INTERNÍ PRACOVNÍK BÍLÉHO DOMU: Válka s Íránem, kterou Trump plánuje, má začít na podzim 2019

redakce ITN

18.5.2019 IsraelTodayNews, překlad Zvědavec
Jak uvedl zdroj pracující v Bílém domě, prezident Donald Trump a jeho vnitřní kruh plánují rozsáhlou invazi do Íránu.
Plán zahrnuje pozemní invazi a využití taktických jaderných zbraní v rámci vojenské akce, která je plánována na podzim 2019. Írán bude podle zdroje „vymazán z mapy“ a válečné úsilí by mělo stát „dva a půl krát více, než válka v Iráku“.

Válku budou podporovat zpravodajské sdělovací prostředky a Trump s ní bude zcela souhlasit. Předtím dojde k „předpokládané operaci pod falešnou vlajkou, za níž bude svalena vina na Írán, pravděpodobně to bude něco, co se týká lodí v Hormuzském průlivu“. Akce pod falešnou vlajkou je „nedílnou součástí plánu“, neboť Írán nemá údajně žádné přání ani úmysl zahájit válku, jak uvedl informátor.

Trumpova administrativa plánuje válku s Íránem

Válečné plány udržují zaměstnance Bílého domu „v nervózním vzrušení“, váleční jestřábi, jako např. John Bolton, pracují na „posledních úpravách“ ohledně plánovaného útoku. Prezident Trump zpočátku projevoval odpor vůči tomuto plánu, ale po čase naskočil na palubu s nadšením, neboť je přesvědčen o tom, že Írán představuje „existenční hrozbu pro Izrael“, a z toho důvodu je požadována válka kvůli „jeho odstranění“.

Byly zveřejněny další podrobnosti, včetně:

– K odstranění íránské armády bude použito 100 taktických atomových bomb.
– Při invazi bude použito 120 000 pozemních jednotek USA.
– Francie, Velká Británie, Kanada, Saúdská Arábie a Izrael by se měly přidat ke „koalici“ a válku podpořit.
– V průběhu minulého roku se v rámci příprav zvýšily snahy agentů CIA a kontrarozvědky.
– Probíhá příprava „operace pod falešnou vlajkou“, která má být použita před zahájením války s Íránem.
– Bílý dům se svými protějšky z Izraele připravují propagandu.
– Izrael toto úsilí podpoří, Benjamin Netanjahu se prý během nedávné schůzky s Johnem Boltonem „smál od ucha k uchu“.
– Existují obavy, že by Trumpova „základna“ mohla vzdorovat nebo kritizovat toto úsilí, takže jsou vynakládány další propagandistické snahy, které mají „posílit podporu“ této války.
– Očekávané ztráty se pohybují v rozmezí 1,2 – 2 miliony Íránců a 5 000 amerických vojáků.

Kvůli úzkému vztahu prezidenta Trumpa s Jaredem Kushnerem byl do válečného úsilí vložen smysl pro „věcný význam“, kterým je naplnění „židovského proroctví“ v kruzích Bílého domu. Mnoho lidí v Bílém domě věří, že Jared Kushner je „Mesiáš“, neboli židovský „Mashiach“, který nemůže získat svůj “trůn”, dokud nebude zcela zničen Írán.

Zdroj z Bílého domu je vysoce postavený představitel, který měl v minulosti pravdu ohledně mnoha jiných věcí, a jeho identita byla ověřena.

WHITE HOUSE INSIDER: War with Iran planned by Trump, to occur in the Fall of 2019 vyšel 18. dubna 2019 na israeltodaynews.com. Překlad v ceně 165 Kč Zvědavec.