KOMENTÁŘ BENJAMINA KURASE: ZPRÁVA O STAVU CIVILIZACE (42) – Hypnotizace islámem

Hilary Clintonová (uprostřed v hidžábu) vždy na straně muslimů…

Benjamin Kuras
26.4.2019 iPrima
Západní politici a média jsou hypnotizováni islámem jako myš vzpřímenou kobrou. Příkladem za všechny budiž Hillary Clintonová, která po útoku na novozélandskou mešitu sentimentálně a bojechtivě twítla toto: „Moje srdce puká za Nový Zéland a globální muslimskou komunitu. Musíme bojovat proti šíření a normalizaci islamofobie.“ Po několikanásobném masakru křesťanů na Srí Lance toto: „V tomto svatém týdnu mnoha náboženství musíme stát jednotní proti nenávisti a násilí. Modlím se za každého, kdo je postižen dnešními strašlivými útoky na velikonoční modlitebníky a turisty na Srí Lance.“

Jestli vás ihned nepraštil do očí ten rozdíl, je to tento: Za muslimskou komunitu a proti islamofobii musíme bojovat. Za masakrované křesťany se jen pomodlíme, ale bojovat proti křesťanofobii nebudeme, to bychom mohli ubližovat muslimům. Jenže co chcete od političky, která asi vážně věří tomu, co tak slavně několikrát vyhlásila jako ministryně zahraničí, nejvehementněji v twítu 19. listopadu 2015: „Aby bylo jasno: islám není náš protivník. Muslimové jsou mírumilovní a tolerantní lidé a nemají naprosto nic do činění s terorismem“.

Kdo i jen zběžně sleduje internetové informace o teroristických útocích, musel už někde narazit na počty islámských teroristických smrtelných útoků. Kdo na ně ještě nenarazil, může si je snadno nagooglovat na Wikipedii heslem „List of islamist terrorist attacks“. Kdo si najde čas je alespoň přibližně spočítat, nemůže nedospět k závěru, že Clintonová (a s ní tisíce dalších) šíří fake news, ať už z přesvědčení, blbosti nebo za peníze. Jsou to fake news smrtelně nebezpečné, protože zatajují, že islám je opět ve středověkem osvědčené válce s celým bezvěreckým světem, nejakutněji teď s křesťanstvím. Tím celému neislámskému světu zneviditelňují nepřítele, svazují ruce za zády a znemožňují obranu. Dokonce i poměrně seriózní a ne zcela politicky zkorektněná Prima TV ve svých prvních zprávách ze Srí Lanky kladla ve svých spekulacích o pachatelích islám až na třetí a poslední místo.

To stále opakované banální a dětinské klišé „všichni muslimové nejsou teroristé“ už laskavě zahoďme do koše. Samozřejmě, že nejsou. Kdyby byly dvě miliardy muslimů teroristé, svět by už dávno vyletěl do povětří. Je však těch teroristů už dost na to, aby nebránící se svět obrátili vzhůru nohama a na hodně dlouho. Každý Němec taky nebyl v SS. Muslimská obdoba SS zvaná Islámský stát nebyla poražena, jen vyhnána z jednoho ovládaného území. Její válečníci se rozprchli, jak vidíme i do Srí Lanky. A rekrutují nové. Kurdové a Mosad jejich počet celosvětově odhadují na 100 tisíc.

Máte-li nutkání říct, že za to může Amerika, budete mít pravdu. Alespoň částečnou. Může za to konkrétně Demokratická strana, a ještě konkrétněji vládnoucí tandem Obama-Clintonová, který za osm let islamizoval americkou zahraniční politiku ve prospěch těch nejradikálnějších a nejagresivnějších živlů, jaké se v islámském světě daly najít. Islámský stát by nevznikl, kdyby Obama nepropustil na svobodu vysoké důstojníky Sadámovy armády, nechal na pokoji Syřany, ať si svou spokojenost či nespokojenost s Asadem vyřeší sami, a nepodpořil protiasadovské džihádisty.

… a na oplátku muslimové stojí za Hilary

U Obamy se to dalo chápat – byl muslim a mnohokrát vyslovil obdiv k islámu, až do té míry absurdnosti, v níž veřejně a státnicky, bez jediného historického příkladu, ale také bez seriózní oponentury kteréhokoli politika nebo média, vyprávěl, jak muslimové budovali Ameriku a stavěli železnice a mrakodrapy. Kdo ještě pokládá jeho příslušnost k islámskému náboženství a tudíž globální islámské komunitě za konspirační teorii, popírá ten nejzákladnější islámský zákon, podle něhož kdokoli narozený muslimskému otci je automaticky muslim a může jím přestat být jen jako renegát pod hrozbou trestu smrti.

Že žádnou smrtelnou fatwu na něho nevyhlásili ani ti nejextrémističtější džihádisté, imámové a juristé, by mělo stačit, ne-li jako stoprocentní důkaz, tak alespoň přinejmenším pravděpodobnost, že ho nadále za muslima pokládali. Ač měl voličskou a ideovou podporu většiny amerických Židů, vedl ze všech amerických prezidentů nejostřeji protiizraelskou politiku, až z ní (a z amerických Židů) Izraelci měli jeden z nejlepších politických vtipů posledních let: „Kdyby Obama hodil atomku na Tel Aviv, volilo by ho jen 70% amerických Židů.“


Kurasovy knihy najdete ZDE