Veřejné pranýřování premiéra Andreje Babiše pouliční lůzou a ochlokracií pražské kavárny; kdo to organizoval a platil…?

Břetislav Olšer
21.11. 2018   Rukojmí
Resumé: Demonstrace 17. listopadu 2018 proti Andreji Babišovi organizovala a platila narychlo založená neziskovka, kterou sponzoruje člen šlechtické rodiny Lobkowiczů a lidé napojení na TOP09, ODS, neziskovku AIESEC a na Drahošovskou akademickou obec!

Pro připomínku; na Albertově se protesty na Hradčanském náměstí přetavily v protestní pochod proti Babišovi a vyvrcholily demonstrací „Demisi!“ na Staroměstském náměstí a podvečerním koncertem na Václavském náměstí, na kterém zněla česká hymna, a cinkalo se klíči.

Babiš protesty, které byly na sobotní svátek svolány nejen do Prahy, označil v souvislosti se 17. listopadem a nemorální kauzou svého syna za načasovanou kampaň. Organizované protesty v ulicích a mediální sektor tam v těchto hodinách a dnech řídili operátoři ze zahraničí, kteří jsou napojeni na neziskovou chobotnici Open Society George Sorose, která platila albánské Kosovce ve válce proti Srbsku; až do zahájení bombardování Srbska vojsky NATO, kterému přiřkl Václav Havel legendární přívlastek „humanitární“.

 http://www.rukojmi.cz/clanky/domaci-politika/5967-chartisty-platil-soros-jeho-plany-prekazil-v-90-letech-klaus-priznava-sef-nadace-charty-77-frantisek-janouch

Co víme o tomto maďarském židovi, který je pro své zločiny prohlášen „personou non grata“ v Izrael…? Sorosův fond mimo jiné v Srbsku sponzoroval Občanské centrum v kosovské Prištině za účelem boje za národní nezávislost albánské většiny. V Bělehradě pak podporoval „rádio B-92“, které v letech 1996-97 sehrálo důležitou úlohu při studentských vzpourách proti Slobodanu Miloševičovi, později soudce, v Haagu omilostněném.

Podporoval též Arabské jaro, Majdan na Ukrajině, černošská nacionalistická hnutí v JAR, kde se dnes vraždí bílí farmáři, a standardně pomocí takzvané „občanské“ společnosti obchází demokratické a legitimní politické procesy v nejrůznějších zemích za účelem prosazování své ideologie a svých zájmů.

Také proto měla finance též samozvaná investigativní novinářka Sabina Slonková, provozovatelka fiat-alternativního serveru Neovlivni.cz a Jiří Kubík pro server Seznam Zprávy, aby nezákonně natočili ve Švýcarsku hnusný a protiprávní rozhovor s pohřešovaným synem premiéra, Andrejem Babišem ml. (35), který figuroval jak spoluzakladatel projektu Čapí hnízdo spolu s Adrianou Bobekovou (39)…

Zopakujme: Babišův syn trpí závislou poruchou osobnosti (ZPO), podle mezinárodního značení jde o nemoc indikativní skupiny F60.7 ze skupiny poruch osobnosti. Toto onemocnění se projevuje naprostou důvěřivostí a podléhání autoritám. Osoba trpící nemocí indikativní skupiny F60.7 postrádá schopnost prosazení vlastního názoru. Jakmile je konfrontována se zdravým člověkem, okamžitě začne podléhat jeho názorům a přebírá jeho postoje.

Schizofrenie je postrachem mezi duševními nemocemi podobně jako rakovina mezi chorobami těla. Její záludnost spočívá v tom, že většina pacientů si ji vůbec nepřipouští a to ztěžuje léčbu i jejich fungování v běžném životě. Některé aspekty schizofrenie přiblížila v rozhovoru pro MF DNES psychiatrička Marta Holanová. Zde je několik otázek a odpovědí:

Kdy schizofrenie u člověka obvykle vypukne?

Tato nemoc se může objevit kdykoli, klidně už v dětství. Nejčastěji to bývá mezi patnáctým až pětadvacátým rokem, ale i později.

Znamená to, že do té doby je zcela zdráv a může vykonávat i nejnáročnější povolání?

Určitě. Nemoc však málokdy vzniká náhle. První příznaky, než nabere na obrátkách, obvykle bývají nenápadné. Člověk je roztěkaný, hůř se soustřeďuje, dělá chyby, začne být třeba konfliktní, prostě se mění jeho způsob chování a on nefunguje stejně dobře jako dřív. Spouštěčem může být i nějaký stres nebo drogy.

Dokáže se o pacienta starat i laik?

Dokáže a nemusí to být jen příbuzný. Takový člověk by se měl seznámit s projevy schizofrenie a vzít na vědomí, že například apatie a zvýšená únava jsou projevem choroby, nikoli lenosti. Měl by nemocného chránit před stresem a přetížením, ale také ho zapojovat do činností, povzbuzovat ho a často chválit. Důležitý je také stabilní denní režim.

A může se onen vzájemný vztah zvrtnout? Třeba když nemocný přestane blízkému důvěřovat…?

To se může přihodit. I mně se stalo, že mi pacient znenadání přestal věřit. Vzal si třeba do hlavy, že ho chci injekcí otrávit. Mrzelo mě to a nezbylo mi, než mu nabídnout péči jiného lékaře nebo hospitalizaci. Pacient se schizofrenií má samozřejmě právo zvolit si jiného lékaře, jinou léčbu. Komunikace se schizofreniky, kteří obtížně fungují v běžném životě, nebývá snadná. Velmi záleží na prvním setkání a získání důvěry pacienta.

Je nutné vést s ním laskavý dialog jako s rovnocenným partnerem, protože často naráží na nepochopení a posměch okolí. Navíc se u něho mohou projevit vedlejší účinky léků a útlum. Pak nastupuje skepse a ztráta životní perspektivy. Cítí se stigmatizován. Postavení duševně nemocných, zejména schizofreniků, se ve společnosti přirovnává k osudu rasových a národnostních menšin.

Některé jedince k návštěvě lékaře vůbec nepřinutíte. Co potom?

To je potíž. Obecným problémem všech duševních nemocí je, že se neléčí. Pokud jde o schizofreniky čili nemocné trpící nejzávažnější psychózou, může to mít fatální následky. Každý desátý schizofrenik spáchá sebevraždu. V krajním případě může dojít k napadení lidí. Známý případ se udál v roce 2014 ve Žďáru nad Sázavou, kdy neléčená schizofrenička, na kterou jsem pak zpracovávala znalecký posudek, pod vlivem bludu usmrtila nožem šestnáctiletého studenta.

To byl učebnicový příklad pacientky, která ani po dvou letech ústavní léčby nepřijala fakt, že je nemocná. V léčbě nespolupracovala, vysazovala léky a příznaky své duševní nemoci zastírala. Neměla nikoho, kdo by na ni pravidelně dohlížel. Nebyla sociálně zakotvená. Byla přesvědčena, že zachrání lidstvo i za cenu toho, že se dostane do vězení. Dnes se musí nedobrovolně léčit v detenčním zařízení. https://ona.idnes.cz/rozhovor-s-psychiatrickou-o-schizofrenii-fi8-/zdravi.aspx?c=A181119_083759_zdravi_pet

Inu, za veřejným lynčem premiéra Andreje Babiše 17. listopadu 2018 pouliční lůzou a ochlokracií pražské kavárny tedy hledejme demonstrace, které organizovala narychlo založená neziskovk, sponzorovaná členem šlechtické rodiny Lobkowiczů a lidmi napojenými na TOP09, ODS, neziskovku AIESEC a na Drahošovskou akademickou obec!

Protinárodní síly, hrrr na Babiše: http://www.rukojmi.cz/clanky/7160-phdr-vladimira-vitova-ph-d-pet-hlavnich-duvodu-proc-je-z-hlediska-protinarodnich-sil-nutne-oddelat-babise

Korytáři všech zemí spojte se: https://www.krajskelisty.cz/praha/20873-hyeny-se-slezaji-nad-mrsinou-svatku-svobody-a-demokracie-aneb-kdo-prvni-odstreli-babise-komentar-stepana-chaba.htm?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Když se dva psychopati snaží podvést schizofrenika: http://www.rukojmi.cz/clanky/7168-tak-dlouho-hlasala-slonkova-ze-ji-chteli-zastrelit-pro-jeji-udajnou-investigativni-zurnalistiku-az-se-odstrelila-sama-svym-bulvarnim-humusem-na-ukor-andreje-babise-z-jehoz-deniku-byla-kdysi-vyhozena