Varování pro Babiše od Fica: Dnes už víme, že organizátoři těch demonstrací po vraždě Jána Kuciaka byli z organizací, které platí George Soros!

20. 11. 2018  Rukojmí
Slovenská obdoba ÚOOZ začala vyšetřovat organizátory demonstrací, které vypukly po vraždě Jána Kuciaka! Stejné procesy probíhají nyní i v Praze, jde o stejné operačně-taktické zázemí! Robert Fico se nebojí říct nahlas pravdu!   

Robert Fico poskytl již 19. října tohoto roku, tedy přesně před měsícem, rozhovor [1] českému serveru Echo24, který prakticky zůstal v České republice bez významného povšimnutí. Jenže v rozhovoru zazněly zásadní a šokující informace, které před několika dny dostaly na Slovensku i reálnou podobu v oficiálních krocích v oblasti vyšetřování. Robert Fico totiž v rozhovoru pro Echo24 uvedl výbušná slova, která dosud od politiků slyšíme jen výjimečně, a pokud ano, tak pouze od politiků z tzv. alternativy. Jenže právě Robert Fico se stal jednou z obětí těchto nadnárodních procesů řízených převratů a dnes odhaluje informace a souvislosti, které nesmíme přehlédnout.

Robert Fico doslova uvedl: “Neziskovky musíte rozdělit na dvě skupiny. Když někdo dělá sociální projekty, komukoli pomáhá, to bych se pro ně ze státního rozpočtu rozdal. Pak je druhá skupina, která se snaží dělat politiku a ovlivňovat mocenské poměry. Proč by měl stát někoho takového platit z daní? Tvrdí, že podporují právní stát a bojují proti korupci. Přitom jen dělají politiku proti vládě. Dnes už víme, že organizátoři těch demonstrací po vraždě Jána Kuciaka byli z organizací, které platí George Soros. My dobře víme, kdo se s kým scházel a jakou roli v té době sehrával. Všechno to půjde ven, až bude jasné, kdo si objednal vraždu.”

Anglický transparent na demonstraci v Bratislavě proti Ficově vládě, únor 2018.

A zhruba po měsíci od publikování článku přichází na Slovensku doslova šok. Slovenská NAKA (Národní kriminální agentura), což je speciální útvar a obdoba českého ÚOOZ (dnes NCOZ), začala před několika dny vyšetřovat a vyslýchat organizátory únorových a březnových demonstrací na Slovensku [2], které byly spuštěny po vraždě novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky Martiny Kušnírové. Zpravodajská alternativa na Slovensku a taktéž náš Aeronet v té době upozorňovaly, že protesty v ulicích organizují neziskovky, lidé a dokonce média napojená na cizí fondy, organizace a neziskový sektor financovaný ze zahraničí. Robert Fico měl 5. března tohoto roku zásadní tiskovou konferenci, kde před novináři odpálil doslova mediální bombu.

George Soros
Premiér Robert Fico totiž šokoval, když novinářům sdělil, že minulý rok v září se slovenský prezident Andrej Kiska setkal v New Yorku mezi čtyřmi očima s americkým finančním a neziskovým mogulem maďarského původu Georgem Sorosem. Robert Fico následně obvinil Andreje Kisku z toho, že de facto tlumočí narativ George Sorose a destabilizuje tím situaci na Slovensku. Zásadní moment z tiskové konference můžete vidět ve videu v úvodu tohoto článku. Nyní uběhlo půl roku a slovenská NAKA začala vyšetřovat hlavní organizátory, kterými byli Karolína Farská, Juraj Šeliga a Katarína Nagy Pazmány, další organizátory plánuje NAKA vyslechnout v nejbližší době. Podle informací slovenských médií chce NAKA vidět i výpisy z bankovních účtů organizátorů. Slovenští liberálové jsou v šoku, mainstreamoví novináři křičí, že jde o kriminalizaci občanských aktivistů za Slušné Slovensko, a že je to snaha o umlčení hlavních kritiků současné i minulé vlády.  

Oficiálním důvodem pro vyšetřování je obvinění, že organizovali státní převrat a platí je přímo či zprostředkovaně (skrze NGO organizace) George Soros. Redakce Aeronetu už v únoru a v březnu přeposlala náš investigativní spis, dokumentace, fotografie a další podklady vybraným partnerům na Slovensku, aby si konečně začaly orgány na Slovensku všímat neziskového sektoru, který v dnešní moderní době slouží cizím mocnostem, organizacím a nátlakovým skupinám jako legální politický nástroj na ovlivňování veřejného mínění, organizování protestů, provádění revolucí a státních převratů. Neziskový sektor, který se místo sociální práce v terénu věnuje politickému aktivismu, lze bez obav označit za “Trojského koně v demokracii”, neboť neziskovky nepodléhají žádné politické kontrole, na rozdíl od politických stran a kontroly jejich financování, a současně nepodléhají ani kontrole nebo restrikcím přijímání peněz od velmi nebezpečných dárců, ve smyslu jejich snah a úsilí o změny politických procesů v jednotlivých zemích.

Zneužití pozůstalého otce po Jánu Kuciakovi pro účelovou mediální dehonestaci a zlehčení snah o vyšetření vlivu George Sorose na procesy a události státního převratu na Slovensku

Není možné si nevšimnout, že organizátoři protestů mají napojení na neziskový sektor, který je štědře financovaný ze zahraničí, a stejně tak mají napojení na vybrané redakce a mediální servery, za jejichž provozem opět najdeme lidi, kteří mají svá napojení na zahraniční assety George Sorose, jak jsem odhalili před půl rokem v našem výbušném článku zde, který podle našich informací doslova otřásl lidmi ve vedení SMERu. Robert Fico po půl roce už veřejně tak přiznává, že mají jasno o tom, kdo se pokoušel provést v únoru na Slovensku státní převrat a NAKA tedy začala s vyšetřováním. Zajímavé je, že otec Jána Kuciaka, Jozef Kuciak, uvedl dnes [3] pro slovenská média toto: „Robert Fico je skôr poľutovaniahodný človek a mal by sa začať liečiť. Jeho posledné vyjadrenia už hraničia s tým, čo si rozprávali staré babky o bosorke a podľa Fica za všetko môže Soros. Podľa mňa je to pekná blbosť.“

Slovensko bylo v zimě zaplaveno anglo-jazyčnými transparenty, jako je často vidět při demonstracích v rozvojových zemích. Sponzoři ze zahraničí chtějí vidět a rozumět transparentům, které pomohli zafinancovat.
   

Slovenský mainstream zneužívá pozůstalého otce po Jánu Kuciakovi k dehonestaci Roberta Fica, protože se vší úctou k panu Kuciakovi staršímu, neví a netuší, kdo všechno stojí za únorovými demonstracemi na Slovensku a jak hrozivá krakatice vztahů lidí, osob, neziskovek, fondů a cizích ambasád se podílela na destabilizaci Slovenska v únoru a březnu tohoto roku. Pane Jozefe, to, že se prezident Andrej Kiska setkal v září v New Yorku s Georgem Sorosem v jeho rezidenci na operativní schůzce, to není hoax typu, že jedna bába něco povídala, to je pravda a fakt.

Faktem je i to, že na Slovensko přiteče každý rok, v celkovém úhrnu, slovenským “politickým” neziskovkám ze zahraničí téměř čtvrt miliardy EUR, podle investigativních zdrojů naší redakce, a ty peníze nakonec mizí v bizarních projektech budování tzv. “občanské společnosti”, což není nic jiného, než krycí bojový a diverzní mechanismus přetváření politiky Slovenska do podoby globální politiky a prosazování zájmů cizích nadnárodních organizací, ať už je to Open Society Foundations George Sorose, Konrad Adenauer Stiftung nebo Heinrich Böll Stiftung nadací napojených na Sudetoněmecký landsmančaft, nebo Norské fondy, které prosazují juvenilní justici a “liberalizaci” dětí.

V Česku už vybraní politici, z bezpečnostních důvodů, raději pokládají květiny k památníkům o půlnoci, dokud liberálové a nezisková soldateska ještě spí

Na Slovensku se tedy pustili do boje s politickými neziskovkami, ale pokus o státní převrat se mezitím přesunul do České republiky a zejména do Prahy. Vykonstruovaná kauza s vymyšleným únosem premiérova syna, který se nikdy nestal, má za úkol svrhnout premiéra. A situace je dokonce horší, než byla v zimě na Slovensku. Premiér České republiky už nemůže ani položit květiny k památníku 17. listopadu v Praze na Národní třídě, protože zfašizovaný dav revolucionářů, kteří usilují o státní převrat, by ho k pamětní desce ani nepustil.

Takže Andrej Babiš položil květiny k památníku krátce po půlnoci 17. listopadu a stejně tak musel učinit i Tomio Okamura. Přes den by se totiž na místo vůbec nedostali, zfašizovaný dav by je tam nepustil. A důkaz o tom, že tento převrat je řízen ze zahraničí, o tom svědčí i hanebný čin Otakara van Gemunda z Holandska, který vyhodil věnce a květiny Andreje Babiše, Miloše Zemana, Tomia Okamury a Jana Hamáčka do odpadkového koše. Na místě nebyla policie schopna (nebo ochotná) těmto činům zabránit.

Vzpomínka na 17. listopad v roce 2018 se stala pokusem o státní převrat v ČR a svržení vlády.
   

Stejně tak, pokud se najde odvážný muž a vystoupí veřejně s peticí na podporu současné vlády a Andreje Babiše, nejenom, že se dočká plivanců a dokonce fyzického napadení od liberální soldatesky a havlistů, ale policie ho dokonce zadrží a odvede na služebnu, kde se mu policisté vysmívají za jeho politické postoje, jako kdyby i policisté byli součástí puče a státního převratu. Přinesli jsme o tom článek a video zde.

Andrej Babiš si musí vzít příklad z Roberta Fica, jako od zkušenějšího politika, který již prožil pokus o státní převrat a má dnes více potřebných informací a ví, kdo za tím stál, přesně tak, jak jsme o tom psali my na Aeronetu před půl rokem při pokrývání událostí na Slovensku po vraždě Jána Kuciaka. Modus Operandi je pokaždé stejný. Lidé s napojením na neziskovky a zahraniční fondy zalarmují na sociálních sítích své lidi a meinstreamová média o tom přinesou informaci, což mobilizuje základnu liberálů a aktivistů. Do ulic se vyhrnou tisíce demonstrantů, kteří jsou ochotni udělat cokoliv, klidně i zaútočit na prezidenta nebo premiéra a vyhodit od pomníku do koše jejich věnce a květiny.

Neziskový sektor je Trojským koněm cizí politiky v evropských zemích

Jak je vidět, na Slovensku se poučili a začali chápat, že neziskový politický sektor představuje Trojského koně v demokratickém systému země, který umožňuje pod zástěrkou NGO organizovat procesy v ulicích proti politickému systému demokracie, který se musí rozhodovat u voleb, ne v pouličních protestech. A když si konečně odpovědné orgány všimnou, kolik neziskovek v dané zemi působí, a proč všechny z nich sponzorují pořád ty stejné a samé cizí fondy, nadace a ambasády, tak někomu musí konečně docvaknout, k čemu je vlastně ten neziskový sektor používán. Na Slovensku jim to už došlo, otázkou je, kdy to dojde Andreji Babišovi a dalším. Aby totiž již nebylo pozdě.

Věnec prezidenta republiky Miloše Zemana v odpadkovém koši, policie neměla sílu tomuto jednání zabránit.

Slováci nemusí milovat Roberta Fica, protože není ideálním politikem se svatozáří, ale způsob, jakým odvážně čelil pokusu o státní převrat na Slovensku a jak se nebál pojmenovat operačně-taktickou hydru okolo organizace Open Society Foundations George Sorose, zasluhuje respekt, uznání a podporu nejen od slovenské alternativy, jakkoliv by to znělo divně a zvláštně ještě před pár lety, že někdo ze zpravodajské alternativy by chtěl podporovat premiéra. Globalisté chtějí rozbít národní vlády, a proto útočí na premiéry v evropských zemích. Jen málo politiků má koule na to, aby ukázali prstem na neziskovou hydru George Sorose a jeho operátory v řadách neziskovek a novinářských mainstreamových redakcí.

-VK-
Šéfredaktor AE News