Plánoval režim USA obětovat 25 svých občanů?

Michal Brand
26. 6. 2019
Írán zcela oprávněně sestřelil americký špionážní bezpilotní letoun, který narušil vzdušný prostor Íránu. Americký režim se v odvetě chystal zaútočit pod falešnou záminkou – jako v případě amerických „spravedlivých“ válek vždy, tedy vlastně jako v případě všech válek vedených USA vždy – tentokrát na Írán. Předchozí prefabrikované vylhané „důvody“ k napadení cizí země nesplnily svoji úlohu. 


Nezabralo předchozí žvanění propagandy o útocích na saudsko-arabské tankery, za kterými jsou obránci Jemenu, kterým proti AlKajdě a zločinné saudské agresi pomáhá i Írán, takže vlastně „Írán napadl demokratickou a pověstně humanistickou Saudskou Arábii, která v Jemenu rozdává jídlo, cukrovinky a léky“. Ale to nestačilo.

Nepostačil ani incident s japonským a norským tankerem jako záminka k rozpoutání zločinné agresívní války USA (a jeho lokajů z NATO) proti suverénní a na místní poměry velice vyspělou, na místní poměry velice svobodnou a tolerantní zemi, jakou Írán je (připomeňme jen, že v Íránu ženy a dívky zcela svobodně studují na univerzitách – na rozdíl od skvělých spojenců Západu alá saudská Arábie, Bahrajn apod., v Íránu ženy a dívky chodí ve velkých městech oblečené podle chuti, často podle západní módy, namalované apod., opět na rozdíl od …. no, však víte). A tak přišlo vniveč veškeré úsilí USA. A to se deep state, skryté jádro zločinného anti-demokratického a proti-ústavního režimu tolik snažil!

Co víme o předchozím incidentu? Posádka japonského tankeru uvádí naprosto jednoznačně, že tanker byl zasažen dvěma raketami. Propaganda americké válečné mašinérie tvrdí, že je to nesmysl, že američtí odborníci vědí mnohem lépe, co se stalo, než očití svědci události. Americká válečná propaganda vyrobila a dodala video, kde nějaká skupina nějakých lidí něco dělá u nějaké lodi. Americký gumák, ehm, expert, na základě toho tvrdí, že jde o příslušníky íránských gard (elitní jednotky armády Íránu), kteří u japonského tankeru odmontovávají nevybuchlou íránskou minu. Také americký gumák předložil střepy, o kterých prohlásil, že to jsou střepy z vybuchlé miny, tato vybuchlá mina, že připomíná miny, které se prý podle amerického gumáka vyrábí v Íránu. A také americký gumák dodal, že očití svědci, kteří uvádí, že tanker byl zasažen dvěma raketami, tak to se ti očití svědci mýlí a nic takového neviděli. Očitým svědkům to asi nakukali ruští trollové přes reklamy na Facebooku. Na přímý pokyn Putina. USA o tom mají nezvratné důkazy, jako vždy. Ale nemohou je zveřejnit. Jako vždy. Kdepak, že by třeba mohlo jít o dvě americké rakety, vypálené na japonský tanker z americké válečné lodi jako záminka k útoku na Írán a jako nástroj na odrazení Japonska od společného jednání s Íránem o obchodu. Kdepak. To určitě ne. Tak to být nemohlo. To ani nebudeme psát. Ani si to nebudeme myslet! Ještě by nás nějaký pomatený cenzor a fízl, ehm, elf zařadil na výplatní listinu Ruska a nám by pak bankovní účty přetékaly penězi.

Režim USA se svými incidenty a provokacemi proti Íránu je už směšný – a to nejen na alternativních, svobodných webech a médiích, ale už i v diskusích na mainstream médiích. Už i ti, kdo jinak nadávají, uráží a otevřeně dávají najevo své pohrdání každým, kdo čte alternativní zdroje informací a nežere oficiální propagandu, ehm, oficiální „informace“, tak i ti se v diskusích na mainstream webech posmívají hloupé a trapné propagandě USA a snaze USA rozpoutat válečný konflikt pod vylhanými, a trapně průhlednými záminkami.

Samotná kauza „obohacování uranu“ a „Írán porušuje dohodu“- Tuto dohodu USA nikdy ani nezačaly dodržovat za celé dlouhé roky její „platnosti“. Tuto dohodu navíc USA vypověděly dlouho před tím, než ji Írán přestal dodržovat. Tuto dohodu Írán přestal dodržovat roky poté, kdy ji na rozdíl od Íránu navíc celou dobu její ‚platnosti‘ nedodržovaly ani další danou smlouvou zavázané státy, jako jsou američtí vazalové Francie, Německo, Británie. „Írán nedodržuje dohodu“ – tak to je vrchol …….ne, nenapíšu ani jedno z těch slov, která mne napadají a která jsou výstižná a sedí jako prdel na hrnci. Nenapíši, protože jsou nespisovná. Tohle je ze strany USA vrchol pokrytectví, amorálnosti a … a dál už mne napadají jen samá nespisovná, jadrná slova.

Mimo pozornost, dalo by se říci mimo radary všech diskutujících, všech médií, mainstreamových zglajchšaltovaných stejně i těch alternativních však zcela zůstává jedna velice důležitá okolnost. Podle všech dostupných informací letěl bezpilotní špionážní letoun USA v těsné blízkosti doprovázen LETADLEM S 25 LIDMI NA PALUBĚ. Z jakého důvodu?

Budu trochu spekulovat. Nemusíte mi věřit. Zkuste přijít s lepším vysvětlením, proč někdo ve velení armády USA poslal do íránského vzdušného prostoru špionážní letoun těsně doprovázený letadlem s posádkou 25 lidí.

Moje vysvětlení, pro mne samotného, je následující:

Režim USA se zoufale snaží za každou cenu vyrobit záminku k rozpoutání zločinné agresívní války proti Íránu. Když se režim USA a režim Velké Británie (Bush, Blair) snažily vyrobit záminku k rozpoutání zločinné agresívní války proti Iráku, jedna z variant, se kterou pracovali, byla varianta „poslat do vzdušného prostoru Iráku špionážní letoun, Irák ho sestřelí, my je obviníme z porušení rezolucí OSN a ihned Irák napadneme vojensky“. (Viz Downing Street Memos, například. Ale zatím lze nalézt i na české Wikipedii). Možná měl tehdy nad Irákem někde kousek, kousíček dál letět také letoun s lidmi na palubě. A možná měl být i ten civilní letoun omylem trefen. Irákem. Omylem. Nebo „omylem“, pro jistotu rovnou sestřelen – třeba nějakou „íránskou minou“ odpálenou z americké válečné lodě, jako v případě japonského tankeru.

Nebo jako třeba v případě letu KAL-007, kdy letadlo Korejských aerolinií s 269 lidmi na palubě bylo 1. odkloněno z trasy o nějakých 500 km, do vzdušného prostoru SSSR, v době probíhajících testů vojenské techniky 2. těsně sledován vojenským špionážním letounem USA, vizuálně i velikosti velice podobného civilnímu dopravnímu letadlu

Mapa prapodivného letu letadla KAL-007: https://en.wikipedia.org/wiki/File:KAL007.svg Je z ní mimochodem zcela zřejmé, že piloti letu KAL-007 museli být o všem informováni a vědomě spolupracovat s armádou USA na této špionážní operaci, která se nejspíše zvrtla pro všechny zúčastněné jinak, než si původně mysleli. Ale nejvíce získaly USA. Když už se to zvrtlo jinak, tak z toho místo špionáže vytřískaly propagandu. Piloti, stejně jako nic netušící pasažéři, byli původně součástí špionážní hry, pak se hodili jako součást propagandy k rozpoutání nepřátelství. Přeci si piloti nemohou nevšimnout, že letí úplně jinde, že letí stovky kilometrů nad pevninou (Kamčatka), když mají letět výhradně nad oceánem atd. A jak si mohli „nevšimnout“ snah sovětských stíhaček o vizuální kontakt, výstražnou střelbu do vzduchu atd.? Jedině by museli být piloti letu KAL-007 retardovaní. Nebo byli vytrvale přesvědčováni z velení celé této americké dirty operation, že mají pokračovat. Nikdo z civilních letových kontrol Korej, Japonska, USA a dalších států nekontaktoval piloty? Nikdo jim nesdělil, že letí úplně jinde? Nebo to piloti letu vědomě ignorovali? Na čí příkaz? 😉

To všechno jsou prosté, jednoduché otázky. Jediná odpověď oficiální propagandy je „tady je oficiální verze a hotovo, korejské letadlo letělo úplně jinudy zcela omylem, americký špionážní letoun také, za všechno může Sovětský Svaz, který zcela svévolně rozhodl o sestřelení civilního letadla“ případně doplněné o „pcha, konspirační teorie, ruský troll, Putinův agent, zavřít, zakázat publikovat, vyhodit z Facebooku, doživotní zákaz na diskusích iDnes“. Ale na jednoduché, věcné otázky musí existovat jasná, věcná odpověď – nebo prostě oficiální verze lže a odpovědět věcně právě proto nemůže. Jako když církevní dogma geocentrického pojetí vesmíru nedokázalo odpovědět na prosté, jednoduché a věcné otázky ohledně pohybu a trajektorií vesmírných těles po obloze – nedokázalo, protože jako od základu chybné nemohlo.

Zpět k zvláštním okolnostem letu amerického špionážního bezpilotního letadla v íránském vzdušném prostoru v těsné blízkosti amerického vojenského letadla s 25 lidmi na palubě. Někdo musel dát rozkaz k letu obou letadel tak blízko u sebe, navíc ve vzdušném prostoru cizí země. Spousta lidí v US armádě musela minimálně vidět a vědět, že se obě letadla pohybují velice blízko sebe, ve stejném kurzu – a nikdo ani jedno neodklonil, přestože logika věci říká, že přesně to musí být reakce v podobné situaci. Standardní reakce – a nikdo ji neprovedl, takže ji někdo musel zarazit. Kam letělo druhé letadlo s 25 lidmi na palubě? Proč? Kam létají letadla americké armády pro přepravu osob v těsné blízkosti hranic a za hranicemi íránského vzdušného prostoru, zato velice, velice daleko od základen US Army i Navy, o vzdálenosti od hranic USA ani nehovoříc?

Moje vysvětlení je jednoduché. Nepříjemné, ale jednoduché. Předem připravená dirty operation, snaha vyprovokovat Írán k sestřelení amerického letadla s 25 americkými občany na palubě jako vytvoření „perfektní“ záminky k rozpoutání další zločinné agresívní války USA.

Americké letadlo s 25 lidmi na palubě, v cizím vzdušném prostoru, v těsné blízkosti špionážního letounu. 25 lidí. Poslal je někdo na smrt? Rituální oběť?

„Írán sestřelil letadlo americké armády s nebohými 25 americkými vojáky na palubě! Tady jsou jejich fotky! Tady jsou jejich děti, vdovy, sirotci, rodiče, pláčou… Odveta musí být nemilosrdná! Vybombardujeme Írán do středověku! Vyvraždíme – zcela spravedlivě – pár set tisíc nevinných lidí v Íránu!!!“

Myslím, že tak nějak to bylo vymyšleno, naplánováno a částečně i realizováno.

Ale Írán není zločinný režim, na rozdíl od deep state USA. A íránská armáda věděla o tom, že jde o dva letouny, rozpoznala je od sebe a rozpoznala, že jedno je letadlo k dopravě pasažérů. To potvrzují i prohlášení íránských představitelů po tomto incidentu. A tak íránská armáda sestřelila jen špionážní bezpilotní letoun. I když mohla oba. Podle mezinárodního práva. A podle amerických „morálních“ norem geo-politiky, klidně by mohl Írán bombardovat v odvetě Washington. USA taková pravidla „spravedlivé odpovědi“ pro sebe samotné uznávají, hlasitě propagují a velice, velice často prakticky realizují. Ale naštěstí se jen málokdo ve světě chová jako pr…. jako prostě nevychovaný fracek, který ještě nedostal výchovnou. Nevychovaný fracek takovou výchovnou potřebuje jako prase drbání. Rusům ta výchovná z kolapsu SSSR a následném ekonomickém i sociálním rozvratu taky ohromně prospěla.

Škoda, že to vždy odnesou hlavně ti drobní, obyčejní, nevinní a ne ti strůjci všech prasáren.

Ale to už by asi jeden chtěl příliš…