel na nádraží se seznámit s Arabem. Oba dva vytvoří registrovaný svazek, budou mít svatbu a budou vychovávat bílé dítě. A  teď mi řekněte, pánové z vnitra, co je větší extrémismus: Deviace modelu tradiční rodiny nebo vepřová hlava v prasečáku?

-VK-

Šéfredaktor AE News