V Nizozemsku nečekaně uvedli, že za katastrofou Boeingu 777 let MH17, může být Ukrajina

Tomáš Marný 

25.5.2019 Tadesco
…..pomalu, ale jistě, se vítr obrací a začínají mnozí otáčet. Lež není možné do nekonečna pod velkou tíhou důkazů opakovat….
Thierry Baudet, člen evropského parlamentu, vůdce fóra pro demokracii euroskeptické strany Nizozemska, veřejně prohlásil, že Kyjev by mohl být vinen smrtí cestujících při sestřelení Boeingu MH17 nad Donbasem 07.07.2014 uvedl nizozemský televizní kanál NL Times

Během televizních debat s předsedou vlády Nizozemského Království Markem Ruttem, politik nečekaně prohlásil, že zpráva mezinárodního týmu pro vyšetřování havárie tohoto stroje vyvolává značné pochybnosti.

„Ukrajina je jedním z pachatelů tohoto útoku,“ řekl Baudet.

Vůdce strany „Fóra pro demokracii“ dodal, že rozsudek v případě MH17 by měli být právoplatní soudci a nikoliv nějací úředníci, kteří obviňují Rusko bez jakýchkoliv důkazů.

Kráceno ze zdroje: https://rusvesna.su/news/1558724199

tm dodává:
několik dní po katastrofě jsme předložili na jiném webu nejen důkazy, ale také důvody, proč atentát na letadlo byl proveden na pokyn DEEP STATE přes „P-REZIDENTA“ POROŠENKA, kterému také amíci slibovali „hory doly“ a nedodrželi v podstatě ke konci časů nic. Má nyní na krku několik trestních oznámení a je na něho vystaven zatykač. Pravda se dostává na povrch a právě POROŠENKO hrál v této hře rozhodující roli, kdy bylo letadlo záměrně z vyšší letové hladiny, kvůli sestřelu, donuceno klesat do hladiny nižší, na jeho příkaz…..

Podobně v budoucnu bude řešena situace za vlastizradu i s jinými politiky jak v ČR, tak na Slovensku. Tak to se máme na co těšit. Skrýt se nebudou moci nikde….