Protiruská válečná propaganda německého militarismu a pravice

Bernharda Trautvettera a -rp-

5. 12. 2018  KENFM.DE a  PrvníZprávy
Antikomunismus podle Thomas Manna byl základním prvkem jeho doby ve 20. století. Nacisté vykonstruovali židovsko-bolševické světové spiknutí. Podle nich to nebezpečí bylo právě spojení Sovětského svazu se světovým židovstvem.



Německý císař Vilém prohlásil ruskou mobilizaci za útok na Německou říši a přispěl tak k rozpoutání první světové války na základě této lži.

Hitlerův útok na Sovětský svaz “Operace Barbarossa” měl zachránit evropskou kulturu. Operací Barbarossa spustil Hitler nejnebezpečnější kampaň všech dob, která pod heslem “Spálená Země”, zanechala za sebou zhruba 27 milionů mrtvých sovětských občanů. Ze všech těchto zločinů Německa se svět nevzpamatoval dodnes. Je to jen proto, že jedním z výsledků války je jaderné zbrojení.

Aliance NATO byla vždy „oprávněna“ vydávat falešné zprávy o sovětské hrozbě a uvedená fakta byla vždy opakem skutečnosti, tak jako všechny zprávy na Západě vysoce respektovaného mírového výzkumného institutu SIPRI. Naštěstí si toho někteří kritičtí současníci všimli. V důsledku toho se stále více v Německu šíří výhrady k válečné propagandě.

Na konferenci NATO v Essenu v roce 2015 pod názvem „Strategická komunikace“ se hledaly způsoby, jak zmařit úspěch mírového hnutí.

Úspěchy mírového hnutí od 80. let mají stále vliv. Tehdy to byl boj proti lži o údajné potřebě hrozit jadernými raketami z Evropy Sovětskému svazu, především z Německa. Aby tuto lež podpořila, tak Aliance nepočítala britské a francouzské systémy – na rozdíl od Sovětského svazu. Z toho vyústila propaganda do lži potřebné odpovědi.

NeoPresse: Leyenová k Rusku – ničí úspěchy civilizace!

V případě Novičok-Skripal NATO bez důkazů stupňuje propagandu a sankce proti Rusku, zatímco v případě vraždy novináře Chášukdží ho NATO se přece nevzdá sto miliardové zbrojní dohody se Saúdskou Arábií a to je zarážející.

Stejně rychle vyhodnotili důstojníci NATO a významní politici z pravicového / konzervativního tábora včetně Zelených a některých sociálních demokratů, včetně německého ministra zahraničí Maase, aktuální dění v přední části Azovského moře a eskalující kroky vládnoucího Porošenka.

V důsledku toho se podpora Zelených a celá německá podpora plynovodu v Baltském moři z Ruska na německé pobřeží zastaví , pokračující eskalace napětí má za následek, že USA by mohly dosáhnout v dodávkách zkapalněného plynu na konkurenční výhodu.

Je to všechno o ekonomice: USA chtějí zabránit sblížení západní Evropy s Ruskem všemi prostředky. Chtějí rozšířit svou dominanci politicky a ekonomicky. Vojensko-průmyslový komplex chce co možná nejvíce naplnit dvouprocentní podíl vojenských výdajů členských států NATO, které jsou již v současné době asi 15 krát vyšší než vojenské výdaje Ruska.

Když si člověk uvědomí důsledky vojenské eskalace zahrnující jaderné zbraně, tak je eskalace pro lidstvo velmi nebezpečná. Navíc by mohly jaderné elektrárny v možných bojových zónách umožnit gangům, které nedisponují jadernými zbraněmi, proniknout do jaderného pekla. Pak už dalších sto tisíc let nikdo tady člověka neuvidí. Toto riziko vyžaduje absolutní deeskalaci a mírovou politiku. Německo je povinno postavit se za mír v Evropě a brát v úvahu bezpečnostní zájmy všech států.