Ať žijí ruští a čínští špióni…

Jiří Vyvadil
5.12. 2018   Rukojmí
Váhal jsem, zda zareagovat na tu trdlovinu s ruskými a čínskými špióny, kteří se do nás podle Jakoba Jandy zabořili tak jako nikdo. Já chápu, že Jakub Janda spojuje evropské hodnoty tvrdým pornem, ale tento příměr mne fakt pobavil.
Je vtipná invence našich tajných služeb, která požadují tvrdé zásahy proti Rusku, se kterým nás váže velmi kvalitní Smlouva o přátelství, spolupráci a vzájemné pomoci podepsaná Václavem Havlem a Borisem Jelcinem. Jen ať si ji baba Langšádlová najde a ať si ji najdou i pirátští rusofobové. Inu porušujeme ji ve všem, od faktu, že jsme upustili od pravidelných konzultací až po fakt, že nepečujeme o památníky těch, kteří nás v roce 1945 osvobodili.

Nově naše tajné služby objevili nebezpečí Číny a zvláště hedvábné stezky. No to bych chtěl vidět, jak by pochodili v Německu, kdy Angela jezdí do Číny dvakrát do roka a má program učinit z Číny významnějšího obchodního partnera než jsou USA, protože těm se zkrátka už moc věřit nedá.

Skupina rusofóbních poslanců trpasličích odumírajících pravicových stran a nového probruselského , protiruského a protičínského hnutí Pirátů chce vytvořit jakousi vyšetřovací komisi, aby dál vyšetřila snad to, co BIS ještě nevyšetřila. Je jasné, že Langšádlová by rozhodně měla být její předsedkyní. To, že chce proti Rusku zahájit atomovou válku bez ohledu na důsledky svědčí o její průraznosti. Ale já bych přece jenom byl proto, aby ještě chvíli lidstvo přežilo, i když si to Langšádlová a určitě Bartoš nepřejí…

Každý tajná služba žije svým vlastním životem. CIA zlikvidovala fyzicky mnoho hlav států, které se USA nelíbily, podporovala mnoho převratů, kterým by Langšádlová a naši liberální Piráti tleskali ze všech sil, ale dnes už je skromná. Dnes chce jen odstranit svého prezidenta. Zatím neuspěla, ale dosud jsou vážná podezření, že kdysi zlikvidovala J.F. Kenedyho a možná se jim to podaří i nyní.

Jako metoda byla přijata téze o pronikání Ruska do voleb v USA na všech stupních. Pobavil mne ministr obrany USA MATIS, který pronesl, že opět nyní Rusko zasahovalo do jejich voleb.

To ovšem už je rafinovanost. Jak se následně ukázalo, Trump kromě udržení Senátu výrazně prohrál, ztratil 40 mandátů ve Sněmovně a 6 guvernérů. To jako Rusové podporovali Demokraty?

Souhlasím s protiruským liberálem čili fašistou Ondřejem Kundrou a stejně tak s poslancem Markem Bendou, že zpráva bezpečnostních služeb ukazuje na Zemana.

A já bych to posílil. Tajné služby prostě chtějí Zemana tak či onak zlikvidovat, jak se o to snaží CIA v USA u Trumpa. Následně by zřejmě chtěli připravit i odstranění Babiše připravit nástup dnešní opozice.

Protože mezi námi 3 z 5 oněch maličkých stran sítem voleb už neprojdou. Jediná cesta by byla cesta nějakého malého puče…

Je dobré o věcech přemýšlet a otevírat je.

Nevím jaký je rozpočet tajných služeb a kolik mateřských školek by se z něho postavilo. I kdyby jich bylo jenom pár, bylo by to pro tuto zemi plodnější a hlavně bezpečnější.