Za schvalování atentátu na …..

-vlk-
17. 3. 2019 KosaZostra čili vlkovobloguje.wordpress.com
Dneska jsem na Kosu psát nechtěl. Ale musím.Právě totiž přiletěla moje dobrá žena Karkule s očima na vrch hlavy – pojď si poslechnout co hlásí v  televizi!! A  nebylo by lepší, abys konečně ten svůj blog už zavřel, než se dostaneš do maléru , voni říkají , že si na ten internet došlápnou
!!


Všeho jsem nechal a  hned spěchal. Ale celkem pozdě, protože předmětné reportáže byl konec. Nevadí. Na internetu je všechno. Takže nikoli naživo, jen prostřednictvím studeného neosobního příspěvku na Novinkách.cz

Sledujeme vás a víme, jak na vás. Policie varovala veřejnost před schvalováním útoku na Zélandu

jsem pochopil, co měla na mysli a  voči navrch hlavy!

Já je mám také! To mi věřte. Zejména když čtu tohle:

….policie za asistence ministra vnitra přišla s prevencí před zločinem na internetu. Varovala veřejnost, že v souvislosti s pátečním teroristickým útokem v mešitách na Novém Zélandu prověřuje, zda se někteří lidé především na internetu a sociálních sítích nedopustili schvalování tohoto trestného činu….

….Všechny aktivity, které by se daly vykládat jako schvalování trestného činu, policie pečlivě prověřuje a zajišťuje důkazy pro případné trestní řízení, uvedl v sobotu na twitteru ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD).¨

Také policejní prezident Jan Švejdar zdůraznil, že policie nebude tolerovat žádné projevy souhlasu s terorismem, extremismem nebo podněcování nenávisti.

„Máme celou řadu nástrojů, jak pachatele tohoto druhu trestné činnosti odhalovat. Zmíněným aktivitám věnujeme zvýšenou pozornost a každý zjištěný skutek bude důsledně prošetřen,” napsal na twitteru šéf policejního sboru.

Musel jsem se okamžitě několikrát pořádně štípnout! Štípnout, že nelevituji časem a že jsem se neprobudil v  červnu 1942.

Po nabytí jistoty, že tomu tak není, jsem pečlivě preventivně ohledal počítač, zdali někde na něm není nálepka s textem připojování se na nevhodný internet a  šíření jeho obsahu se trestá trestem…. No smrti to být nemůže, ten je přece zrušený ne? To bylo možné jen za války, za Němců, kteří nakázali, aby na každém rádiu byl na ladícím knoflíku povinně instalován papírový kroužek s  upozorněním, že poslech zahraničního rozhlasu se trestá smrtí!


Zatraceně, proč vlastním občanům vyhrožuje ministr vnitra a policejní prezident? Že si na ně tvrdě došlápnou?! Jak to, že si troufnou veřejně vyhrožovat celému národu? To už jsme se opět posunuli někam do nejčernější minulosti?

Všechny aktivity, které by se daly vykládat jako schvalování trestného činu…..

Jak to, že byl uplatněn princip kolektivní viny a to dokonce preventivně? Neumím si představit normálního člověka, který by sebeméně schvaloval zmasakrování bezbranných. Včetně žen. Zfanatizovaným krvelačným idiotem. Tak proč ty demonstrativní hrozby a vyhrůžky, které svou formou (naštěstí ještě nikoli obsahem) automaticky evokují Heydrichiádu?

Že se najde v  každé množině pár imbecilů, kterým není nic dost krvavé a hnusné? A oni snad, kvůli Hamáčkovi a  tomu funglnovému šéfpolicajtovi, začnou myslet něco jiného, když to nedaj na net a nějak to nesdělí stejně smýšlejícím?

Pěkně se to chlapcům povedlo, jen co je pravda! Včera jsme si připomenuli 15. březen 1939 a  dnes tohle! Líp si to vybrat nemohli!

Normální člověk si z  toho vezme něco úplně ale úplně jiného -tohle:

„Máme celou řadu nástrojů, jak pachatele tohoto druhu trestné činnosti odhalovat.”

Nástroje se nepochybně hodí pro spoustu věcí a  takový běžný občan, dnes naprosto v  mezích zákona, kdykoliv budoucnosti se může stát….radši nemyslet, někým na koho se ty nástroje použijí. Protože doba pokročila a  na včerejší pořádky se bude pohlížet novou optikou! 

Ten střílející australskej lidskej zmetek si, stejně jako Breivik, nezaslouží sebemenší soucit a slitování. Jenže nejspíš, jako jeho norský vzor, skončí v nějakém fešáckém kriminále. Ačkoli přesně u těchhle činů by mělo platit – smrt za smrt! Před tím bude soudní proces. Kde se bude zkoumat psychický stav toho úchyla, a  přirozeně také jeho rodinné zázemí a možná traumata, která si prodělal a jež mu dala do ruky zbraň. Taková ta advokátská klasika, jak vykutat pro bestii nějakou polehčující okolnost.

Co se ovšem určitě zkoumat naopak určitě nebude, jsou důvody, které přiměly masově muslimské etnikum k migrační tsunami! Tady je prapůvod všeho!

Důsledkem je střet kultur. Nikoli obohacování. Nýbrž střet. Který s gustem využívají a budou využívat fanatici obou stran. Už jsme zapomněli, že jsme byli Je suis? A kolikrát jsme byli následně znovu je suis? Protože někteří z  té druhé komunity, bohužel byli jaké je suis! Ale nikoli Charlie, nýbrž se ztotožnili se střelci z Charlieho a chtěli se jim vyrovnat! Ten australský zabiják byl Je suise Breivik! Možná, že by se to nestalo, kdyby jeho svatej na mostě dostal místo cely se sprchou, internetem, televizí a posilovnou – špagát.

A velmi pravděpodobně by se to nestalo, kdyby do Austrálie a na Nový Zéland nedorazila masová islámská migrační vlna. Kterou, vzhledem k  vzdálenosti, jenž bylo potřeba překonat, lze sotva vysvětlovat snahou zachránit si holý život, ale zcela jistě lze konstatovat, že prostě vyrazili tam, kde viděli ráj na zemi – inkaso!

Určitý malý, ale o to nebezpečnější vzorek původně inkasistů,bohužel také jako příležitost k vraždění těch, kteří je přijali mezi sebe.

Ten vraždící maniak byl Australan. Jel na Nový Zéland kvůli snazšímu vraždění než v  Austrálii.

Jen na zkoušku jsem dal do vyhledávače heslo teroristický útok Austrálie a  tady je to, co mi vyjelo na první pokus. Jen v  titulcích….

Žiji ve víře, zda naivní se ukáže velmi rychle, že vyhledání principu akce a reakce snad nebude posuzováno jako trestní čin schvalování atentátu.

Ale to jsem odbočil. Za sebe říkám, že mne to vystoupení Hamáčka a toho nového šéfpolicajta uráží a děsí! Proč nám vyhrožují? A  to Policie České republiky je v  takové bezva situaci, že může investovat čas, lidi a peníze do hlídání národa a  jeho nálad stylem, který by se určitě líbil putimskému strážmistrovi??? Ono je třeba někam hlásit – nálada obyvatelstva ? No přece I.A!? Jestliže ano, pak by mne zajímalo kam…

Podle čerstvé osobní rodinné zkušenosti, když má dobrá žena Karkule byla v  krámu okradena o peněženku a na okamžitě zavolané příslušníky se čekalo hodinu a  ti místo toho, aby si okamžitě prohlédli existující kamerový záznam, kladli naprosto nejapné otázky – paní popište nám ty zloděje a tak podobně a pořád dokola, když žena byla okradena proto, že naprosto nic netušila a  tudíž je ani neviděla, bych řekl bych, že nikoli. A  poměrně čerstvý článek z tisku tvrdí, že jich schází skoro 1,5 tisíce příslušníků a nic na tom nemění ani náborový příspěvek 150 000…

Ale co je pouliční kriminalita (a zcela jistě i různá další), proti hejtování pár deprivantů na internetu!!! To je panečku ten nejhorší typ zločinnosti vůbec! A podezřelý je celý národ. Jako za té Heydrichiády. Jo Hamáčku, Češi jsou smějící se bestie!

Takže policie se zaměří na občana Nováka a  když to bude mít hlavě šejdrem, protože jinak není možné, aby někdo to bezuzdné vraždění schvaloval, tak mu dá zabrat! Boj s kecaly a jejich mindráky je přece to nejnebezpečnější ze všech nebezpečných zel!!! Ostatně – říká to dokonce sám a  osobně Kalousek!

… šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek vyzval Hamáčka, aby policii dal podnět k prošetření závažných trestných činů, ke kterým podle něj dochází na sociálních sítích schvalováním teroristického útoku na Novém Zélandě. „Zastavme tu stoku dřív, než se v ní utopíme,”

Tak jo! Zastavme! Ale já bych preferoval, když už jde o radikály, teroristy, magory a zabijáky všeho druhu, kdyby si policie a příslušné tajné služby vzali pod drobnohled úplně jiné, pro mne daleko větší hrozby. Abych nemusel v  novinách a  na internetu číst, v  souvislosti s mezinárodním nanejvýš brutálním a  fanatickým terorismem například následující titulky a texty:

České stopy v Islámském státu: rozbušky ze Vsetína, munice z Vlašimi

Z Česka odešel bojovník Islámského státu..

Z Česka loni odešlo bojovat do Sýrie 11 lidí

Muslimský imám z Prahy a jeho bratr jsou stíháni /ovšem jako uprchlí – pozn vlk/ pro teroristické trestné činy

Tohle mně a  drze si dovolím vyslovit předpoklad, že i občanu Novákovi a mnoha milionům voličů v  této zemi, na rozdíl od Kalouska, Hamáčka a Švejdara, dělá opravdu velkou starost!!!! Daleko větší než pár zamindrákovaných psychopatů, potřebujících se zviditelnit verbálně na internetu!

Kalousek je pro mne naprosto nevolitelný. Ostatně vždycky byl. Pořád doufám, že se jednou konečně dočká rychlého a  spravedlivého procesu. Za to jsem dlouho a dlouho volil sociální demokracii. Už jsem se několikrát, naposled po jejím nedávném sjezdu na Kose veřejně vyjádřil, že to patří nevratně minulosti a oranžová je pro mne nevolitelná. Jan Hamáček mi právě znovu dokázal, že je to rozhodnutí nanejvýš správné a důvodné!

Manýry navozující dojem atmosféry roku 1942, nelze tolerovat!

A ještě drobnost – kdyby, nedej Nejvyšší, se někdy v nedaleké budoucnosti odehrál úspěšný teroristický útok v  Česku, pak tenhle Hamáčkův neuvěřitelně hloupý a trapný silácký úlet by mu nebyl jen omlácen o  hlavu, nýbrž vražen do krku, až by se zadusil. S  triviálním konstatováním – na prohánění obyčejných lidí na internetu kapacity, technika, peníze i lidi byli, na ohlídání bezpečnosti před vrahy nikoli…Být Janem Hamáčkem, tak se modlím, aby se nic podobného nestalo ani náznakem!

– – –